Parfum pentru copii.

Parfum pentru copii. | Autor: Dory232002

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Am vazut in magazine parfumuri sub diverse forme (barbie, printese, ursuletietc) pt. copii, nu stiu insa care cum sunt, Voi ati luat pt. copilasii vostri asa ceva?si daca da ce ma sfatuiti sa cumpar?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Eu i-am luat fetitei mele un parfum Barbie Modelo (eau de toilette)si este tare placut la miros. De cate ori se da cu el ii zic ca am impresia ca ...asa miros ingerii! E un miros diafan,potrivit pentru o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Eu aveam un parfumel de la Chicco. L-am folosit pentru copii de cateva ori dar am renuntat dupa ce am citit ca parfumul poate fi punctul de plecare pentru diverse alergii. Si chiar am vazut un caz cand acelasi parfum a provocat o dermatita la un baietel.
Oricum cred ca bb-ii nostrii miros mai frumos asa naturali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Pet, bine zici... nu e miros mai frumos, decat mirosul lapticului si a inocentei:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

pe mine fetita cea mare ma bazaie intr-una ca vrea parfum, dar din cauza alergiilor incerc sa aman pe cat posibil momentul. de strugurel in schimb n-am scapat...

diana, denisa si raisa
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Desi Alexa e micuta, nu pleaca din casa pana nu o dau cu parfum, ma inebunit, daca nu o dau nu ne mai intelegem amandoua....

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Scuze daca nu am inteles bine cumva! Fiica-mea nu e nici pe departe bebelus, are 8 ani...Dar am ales sa ii iau un parfum pentru copii, nu sa o dau cu ale mele...
Nu i s-a intamplat nimic rau, pe bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Noi avem 114KIDS.Este apa de colonie si miroase a sirop de flori
Eu dau hainutzele cu el,nu direct cand e imbracat.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Nepotica mea (de 8 ani jumate') a bazait pana i-au luat parfumel pt copii de la Oriflame si oja din aia care se spala cu apa si strugurel roz... Insa are voie sa le foloseasca doar o zi pe saptamana (sambata sau duminica) (ce stiam noi cand aveam 8 ani de parfumele, strugurele... eu m-am dat cu un ruj din ala verde de care avea mama si m-am facut frumoasa)

Mergi la inceput

A mea e mult mai mica decat fetitele voastre dar totusi vlea pafum, daca nu o dau (pe haine, nu pe piele), incepe sa planga, pt ca ma vede pe mine ca ma dau si ea nu se da, pana si cu roll on cand ma vede ca ma dau vlea si ea, desi ia-m explicat de nenumarate ori ca astea sunt ale lu mami si copii nu au voie la asa ceva , nu intelege si gata, trebuie sa o dau putin pe mana ca altfel ne stiu toti vecinii.

Mergi la inceput