Dovada accident de la Politie - dupa patru zile !?

Dovada accident de la Politie - dupa patru zile !? | Autor: Lali

Link direct la acest mesaj

Va cer evident ajutorul: unei masini de la firma mea i s-a spart geamul si i s-a ravasit torpedoul in cautare de ceva de furat. Pana aici nimic deosebit ! Suntem in Bucuresti...
Colegul meu merge la Politie ieri, i se inregistreaza cazul, i se fotografiaza masina si i se spune sa revina dupa "dovada de reparatie" vineri, adica peste 4 zile. Colegul meu face scandal, dom'le e masina fara geam, daca mi-o fura cineva in timpul asta, cum e posibil asa ceva ? La care politistul raspunde sec avem multe "lucrari" adica cazuri si va vine randul vineri.
Fara acest act nu se poate face nici o reparatie, nu se poate deschide dosar de daune la asigurarea casco. Daca dovada se ia vineri asta inseamna ca abia luni poate se apuca cineva de inlocuit geamul. Asta inseamna ca pentru o adeverinta de la Politie eu trebuie sa ma lipsesc de masina firmei aproape o saptamana, sa ii gasesc loc intr-un garaj, ca nu o pot lasa asa pe strada...

Intrebare: e normal cum a procedat Politia ? Exista vreo lege, vreun regulament care sa ii oblige sa dea raspuns intr-un termen mai scurt ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ati facut plangere pentru furt? Eu stiu ca pentru furt adeverintele/dovezile sunt contrasemnate de comandant si posibil nenea semneaza o data pe saptamana tot ce apare. Am avut si eu o problema cu un furt, imi trebuia dovada sa duc la serviciu (ca ma puneau sa platesc din buzunar) si mi-am luat dovada abia dupa cateva zile.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nu, ca pe asta cu furtul o stiam !
Oricum nu dorim decat sa reparam masina si sa nu ne-a blocheze asa aiurea o saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Nu mi se pare normal. Mai ales ca nu ii ia mai mult de 2 minute s-o scrie. Aaaa, stai putin ca poate nu era acolo decat cel care stia sa citeasca, cel care stie sa scrie vine peste 4 zile. In situatia asta asa este. Trebuie sa astepti. O fi si omu' in concediu.
Succes

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ma gandeam ca poate au si ei un regulament, o lege care sa ii opreasa sa mai traga chiulul pe banii nostri , ca eu platesc gramezi de bani anual pe impozite si de cate ori am nevoie de ceva de la statul roman trebuie sa ma caciulesc, sa ma enervez, sa ma resemnez sau sa vorbesc singura la luna...

Offff, bine macar ca ma pot enerva in scris pe DC, imi mai trece supararea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Nu stiu ce sa spun, sotul meu si-a gasit masina lovita in parcare si a obtinut dovada de reparatie in juma' de ora - zona Stefan cel Mare - asta acum 2 saptamani.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lali, depinde acum si cat ai sa stai dupa geam, daca il gasesti in stoc...
Eu dupa o portiera am stat o luna.

Dar totusi daca s-a fotografiat la politie masina, sigur nu a fost inregistrata ca furt si astepti dupa comandant? Asa am patit si eu mai demult la un geam spart, au luat si amprente. Si dupa geam am asteptat o gramada pana l-au comandat si l-au adus. Si era si iarna, am tras un ger... I-am pus o folie si am lipit cu scotch, dar se conduce incredibil de greu fara vizibilitate prin el si acces la oglinda din dreapta.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput