World Class Academy
Are cineva abonament aici? Ma bate gandul sa imi iau si eu unul cu 2 programe, cardio gym+piscina. As vrea sa stiu daca sunteti multumite de serviciile lor. La piscina pt copii exista intrari cu scari? Vreau sa-l iau si pe baiatul meu cel mare de 2 ani si 8 luni...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Liviana,
eu am avut abonament la Marriott si acum vreau sa-mi fac la cel nou deschis in Pipera.
Eu nu stiu sa aiba "piscina pentru copii" la nici unul dintre cele 2 locatii unde au piscina - Marriott/ Hotel Bucuresti; au o piscina pur si simplu si au "family program" de obicei in weekend.
Serviciile sunt.... hai sa zicem mai bune decat la alte cluburi (atatea cate avem...), dar cateodata poti avea si surprize neplacute.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
ladyJ spune:
Au o singura piscina(din cate am vazut eu),unde variaza adancimea apei.Cand eram eu la piscina erau si copii,care folosind ´´aripioare´´ se balaceau dragalasi pe acolo.
La gym e frumos,e curat,vestiarele sunt spatioase.Ti-as recomanda intai o sedinta,doua,si daca-ti place,fa-ti abonament.
Spor la treaba!
ladyJ
Edit: sunt scari de intrare in piscina.
lbelciug spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri.
Eu vreau sa merg la sediul de langa Calea Victoriei (DownTown) caci acolo imi e f aproape de servici. Intrebam de scarile de intrare in piscina deoarece in prima faza lui Matei ii va fi teama sa intre in apa (mai ales ca e adanca) si de aceea as vrea sa-l las sa se adapteze, jucandu-se mai intai pe scari. Pe urma il bag eu cu colac, nu-l las asa...![]()
Apropo de piscina, voi ati folosit casca de par? Banuiesc ca ei nu au asa ceva acolo... asa ca va trebui sa cumpar dar nu stiu de unde. Imi va trebui si un costum intreg marime mare caci la greutatea pe care o am...
Oare unde gasesc asa ceva?
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
madadum spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Multumesc frumos pt raspunsuri.
Eu vreau sa merg la sediul de langa Calea Victoriei (DownTown) caci acolo imi e f aproape de servici. Intrebam de scarile de intrare in piscina deoarece in prima faza lui Matei ii va fi teama sa intre in apa (mai ales ca e adanca) si de aceea as vrea sa-l las sa se adapteze, jucandu-se mai intai pe scari. Pe urma il bag eu cu colac, nu-l las asa...
Apropo de piscina, voi ati folosit casca de par? Banuiesc ca ei nu au asa ceva acolo... asa ca va trebui sa cumpar dar nu stiu de unde. Imi va trebui si un costum intreg marime mare caci la greutatea pe care o am...Oare unde gasesc asa ceva?
piscina are scari. adincimea bazinului variaza de la 50cm la 150cm.
casca gasesti la intersport (de ex)
distractie placuta
lbelciug spune:
Merci mult, Madadum. O sa caut acolo casca.