Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Oana,
tare rau imi pare
sintem alaturi de tine

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata de la Sibiu!
Alessia inca doarme,am depasit deja cu o ora antibioticul,dar imi e asa nu stiu cum sa o trezesc,si asa azi noapte am trezit-o ca sa-i dau cu forta ...Aseara a mai facut febra 38,1 rectal asat inseamna mai putin dar tot stare febrila..sper ca azi sa fie mai bine,sa ne revenim si cu mancarea..Am inceput bine oricum,la 7,30 a baut 250 lapte HN,ca are scaune moi,si nu vreau sa risc..Eu sunt rupta de spate ,abia m-am ridicat din pat,si nu mai vreau sa slabesc ...deloc,sunt la cura de ingrasare,dar nimic..mooor,azi maine o sa fiu doar umbra mea..si tot nu am ajuns sa imi fac analize,cand naiba ca diminetile nu am cu cine lasa copila..dar ma simt bine,doar de n-ar fii oboseala asta cumpilta...

va pup chiar pe toate,si multumesc de sprijin

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la fulguleti,
imi pare ca UNORA le-a fost dor de noi -

Ingerasa si Oana pareri de rau si multe .

intru scurt sa va mai scriu de noi:
-suntem mai bine cu burtoku
-raceala s-a dus si ea - dar nu vrem sa recidivam - asa ca mai continuam 2-3 zile cu siropel.
-am inceput sa papam mai binisor - tot cantitatile dinainte - insa acum diversificam meniul - daca nu papa tot măglăvaisul ce-l fac in blender o mai incerc cu o paine cu unt, cu almete, coaja de paine. La pranz - papam mai bine legumele coapte decat fierte, am inceput sa punem un pic de sare - e mai gustoasa papa asa, ieri am papat spanac facut ca pentru noi (doar ca fara prajeala), am inceput sa-i bagam in papa usturoi - asta asa pentru la iarna.
- o mica reteta - cartofi taiati bucati - pusi intr-o yena cu unt sau ulei de masline si mult usturoi -peste care torni lapte. Dupa vre-o 10 minute - mai torni putin lapte. Sunt super blenduiti cu carne de vitel.
ATENTIE LAURA!!! - folia de aluminiu nu e buna pentru papa nici pentru noi - daramite pentru copii.
- seara papam bine borcanel de noapte buna - am ajuns sa papam unul trei sferturi - ceea ce e super fata de jumatate/ un sfert cat papa inainte. Meniul celor trei mese solide variaza de pe o zi pe alta. Lapte papam 140 dimineata si 180-210 seara. In timpul zilei mai papam uneori la primul somn cate un 60-100 - RAR.

alte noutati despre Kara??? "alea frumoase"???
- il incanta zilnic pe ta-su cu cate un lucru nou invatat (care crede el ca am invatato in aceea zi - insa in ascunzisuri ... sunt zile intregi de repetari si invataturi din partea-mi): stim sa ne spalam pe maini - de cum aude apa curgand ea si incepe sa-si frece manutele; stim sa dansam pe muzica - si dam din picior ca si in video-clip-ul formatie Queen - I Want To Break Free; stim ca la priza NU E VOIE - asa ca in momentul in care vede o priza se uita la noi si incepe sa dea din capsor a NU - si nu se lasa pana nu spune unul dintre noi - "nu nu - la priza nu e voie"; stie sa dea pusi - a inceput mai intai cu ta-su - bineinteles, apoi cu mine, acum da si la Kara din oglinda si ma mitzu mitzu miau miau, si la reviste etc.; stie sa aprinda lumina de la intrerupatore - ne orpim la fiecare din casa si la toate de pe palierele blocului - aratandu-mi apoi in sus cu degetelul - cum ca s-a apins becul; iiplace din ce in ce mai mult baby einstein - vizionam zilnic cate un episod.
ar mai fi - dar acum ma cere si nu ma mai pot concentra.

aaaa - si cea mai tare - de o saptamana mergem in picioara singurele. A inceput in forta (caracteristic pt ea) si apoi s-a speriat si nu a mai vrut sa faca pasi. Acum o luam catinel catinel ... si cand constientizeaza ca e de fapt singurica ... se lasa pe spate - si normal ca ingerasul MAMI e in spatele ei si o prinde la timp.

pai cam atata despre noi.
pupam toti fulguletii bolnaviori, ii puma si pe sarbatoriti cu mult drag pentru ei. Ieri a fost si ziua Adnanei - nepotica mea - au si sarbatorito cu copii, azi mergem si noi - ca e in familie cheful nr. 2
Va pupam pe toti si toate si pana la o noua revedere ... NUMAI BINE va dorim.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Oana, imi pare tare rau... dar va veni si bb2...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor.....acum ca v-am scos pe voi din butoi...am cazut eu...!
Aseara dupa ce v-am scris mesajul se trezise Mark...plangea...il iau din patut si asa ardea de tare...ii iau temperatura...avea 39!
Asa ca a venit si randul nostru....
I-am dat Nurofen sirop...in noapte s-a trezit de "n" ori tipand si plangand!
Atata imi e de mila de el...dimineata avea 38,5....era numai un zambet...radea...avea chef de facut plimbari...!
Am fost la medic...diagnostic...Faringita streptococica...de unde...cum?...nu stim!
Deocamdata ne-a zis sa continuam cu Nurofen si vreau sa va intreb daca le-ati dat "fenobarbital"????A zis ca daca ii creste febra peste 39 sa-i dau o tableta....!
Eu sunt terminata...va spuneam ca va admir pe cele care ati trecut prin clipe mult mai grele si ati fost puternice...
Va pup si poate imi dati si voi mai multe sfaturi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

de ce il iubesc eu atat de mult...pai azi a fugit de la birou si mi-a adus o tastatura noua, sa am si eu forum . una cu canal special pt lichid (nu intelege ca e pure de fructe, nu apa...) m-a vazut cat m am chinui aseara cu tastaura virtuala...of, ce barbat am... a, si mai e si silentioasa..

am fost ieri la stomatolog. dintisorul e ok, nu mai e altul langa, dar se pare ca se tot loveste acolo, posibil chiar cu dintele de sus. ne a dat ceva homeopat. sa vad pe unde l gasesc...

a zis asa: primul control stomatologic la 1 an, noi l am facut acum. i a facut masaj la gingii peste tot, d a fost f incantat...a zis ca nu are reflex de voma ceea ce e f bine. (l a masat pe masele in spate rau de tot si ii placea la nebunie ) ne a zis sa folosim periuta electrica 3D, la noi e doar una ,cica de la oral b, cu cap special pt copii. o sa o comande ea. ne a mai zis de fluor, i am zis si eu ca nu s de acord. a zis ca e la latitudinea fiecaruia, ea ii da copilului ei de 2 ani. mie tot nu mi se pare ok sa i dau o pastiluta zilnic 12 ani...

ma mai gandesc si revin daca nu se trezeste

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si pentru incurajari.
Mi-am mai revenit de ieri ca m-am gandit ca o am pe Nico si trebuie sa ma concentrez numai asupra ei acum.Asa o sa trec si mai usor peste asta.
Ma gandesc ca poate este mai bine asa ca daca descopeream peste 5 luni ca era bolnav si trebuia sa-mi provoace nasterea era mai greu de suportat.
Nu stiu daca am apucat sa va spun dar analizele Nicolei au iesit bine mai putin fierul si i-a dat supliment Fier haussman.
A inceput sa doarma noaptea daca ii dau ultima masa la23 sau la 00 si se trezeste pe la 4 ca sa pape iar dupa care doarme pana la 8-9.
Este si ea la cura de ingrasare si vad ca a inceput sa se vada.Dar asteptam sa vedem si pe cantar.
A inceput sa aiba stabilitate pe picioruse vrea sa merga tinuta de o manuta nu mai vrea deloc in carut.
Cam atat mai revin ca vroiam sa va mai povestesc ceva si am uitat.

Nicole Oana Cat
http://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/

Votati pentru Nicole

http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

oana imi pare foarte rau... spaer sa te refaci repede si sa puteti incerca dinnou.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Buna dimineata fetelor.....acum ca v-am scos pe voi din butoi...am cazut eu...!
Aseara dupa ce v-am scris mesajul se trezise Mark...plangea...il iau din patut si asa ardea de tare...ii iau temperatura...avea 39!
Asa ca a venit si randul nostru....
I-am dat Nurofen sirop...in noapte s-a trezit de "n" ori tipand si plangand!
Atata imi e de mila de el...dimineata avea 38,5....era numai un zambet...radea...avea chef de facut plimbari...!
Am fost la medic...diagnostic...Faringita streptococica...de unde...cum?...nu stim!
Deocamdata ne-a zis sa continuam cu Nurofen si vreau sa va intreb daca le-ati dat "fenobarbital"????A zis ca daca ii creste febra peste 39 sa-i dau o tableta....!
Eu sunt terminata...va spuneam ca va admir pe cele care ati trecut prin clipe mult mai grele si ati fost puternice...
Va pup si poate imi dati si voi mai multe sfaturi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

scumpa de tine...,nu mai fi suparici,lasa-l naibi de butoi...,,ajuta-l pe Mark...,tre sa fii tare ,o sa fie bine,ai sa vezi...,daca te lasi cazuta in butoi,de Mark cine are grija?
Continua tratamentul si o sa se faca bine...,nu te speria asa tare...,pina diseara isi va reveni cu siguranta...si se va odihni mititelul,va puuupam tare si sintem alaturi de voi
de fenobarbital,nu stiu nimic...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Oana, imi pare foarte rau...
Ingerasa, prin ce-ai trecut...Doamne fereste! Multa, multa sanatate, refacere rapida si cand veti considera ca a venit momentul, spor la bb2!
Imi pare rau sa vad ca unele mamicutze trec prin durerea unei pierderi de sarcina. eu am trecut prin asa ceva si stiu ca e ingrozitor. Cum mai scriam, aveam mereu impresia ca a doua sarcina e floare la ureche...Oare de ce atat de frecventa "sarcina oprita in evolutie"????
Aelitaaaa, hai scrie-ne ca esti bine!!
Madalutza, esti o norocoasa ca totul merge bine, chiar cu greturile astea neplacute...Da' tu stii asta si sunt convinsa ca esti in al noualea cer de fericire. sa ne spui si noua, de cate ori ai vreme, cum evolueaza sarcina, cum te mai simti, ce zice nenea dr., sa nu ne abandonezi in favoarea noilor colege de Odisee, chiar sunt invidioasa pe ele...Chiar intr-o zi ma gandeam ca atunci cand voi fi din nou la Odisee, cu bb2 in burtica asta sigur intr-un viitor indepartat, cand David va deschide singur frigiderul si va manca, mi s-ar parea normal si f.f.f placut sa fiti tot voi colegele mele, ar fi straniu sa impartasesc bucurii, tristeti cu alte fete, nu vreaaaaaaaau!!!!
Bai, ce probleme am si eu!!
Revin ...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput