Neurodermita

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela-Z spune:

Iubibubi,i-am dat lapte hipoalergenic aprox. o luna, dar , cum am spus si sus, degeaba, tot i-au aparut bubite, nu din lapte fac...si oricum si laptele hipoalergenic contine proteina din lapte de vaca(la care apare defapt alergia), deci mare lucru nu faci. Daca vrei sa te convingi ca e de la lapte ii poti schimba laptele cu un altul care nu contine proteina din laptele de vaca, cum este cel din soia sau cu un alt fel de proteina, eu stiu ca exista cu proteina de porc sau vaca,ma refer la lapte praf pt. sugari.
Intradevat, de pe la 7 luni nu a mai facut pe fata(acum are 13 luni) decat o singura data si f. superficial, o bubita de marimea unui bob de orez, pe care nu am dat-o cu nimic, dar pe corp ii tot apare, acum i-a aparut pe o fesa chiar unde sta elasticul de la pampers, sa aiba vreo legatura?
Ange, Doamne, suc de portocala la o luna??? Eu pe la 4 luni am inceput sa-i dau suc de mar cu morcov, cred ca te-ai grabit si in nici un caz nu-i mai da portocala si asteapa sa vezi cum reactoineaza si daca totul este ok poti continua.
Ai inceput si tu ca mine ca neurodermita nu este acelasi lucru cu dermatita atopica? si eu cred la fel, cel putin nu in RO, dar nu Mirunda tb. sa schimbe numele subiectului, ci noi, cele cu dermatita atopica...un club select as spune... glumesc! Fetelor acum dar ma apuca cateodata si si simt ca nu mai pot!!! Bine ca va am pe voi si pot sa imi mai spun si eu oful...
Va si astep vesti mai bune!
Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

cred ca ar trebui sa deschidem un subiect simplu "eczema la bebei" sau "bubite,bubite,bubite..." si sigur vor fi mai multe mamici care ni se vor alatura.
cand vad "neurodermita" unele(de altfel ca si mine) habar nu au ce este aia si nici macar nu deschid subiectul.
sincera sa fiu,asa am facut si eu! Din lipsa de timp nu pot sa trec prin toate subiectele. daca nu vedeam nikul lu' iubibubi,nu intram aici. dar cum ea este prietena mea virtuala si cum ea are aceeasi problema ca si mine cu bb, mi-am spus ca sigur e legat de bubitzele noastre, neurodermita asta
dar o asteptam pe Mirunda sa ne sfatuim,nu?

da,mai!!! i-am dat suc de portocale ,chiar daca au fost 2 linguritze la o luna si un pic
ce naiba o fi fost atunci in capul meu!!!! doar este al doile copil si ar fi trebuit sa stiu ca nu e bine.am tot citit pe aici pe forum cum mamicile-si hranesc puisorii cu suculet de la o luna si cred ca mi-am zis:"ce noi suntem mai blegi!!..."
acum am sistat tot. si suc de mar si de morcov. numai lapte pana la 4 luni.clar! apoi mai vedem. o sa ma sfatuiesc cu voi.

iubibubi, am citit mailul tau pe la 12 noaptea,;am stat si am tot citit de dermatita asta ca recunosc sunt cam plopista...
Doamne cate am aflat! dar unele informatii se bat cap in cap!!!
nici nu stiu pe care sa le iau de bune.
vorba pediatrei lui Robi:"lasate de sportul asta cu cititul pe internet.intr-o zi ai sa devi confuza tare! cresteti copilul dupa simturile de mama.cand ai nelamuriri intreaba un medic,nu internetul!"
asa o fi dar nu ma las pana nu storc internetul asta de info. despre dermatita.

am plecat la fizioterapie...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput