A folosit cineva aceste produse pentru tenul mixt/gras?
Si daca da, cu ce rezultate?
Am auzit de la o farmacista ca ar fi produse foarte bune, insa nu vreau sa arunc banii pe fereastra fara sa fiu sigura ca sunt intr-adevar bune.
Criss si Alex
eu am folosit crema pentru ten mixt de la Ivatherm(cea matifianta).mi s-a parut ft buna...de obicei folosesc cremele de la Avene(dermatoloaga mea mi le-a recomandat pentru tenul meu sensibil si gras.
Cel mai sigur ar fi daca ai reusi sa gasesti esantioane ale cremelor respective. Eu am primit la un moment dat chiar din farmacie si mi-au placut mult. Am incercat si crema hidratanta, si cea antirid si cea matifianta (Ivamat). Toate mi s-au parut super, am ramas la cea hidratanta si ma inteleg tare bine cu ea, desi am ten mixt. Ivamat-ul e ff usoara, cam prea usoara pentru vremea rece care vine, dupa parerea mea, dar ideala vara.
Da , eu am folosit si e foarte buna.
Am avut crema pt. ten gras cu tendinta acneica desi ...nu am cosuri![]()
Chiar daca am ten mixt mi-a uscat bine de tot fata (deci isi face efectul) si mi-a spus dermatoloaga ca trebuie sa o asociez cu o crema de la Avene creata special pt. a "lucra" in paralel cu o crema pt. ten mixt....
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Eu folosesc de ceva timp si imi plac!Pana acum am folosit crema matifianta acum am trecut pe cea pentru ten gras cu tendinta acneica!Si folosesc si gelul purificator,ma spal in fiecare seara cu el!La mine se cunoaste nu mai am asa multe cosulete pe frunte!
Sunt scumpisoare,dar merita!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Si eu am Ivamat de la Ivatherm - excelenta crema ...intr-adevar cu o textura usoara , nu simti ca incarca tenul si se absoarbe foarte usor. Si mai am si crema anticuperozica de la Ivatherm cu care eu ma impac excelent (are niste particule mici care lucesc un pic si lasa tenul luminos si stralucitor). Am avut demachiantul dar mie nu mi-a priit pentru trebuia sa cumpar ceva pentru ten mixt iar eu am luat pentru ten sensibil si uscat
!
Sunt foarte multumita de creme !
Oana
Eterna optimista!