Bataia de joc numita RCS!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Ana71 spune:
Si eu care credeam ca sunt singura cu probleme de la Astral (UPC). SI care credeam ca RCS poate fi o varianta .
Astia de la UPC, care pe langa faptul ca nu raspund mai niciodata la telefoanele alea, iar daca te duci la sediu te umpli de nervi ca e coada indiferent de ora, emit si niste facturi aiurea.
Dupa ce cu greu am reusit sa dau de un asa-zis consultant la telefon (dupa vreo 10 incercari esuate, la fiecare pierzand cam 10 minute cu robotul...stiti voi, apasati 1, apoi 2, etc, etc......ca in final dupa ce astepti cu stoicism, sa ti se inchida)care incerca sa-mi explice ca au personal putin (pentru raspuns la telefon) si telefoane prea multe. De parca ar fi fost problema mea asta .........
Asta inseamna sa nu existe o concurenta adevarata! Doar amenitarea cu OPC-ul parca-i mai scoate din amorteala.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iacobica spune:
Eu lucrez la RCS !
Asa ca, aruncati cu rosii !!!
Spuneti ce va deranjeaza si...poate va pot ajuta in vreun fel.
Ce sa zic, in legatura cu ce ati scris pe aici? ... ca in parte aveti dreptate...si ca, oricum nu poate fi toata lumea multumita
In legatura cu contractul...e adevarat ca e unilateral, dar....traim in Romania si astfel de contracte semnam si daca vrem lumina/gaze/ sa ni se ridice gunoiul, sau orice alt serviciu.Se pare ca nu pot personaliza fiecare contract in parte.
Cat despre calitatea serviciilor...in ultimul timp au investit in infrastructura si sunt din ce in ce mai bune(nu am zis foarte bune !) Eu personal am RCS acasa si sunt multumita atat de cablu cat si de internet si telefon. O sa ziceti ca ma trateaza preferential fiind angajat, dar nu e asa. Eu lucrez in sediul lor central, si habar nu am nici cine sunt cei de la relatii cu clientii si nici cei de la service.Si probabil ca si reciproca e valabila.
Cred totodata ca daca ajungeti in audienta in general problemele va vor fi rezolvate. Chiar daca le va lua ceva timp, tot o sa vi le rezolve.
Si cred totodata ca in orice companie exista angajati care nu-si indeplinesc sarcinile (pana sa fie depistati de superiori). Asa si la RCS
Nu mai stiu acum ce s-a mai reprosat firmei, dar promit sa recitesc topicul si sa revin
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)