Strumfi de iulie-august 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

karligutza fff bine venite informatiile tale. stai in sect 5????? ca teoretic si eu tot acolo ar trebui sa primesc alocatia ca inca am pe buletin adresa de cand stateam la soacramea. asa ca sigur prima alocatie nu o sa o primesc, ca nu stau acolo. deci dupa ce ratez postasu prima data ma duc acolo la Lia Manoliu sa fac cerere sa-mi vireze banii pe card??????? asta dupa ce in prealabil fac cont la una din bancile acreditate. uff . ce greu e viata asta!!!!!!!!!!! hehe

dosarul pt CIC se depune dupa implinirea celor 126 zile, nu???????????????

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

Monica multumesc pt linistire - ma mai calmez cand vad ca si alte mamici s-au confruntat cu aceasta problemuta - sa stii ca in seara asta o sa ma chinui sa o masor - parca chiar s-a mai lungit - sper sa ne descurcam - tati o trage de cap si io de picioare.

Nici noua nu ne-a venit alocatia - mie mi-au spus cand am depus dosarul ca pe august nu voi primi - eu am nascut pe 8 aug - pt ca nu se da pe luna nasterii - si ca prima alocatie va fi in oct pt septembrie - dar pana acum nu am primit nimic!!! vedem - pana la sf lunii.

Multumim si pt aprecieri - si eu am vizionat bebelusi frumosi foooc!Radu Stefan, Vlad si Tudor, Alma, Matei si Adeluta - si mai vizionam!!!

Mai am si eu o intrebare - desi alaptez de 7 ori in 24 de ore mie deja mi-a venit ciclu - sau ceva asemanator - mult mai redus ca si cantitate decat aveam eu inainte de sarcina si fara dureri de burta!!!Si decand a aparut - Ancuta e mai agitata decat de obicei - oare o fi vreo legatura intre menstruatia mamei care alapteaza si agitatia bebelusului???

Mergi la inceput

bebe naparleste ca pisicile primavara!!!!!! e ok?
ia uitati ce sportiv are mama http://www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157602468702206/detail/

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mita.2000

Mai am si eu o intrebare - desi alaptez de 7 ori in 24 de ore mie deja mi-a venit ciclu - sau ceva asemanator - mult mai redus ca si cantitate decat aveam eu inainte de sarcina si fara dureri de burta!!!Si decand a aparut - Ancuta e mai agitata decat de obicei - oare o fi vreo legatura intre menstruatia mamei care alapteaza si agitatia bebelusului???

Madalina - mami de Anca 08.08.2007

si eu am patit la fel. mi-a venit CM dar mult mai putin ca de obicei. si bb al meu a fost mai agitat. in Capraru am citit ca intradevar in zilele CM bebe este mult mai agitat si kk are aspect grunjos. asa s-a intamplat si la noi. deci no problem!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Si sa nu uit! doamna Hook, felicitari pentru semnatura mica si restransa!

Deni & Vlad & Tudor

multumesc multumesc

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Unde esti Alina.a, ce mai face micuta printesa Elisa?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

bebe naparleste ca pisicile primavara!!!!!! e ok?
ia uitati ce sportiv are mama http://www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157602468702206/detail/

mihaela

Tare frumos sportivul tau.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mita.2000 spune:

Exact Mihaela - si kk grunjos!!si parca se chinuie si mai rau cand face...ei asa e cand esti mic si amarat si depinzi de mami!! lasa ca ne facem noi mari
pe de alta parte bebe prodigy e fff tare - ma gandesc sa il petim!!!pt o blonduta cu ochii albastri - dar cam cheala - deocamdata!!

Mergi la inceput

Samuray_lady unde esti? Mai poveste-ne de printisorii tai frumosi. Pupici din partea noastra

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

merci Cristina
Madalina sa stii ca tatsu le toti amicii care au fetitze le zice: cuscri. e tare haios sa-l auzi: ce faci cuscra? hehehe. a nnebunit lupu'!

mihaela

Mergi la inceput