Aveti o ureche fina?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by katty

Si eu am fost selectata de 2 ori, dar nu am raspuns ca nu am stiut ce!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Eu am stiut ce,dar nu am stiut unde sa raspund....

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Eu sunt mai "tare" ca voi.Nu vad nici un trifoi pe bara de jos?
Ma ajutati si pe mine?

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA LA MARE
http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mi-a aparut trifoiul, am raspuns, am trimis si mi s-a raspuns:

Raspunsul tau nu a fost inrgistrat din unul din motivele: raspunsul a fost gol SAU incercare de fraudare.
Forumul desprecopii.com © desprecopii.com - marca inregistrata

Pagina s-a incarcat in 0,09 secunde. Snitz

Asta este ce am copiat de acolo, deci... nu am putut raspunde

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Danelutzo mai incearca vei reusi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Danelutzo mai incearca vei reusi!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Dar ce crezi ca-mi apare toata ziua frunza, o singura data, gata... a venit toamna, a cazut frunza, iar eu n-am putut raspunde

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Daneluto, am ras de tine pana mi-a aparut si mie "frunza"....am raspuns si tot acelasi lucru am primit inapoi
Raspunsul tau nu a fost inrgistrat din unul din motivele: raspunsul a fost gol SAU incercare de fraudare

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie
am senzatia ca cineva face misto, altfel chiar nu-mi explic. mai ales ca am citit la inceput si vad ca nu sunt singura patita...
oricum, dupa o matura chibzuinta, raspunsul era: un repertoar cu arc.

Am fost si eu selectata pentru a patra oara.Din fericire acum mi-a acceptat raspunsul.Asa am crezut si eu ca se face misto dar in seara asta m-am convins ca nu.Poate cine stie.Oricum nu cred in concursurile din Romania!!! Asa ca nu conteaza, am raspuns asa mai mult ca sa vad daca si de data asta o sa fiu ''acuzata'' de frauda.Si btw, mi s-a ''spus'' ca o sa aflu in cursul zile de azi daca raspunsul e corect.Cum?
Si cind vom afla care e raspunsul corect ca deja ma enerveaza primul sunet si ultimul nu ma pot pronunta dar la cel din mijloc..sigur e rasfoit de ziar ceva carte...nu stiu.Si la primul zgomot mi se pare ca cineva sparge ceva intre dinti apoi rasfoieste un ziar apoi pocneste din degete.Sint f curioasa care va fi raspunsul corect.
Numai bine,
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Si mie mi-a aparut pagina cu trifoiul si locul de raspuns am scris raspunsul dar ... 'Raspunsul tau nu a fost inrgistrat din unul din motivele: raspunsul a fost gol SAU incercare de fraudare.' Chiar nu a fost vorba de nici o frauda, si raspunsul nu a fost gol. Cum pot raspunde totusi? Nu se poate repara bug-ul? (vad ca au mai patit si altii la fel)

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

stiu ce e
unde e trifoiul???

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by buli
stiu ce eunde e trifoiul???www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Trebuie sa fii selectat ca sa primesti trifoiul si ca sa ai permisiunea sa raspunzi la intrebare, si trebuie sa ai noroc ca dupa ce raspunzi sa nu primesti un raspuns de genul "Raspunsul tau nu a fost inrgistrat din unul din motivele: raspunsul a fost gol SAU incercare de fraudare" cum au primit altii. Iar ca raspunsul tau sa fie cel corect, iti dai seama ca sunt si mai putine sanse
semnat de mine

Mergi la inceput