Aveti o ureche fina?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
aissa spune:
Acum am apasat pe "raspunsuri" si vad ca unele sunt inregistrate. Deci nu sunt singura la care s-a acceptat raspunsul, nu stiu ce s-a intamplat la altele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ache/ache.jpg)
ache spune:
quote:
Originally posted by aissa
Chiar juma de ora nu am stat dar cred ca am pus de 20 de ori sunetul. Sunt fff curioasa, nimeni nu a primit raspuns ca al meu? Dar oricum, daca voi de atatea zile nu aveti aici nici un raspuns avizat sunt curioasa daca eu chiar voi fi anuntata azi daca am raspuns corect sau nu.....
aissa, esti deja a 5-a care a dat raspunsul cu cartile de joc...pana acum fara succes...si mie imi parea ca asta ar fi raspunsul corect, ca tare enervant e pliciul ala din final...sper sa ghiceasca cineva mai repede
anca
![](gravida.gif)
aissa spune:
Da, am vazut si eu asta acum, deci clar nu am dat un raspuns corect ca altfel ar fi luat cineva potul pana acum. Da, sunt chiar curioasa ce e de fapt sunetul ala. Recunosc, cartile de joc i s-au parut sotului. Eu ma gandeam ca e ceva legat de o revista, poc dai cu ea in muste (sa zicem) pe o masa, dai paginile revistei, vine musca pe o pagina si inchizi repede revista ca sa o prinzi. Dar dupa ce mi-a zis sotul faza cu cartile am inceput sa "aud" si eu acelasi lucru.
Oricum: sfat pt cele ce vor primi trifoiul de acum incolo: cititi intai raspunsurile date, daca alea sunt incorecte (ca doar nu s-a dat inca premiul), cautati sa dati alt raspuns.
fannna2003 spune:
eu intru rar si nu apare niciodata trifoiul...poate aveti voi noroc...mie mi se pare ca ar fi cautarea unui nr de tel(adresa etc) intr-un repertoar mecanic...cauti un nr de tel,o adresa...click pe litera foile defileaza si dupa inchizi
beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
fanna se pare ca mie mi-a aparut deja de 3x trifoiul ... si culmea ca eu am ureche. Poate nu cunosc sunetul ... habar nu am , dar se pare ca nu am dat raspunsul corect
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
arleena spune:
fetele care nu ati putut trimite raspunsul, poate nu erati logate la momentul respectiv, nu stiu, ma dau si eu cu parerea...
abia astept sa aflu raspunsul corect...e chiar interesant !!
principe spune:
si mie mi-a aparut trifoiul cam de 3-4 ori. prima oara nu puteam auzi (aveam deconectate boxele compului)iar apoi am ingnorat trifoiul.
daca nu esti logat banuiesc ca nu apre trifopiul deoarece sunt selectati doar membri d.c.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ana_miti spune:
As vrea sa p0stez si eu un raspuns ...dar nu stiu unde....?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
aissa spune:
Ana tb sa te selecteze ca sa faci asta. O data pe ora apare la unul din forumistii logati un trifoi si sub el poti pune raspunsul. Asa ca stai pe forum cat mai mult.
fannna2003 spune:
a aparut si la mine trifoiul...am dat raspuns dar...nu cred ca e cel corect
mai exersam
beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=