Draga Mirunda, cred ca dezamagirile de pe net provin din faptul ca se minte foarte mult.Incepand de la faptul ca se creeaza o imagine gresita pana la aspectul exterior uneori.Am trait si eu o asa zisa dezamagire....Ne-am iubit si ne-am spus de toate pana cand a venit momentul intalnirii.La care,el n-a aparut.S-a mai stabilit o intalnire la care n-a sosit....scuze mereu, eu credeam desi nu sunt naiva de felul meu, dar de... saptamana oarba , apoi mi-a spus ca pleaca in SUA, vezi Doamne sa castige bani pentru noi ca familie si cica sa-l astept un an....ca doar nu eram proasta.Si dus a fost.Culmea a fost ca dupa un an si jumatate l-am intalnit pe net.M-a amuzat teribil sa-i dau multe detalii despre el fara sa stie cine sunt.Urmarea.......Sunt casatorita de un an si jumatate am o fetita de patru luni cu cineva cunoscut tot pe net.Concluzia o tragi singura.Sa auzim numai de bine!
Eu mi-am cunoscut sotul pe net si sunt super fericita cu el...aveam 1 an de cind vorbeam pe net in acelasi timp la telefon si ne vedeam zilnic prin web camera,,,nu am fost absolut deloc dezamagita cind l-am vazut fata in fata ci din contra ,,am ramas uimita de cum arata si el la fel de mine,,,ne intelegem super bine in toate privintele ,, acum sunt insarcinata in 4 luni,,,povestea mea se afla la -In unul sau in doi...mergem mai departe !!! si titlul se numeste DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE !....
Va pupic pe toate !!!
Elena cu burtica si sotul AL