Dezamagiri cu cunoscut de pe net

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremari2000 spune:

Draga Mirunda, cred ca dezamagirile de pe net provin din faptul ca se minte foarte mult.Incepand de la faptul ca se creeaza o imagine gresita pana la aspectul exterior uneori.Am trait si eu o asa zisa dezamagire....Ne-am iubit si ne-am spus de toate pana cand a venit momentul intalnirii.La care,el n-a aparut.S-a mai stabilit o intalnire la care n-a sosit....scuze mereu, eu credeam desi nu sunt naiva de felul meu, dar de... saptamana oarba , apoi mi-a spus ca pleaca in SUA, vezi Doamne sa castige bani pentru noi ca familie si cica sa-l astept un an....ca doar nu eram proasta.Si dus a fost.Culmea a fost ca dupa un an si jumatate l-am intalnit pe net.M-a amuzat teribil sa-i dau multe detalii despre el fara sa stie cine sunt.Urmarea.......Sunt casatorita de un an si jumatate am o fetita de patru luni cu cineva cunoscut tot pe net.Concluzia o tragi singura.Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu mi-am cunoscut sotul pe net si sunt super fericita cu el...aveam 1 an de cind vorbeam pe net in acelasi timp la telefon si ne vedeam zilnic prin web camera,,,nu am fost absolut deloc dezamagita cind l-am vazut fata in fata ci din contra ,,am ramas uimita de cum arata si el la fel de mine,,,ne intelegem super bine in toate privintele ,, acum sunt insarcinata in 4 luni,,,povestea mea se afla la -In unul sau in doi...mergem mai departe !!! si titlul se numeste DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE !....
Va pupic pe toate !!!

Elena cu burtica si sotul AL

Mergi la inceput