Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE GAGICI
TAMAN AM VENIT DE AL DANSURI SI PREGATESC CINA...CARNATI CU CARTOFI

BEE pe 17 ai termenn??pe 17 e nascut tata....o sa fie un norocos

BIANCA nu era pb decat ca BIANCA nu avea pasaport si pierdea mult de la scoala, adr la anul sigur se va duce cu ei(sau nu) in NIGERIA (fereasca sfantu) ca acolo chiar n o las, cat despre CM e cam mica SANDRA , poate a mnacat ceva ce nu i a priit

eu de ziua mea,.....nu stiu ce fac dar cred ac la restaurant cu activa prieteni si o fac marti ca atunci vine sora mea , cat despre cadouri....sanatate la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi..nu e devreme cu CM. Dupa 8 ani e ceva normal sa apara la fete in ziua de azi. O doare jos la burta nu sus...daca era stomacul trebuia sa o fi durut sus. I-am dat o jumate de algocalmin, sper sa ii treaca.
Pofta buna la carnati.
Cu cadourile...las ca o sa primesti si tu lucruri frumoase.
As face si eu la restaurant dar nu ma tin buzunarele sa "hranesc" si sa dau de baut la vreo 20 pers . Odata...poate o sa am si eu norocul asta..sa castig la Loto(nici nu joc)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

vineri plec in excursie cu copii de la scoala mea la GURA DIHAM si ma gandeam sa mi servesc acolo colegele cu ceva de ziua mea dar stau in dubii la ce as putea sa iau si daca o fii bine....voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca si eu zic ca e cam mica sandra pt. cm. sa mai astepte putin, ca e mai bine.
Vezi sa nu mai uiti de gimnastica. noi azi trebuia sa mergem la dr. de fam. pt. trimitere la un pediatru cardiolog. dar n-am avut chef, mai ales ca osul mi-a disparut....
De la metro am luat si eu sosetele. sunt practice, pana acum le avea la gradi, dar i-am dus tenisi si mai incolo papuceii de casa.
Cosmi mi-ai facut pofta de carnaciori. eu am tot varza calita de ieri, pt. Clau, caci eu iar am pofta de lapte cu paine cu unt si gem de zmeura.
Avea voie Bianca sa iasa din tara? cred ca avea nevoie de declaritii notariale cum ca sunteti de acord.

Marco a mancat macaroane cu branza si ou. Nu stiam ce sa-i mai fac. oricum paste va manca de 2x/sapt. ii si plac si ii fac tare bine, doar a crescut pe cantar.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

mai eu sper sa nu o pocneasaca pe BIANCA decat pe la 14 ani , adevarul ca ea nu i dezvoltata ca alte fete nici tzatze nu aredar eu stiu...

stii care i faza cu restaurantul??e ca acasa am mai facut si am muncit ca o sclava si am stat in picioare de numa distracte n a fost aia asa mai bine acolo ca si asa cheltui o gramada

Mergi la inceput

da GIOVA tb declaratii notariale , dupa mine o lasam pe bune dar....nu avea pasaport , sper as se tina totusi de promisiune s o duca la disneiland in vacanta de iarna...cica ala i cadoul de ziua ei......mai bine o duc eu ca la 26 de copii cat are invitati ne am dus

carnati proaspeti ca am taiat un porc la tara , sa vedem daca s buni

Mergi la inceput

Fetelor..nu e devereme si eu stiu ce zic. La 8 ani am dus-o la gine ca m-am speriat ca ii aparuse deja parul pubian . Acolo ne-a spus ca ginecologic e ok, sa mergem sa facem analize hormonale. Atunci am aflat ca tot mai multe fete in ziua de azi au CM foarte repede. Chiar citeam pe net intr-o seara ca dupa aparitia parului pubian si creseterea mugurilor la sani in maxim 1 an ar trebui sa vina CM. deja are muguri vizibili, si azi vara se vedeau dar nu purta sutien. Are vreme....
Cosmi, pai ai putea duce suc, si ceva saleuri, prajituri dinalea in tavitza...ceva..simbolic...
Giova, eu tot nu am inteles cum ti-a deisparut osul ala singur. S-o fi speriat ca i-ai pus pe net si a dat bir cu fugitii. dar las ca e bine si asha

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Duminica am mancat varza calita cu pireu si snitele. Ieri am venit de la servici, ai mei mancasera ciorba de perisoare si nu le-a mai trebuit nimic si am plecat in vizita ca eu am mancat la servici mai tarziu si nu imi era foame. Aseara am mancat felul doi (snietele si am facut iar pireu) dar am uitat de varza. Acum ca ati scris de ea mi-am amintit ca am varza calita. Poate bag niste taitei cu varza pt maine...ca snitele nu mai am..
Cosmi, asha e cu bucatareala la zile de nastere...si eu stau toata ziua de sambata si eventual vineri seara in bucatarie. Ce sa-i faci..asta e..de 4 ori pe an nu mor

Mergi la inceput

offfff lasa ma sa le vina mai tarziu ca o sa aiba toata viata , de ce sa le ia grijile de acum.....offfff

da as putea as le iau ceva prajiturele si suc dar....eu afceam adevarate festinuri de or sa zica astea ca m am zgarcit si chiar nu as vrea mai ales ca se strang bani la zile de nastere....eu ma gandeam la cva grtar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna seara fetelor !
I-mi pare tare rau ca sunt atatia copilasi bonlaviori , multa sanatate la toti
Giova ce am mai ras cu Marco , e asa de dulce si zbantuit si tare fain se joaca cu Clau Si stilul lui Clau de dans e coooooooooool am ras de una singura aici .
Ma la mine tare greu mai merge dropul , astept cate o juma' de ora sa se incarce cate un filmuletz si nici comentarii nu pot lasa
Bianca ,Sandra e dezvoltata binisor pentru varsta ei si nu ar fi mare mirare sa vina cm acum , brrrr ca si eu ma gandesc ca nu mai e mult pana devine Noemy a mea domnisoara si eu una am impresia ca eu insumi sunt uneori copil Ce mai zboara timpul , parca ieri eram eu domnisoara cred ca m-am cam sclerozat ... o fi din cauza vremii de ma apuca nostalgia ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput