Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (239)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mersi fetelor de raspunsuri, i-am pus acum o fiola, vreau sa vad daca se mai scoala din cauza tusei.
Mira, culmea ca ne-a dat pediatra si Pulmex-ul ala, dar nu l-am cumparat...am zis ca o fi de ajuns atatea medicamente. Apropo de CM, dupa ce am nascut, nu mai am dureri, dar capul...imi plesneste de-a dreptul.
Giova, cum mama sa platesti apa pe suprafata din casa? Am inteles eu bine? Ca suna tare aiurea...se plateste pe metri cubi consumati, eu asa stiu.
Irina, ce funde draga? Uriase? Ca mie alea nu-mi plac de nici o culoare...oricum Diana nu suporta nimik in par, nu sta 1 min cu agrafe. Prefer sa-i tund bretonul si in rest...sa creasca cat se poate.
Moni, ia citeste-i fata povestea Hansel si Gretel...azi i-am spus-o si nu i-a picat prea bine, era cam serioasa. La Scufita rosie protesteaza, nu vrea sa auda cum vine lupul rau si mananca atatea persoane... Cam sensibila fata asta a mea..
Toanca, nu mai fii asa disperata, se va cuminti Matei , e doar varsta nebuniilor acum. Bine ca ai aparut, ca uite, iti luase Moni locul cu retetele de papa...
Bee, daca ai colul asa beton cum zici, mai dureaza pana iasa bebe, s-ar putea sa-ti faca cezariana inainte de a se rupe apa. Dar mai stii? Ca vad ca non-stop esti in miscare...
Ma duc sa ma intind langa ea, poate mai prind vreo ora de somn.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Se gaseste si la noi Pulmex si e ff bun. E o cremuta care se da pe piept. Dar atentie la cantitate. Eu prima data i-am dat cam mult si s-a iritat. LA noi astea doua sunt remediile la ordinea zilei, karvol,nurofen alternat cu panadol, umidificator cu mustele si pulmex pe piept.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mi-am mai amintit ceva haios: a venit azi o matusa de-a sotului la noi si m-a intrebat de-a dreptul: auzi draga, ti-ai pus peruca?
Ca cica prea perfecta e freza mea si prea tare luceste...si daca m-am vopsit...of course ca nu, doar ma spal pe cap si-l intind cu peria. Zau asa, daca imi tund bretonul toata lumea ma intreaba daca m-am vopsit. Chiar asa orbi sunt?
Acum chiar am plecat.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Umidificator cu muste?...uaua ce am mai ras si ma doare o masea...presupun ca era vb de musetel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

irinooooo, nu esti sanataoasa. Ei, dar nici eu ca scriu cu spatele.
Da, bre,musetzel

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Normal ca nu sunt sanatoasa imi si imaginam mustele alea in nasul tau si eliberandu-l doar cu o falfaiala de aripioare...uau ce sadic suna

Mergi la inceput

Na ca tocmai mi-am amintit ca azi am primit banii pe adeziuni si tre sa merg sa iau PSP si nu stiu de care.Janinooooooooo baga si tu capul un pic poate stii ...ca eu pe mess inca nu pot intra.Poate stii ceva in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma pun pe cumparat Karvol si Pulmex.
Ingrid nu apa o calculeaza pe mp din casa, ci celelalate cheltuieli comune. au facut ei o medie, dracu stie, ca in Italia, si noi in functie de mp, avem un anumit procent, 3,5% parca., din total. Apa in schimb au impartit totalul consumat de scara noastra la nr. de apartamente. ceea ce nu e bine, caci nu stiu cati mc a consumat x-lescu. si nu stiu de ce ne mai cer citirea atunci, si de ce avem apometre. dar lasa ca ii punem noi la punct. ne-au jecmanit destul pana acum.
ralu m-ai distrat si pe mine. ce repede remarca Irina, mai-mai.

as suna eu la Cristina, dar mi-e sa nu-l trezesc pe razvan. sun mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid asta inseamna ca ai un par sanatos si frumos
Mira crezi ca Imunogrip pot sa gasesc si in Germanica? Tot la fel se numeste? ma gandesc sa incep o cura pt Angelo, socrosenia asta se imbolnaveste cam des tocmai se plangea aseara ca o doare gatul si capul( pai ce cauta frate la mine acasa in cazul asta? )
Irina am avut si eu pampoane in primele clase la scoala Erau ca niste trandafirasi micuti Era musai sa porti ca altfel nu te incadrai in moda
ma tot tineam sa va spun, e o reclama misto la masina Se duce o pereche si arata agentului o masina misto pe care vor sa o cumpere Ala o taie in doua si le da partea din spate ( nici macar aia cu motor ) spunand ca la banii lor atat pot lua din ea dar totusi...cu aceeasi bani pot cumpara o Dacie Logan

merg sa-i pregatesc masa bebului...

Denisa mi.au placut pozele Ce mare s.a facut Rachel, ma bucur ca am vazut-o si pe ea

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Giova pai cum sa nu remarc ...pai citesc tot...si mai ales cand e sa rad imi face o mare placere...cui nu ii place sa rada? Suna la Cristina ca iti inchide ea dc nu poate vorbi.

Mergi la inceput