Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dayanara trebbuie sa ti activezi si tu pm ca sa poti trimite. despre decalotare. pe scurt, direct la pag 8. tare linkul. acum ca ma gandesc, asa am scapat de tipat. tipa el de nervi, tipam si eu cu el si o dadeam in joaca...uita de ce era suparat si tipam amandoi..just for fun...bine ca am facut o acum, nu peste cativa ani..

marani acum 2 zile i s a pus pata pe niste stalpi (febletea lui..) de iluminat. cu niste globuri f mari si f sus. efectiv nu aveam cum sa ajung acolo...criza. l am luat in brate, i am explicat calm si frumos. nu se poate. as vrea sa te duc acolo dar nu ajungem. am sarit un pic cu el in brate, i am aratat ca nu avem cum, s a linistit dar nu de tot. si cum il vedea pe urmatorul o luam de la capat. asa ca i am aratat ca sunt stalpi si jos. hai sa ne jucam cu ei. da, sunt si aia de sus, ii aratam eu, dar acolo nu putem ajunge deci ne jucam cu astia. mai departe de atat n am ajuns

laura fac curat?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asiza nu stiu
lavinia sunteti frumosi rau amandoi.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Acs, multumesc de raspunsuri. Cum s-a manifestat otita asta seroasa ca la noi nu se presupune a fi medie ci externa. Alt medic zice ca e un tic si ca asa fac copii...dar eu nu cred, cred ca o deranjeaza vadit ceva la ureche sau ganglioni la gatut. Cam cum zice Marani ca face Bubamara numai ca Sara apleaca capul peste umar.

Azi am fost la control la inimioara si suntem bine. A si aspirat-o de muci in gat si nas...a fost ingrozitor...ea se zbatea si i-a curs si sange. Acasa am aspirat-o acum erau cheaguri de sange. Ii era somn, foame, ca tot asa face si Sara ca Alessia lui Flore, urla numai cand vede dr. si daca e mancata vomita...asa ca pe ziua de azi a mancat abia la 12 prima masa. A facut si eritem cu ciuperca de la antibiotice...dar o sa treaca toate.I-a luat sange din deget si instant au vazut cum e hemeoglobina...12, 5..cica daca era altfel luan analize din vena. Cica e bine..stiu eu ceva de valoare dar poate stie careva ce ar fi indicat dc era schimbata valoarea???

Azi e ziua ei. Te iubesc frumoasa mamii!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,

Mi-am amintit... cum sa nu dea Dani nici un semn de emrs... nu merge pe langa mobila, sau perete? Nu a incercat singur sa se ridice?
Stai linistita... acusi incepe..

minunea mea

Mergi la inceput

Donia, sper ca ati trecut noaptea cu bine! Ce mamica tare frate ca si eu zic ca-s tare dar numai tu stii ce inima rea ai cand vezi copilul suferind. Sanatate lui Cristinel!

Dandusa, ce caciulita frumoasa mov are iubita lui mami!

Marani, uitam...ai o freza cool si eu am fost tunsa zero (cu lama, da?) prin anul 3 de facultate...m-am dus acasa la botezul nepotului si mami n-a dormit toata noaptea. Mereu cat am stat acasa cu batic in cap. Tare scumpa bubamara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va multumesc frumos, sunteti dragutze! O sa trecem noi si peste asta, bb sa fie bine :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

la toate imi apare scris PM cu rosu sa trimit mesaje private , doar la kikineata nu vad

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Nu mai spune, Kikineatzo, asa "revolutionara" erai tu prin studentie??? Ca amu' te vad femeie de treaba, la casa ei, gospodina, etc.
sa-ti traiasca frumoasa, la multi ani !
Sa traiasca si printesuca Alessia de Flore si toti, toti fulguletii sarbatoriti.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

mama ei de viata, dac as sti sa-l activez ar fi bine :)

quote:
Originally posted by dayanara

la toate imi apare scris PM cu rosu sa trimit mesaje private , doar la kikineata nu vad

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Bey, ce revolutionara ...femeie fatala...o sa pun o poza doua cand pot.
Amu da Roxanico, chiar la casa mea...asta mi-am dorit...liniste, dragoste...asa am crecut eu acasa.

quote:
Originally posted by roxanica2006

Nu mai spune, Kikineatzo, asa "revolutionara" erai tu prin studentie??? Ca amu' te vad femeie de treaba, la casa ei, gospodina, etc.
sa-ti traiasca frumoasa, la multi ani !
Sa traiasca si printesuca Alessia de Flore si toti, toti fulguletii sarbatoriti.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput