Polus Cluj!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

vad ca nici pe voi nu va dat pe spate Polusul ,era normal sa fie aglomerat in primele zile insa nu sunt "normale "preturile exagerat de mari din magazine,am pus mana pe o bluzita si era 170 lei foarte mult,asa ca reducerile de care zicea Alinutza degeaba vin la preturile astea!a ...si am mancat o pitza dupa care am asteptat... si era naspa!masa nu ara bine stearsa ,scrumiera nu era,...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu sunt din Bucuresti, dar sotul meu a avut ceva treaba in Cluj si am trecut prin Polus, atat dimineata cat si seara, in timpul saptamanii. Aglomeratie mai mica decat la mall-urile din Bucuresti, magazine ok - cateva marci care nu le-am vazut in Bucuresti, proportie mai mare de magazine de incaltaminte decat in Bucuresti, magazine pt copii fff putine (vre-o 2 parca), Zara inca nu era deschisa. Mancare naspha -pizza necoapta- nu aveau si salatele din reclama, la mexican aveau salata dar rasuflata/ nu aveau sare, ulei, sosuri..- doar ketcup, chinezeste mi-a fost frica sa gust- dupa cum aratau iar de KFC n-am indraznit sa ma apropii din cauza cozii. Singura mancare mai ok a fost la standul cu mancare romaneasca (ceva cu "Zmafir") dar si aici pana s-a miscat donsoara de la ghiseu...numai "fast" n-a fost. Probabil ca in timp se vor experimenta si va fi mai OK.

Am fost si in Iulius. Daca ati vazut o femeie tarand 2 plozi printre schele...eu eram. Se deschide in noiembrie, va fi mai mare, orientat pe inaltime (scari rulante) si cu ceva verdeata (au adus deja palmierii- stateau inveliti in plastic sa nu se umple de praf).

Reduceri - n-o sa vedeti decat in ianuarie. Asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

inca nu am apucat sa il "studiez" in intregime! insa ce am vazut mi s-a parut ok! asteptam sa se mai deschida si celelalte magazine si cinema-ul!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasha.hodorkovski spune:

Nou Iuliusul nu stiu ce va aduce.Dar opricum, arhitctural si ca nivl al srviciilor si finisajelor nu se compara.Le-am vazut pe cele din Timi si Iasi si arata foarte bine!!Polus, din cate am vazut, imi pare mai mult o hala...Sper sa nu supar pe nimeni.Magazin, intr-adevar foarte bune...Off topic, stiti cumva vreun cabinet in Cluj unde se poate face o mamografi...Si sa o si citeasca::;Ajutati-ma.Multzumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

da...la Interservisan...la d-na dr fazecas, stiu ca e f buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasha.hodorkovski spune:

Multzumesc de ajutor!!!Face cumva si ecografie mamara:::Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Da..face sigur si e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mie imi place foarte mult mall-ul. Intr-adevar preturile sunt foarte mari dar macar ai de unde alege, ca inainte nu prea aveai. Am vorbit cu o doamna care are un magazin deschis in mall si a spus ca preturile acum sunt mari dar vor fi reduceri, adica reduceri adevarate ca afara, de 70-80%.

26+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Noi am fost zilele acestea in Cluj si am vizitat si Polus-ul.Mie chiar mi-a placut,cam aglomerat dar asa este peste tot la inceput.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by sasha.hodorkovski

Nou Iuliusul nu stiu ce va aduce.Dar opricum, arhitctural si ca nivl al srviciilor si finisajelor nu se compara.Le-am vazut pe cele din Timi si Iasi si arata foarte bine!!Polus, din cate am vazut, imi pare mai mult o hala...Sper sa nu supar pe nimeni.Magazin, intr-adevar foarte bune...Off topic, stiti cumva vreun cabinet in Cluj unde se poate face o mamografi...Si sa o si citeasca::;Ajutati-ma.Multzumesc

Incredintaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra.

Da, mamografie se face la Interservisan si poate sa iti faca si eco daca vede ceva in neregula. Si eu tot la ea parca am fost.Sanatate!

Referitor la Mall....la care faci referire Angelinne? Mall-ul inca nu s-a deschis nici acum, deci din start parerea e proasta iar la Polus Center m-am crucit ce preturi enorme pot sa puna "cel mai mare magazin pentru copii din Cluj". Preturi ok sunt la Hervis(articole sportive), un Atomic SL9 cu 5 milioane, desi se vede ca e facut la serie, merita si sa schiezi un sezon pe el, sau ghete Columbia la 1 mil, nike la 1 mil si ceva....mai sunt oferte bune la ei....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput