Purificator aer
Raspunsuri - Pagina 2
Pegasis spune:
Paula, noi folosim www.domo.ro/Electrocasnice/Home_Comfort/Purificatoare_aer/Electrolux/Purificator_aer_Electrolux_Z_8020" target="_blank">acest purificator de aproape 1 an si sintem multumititi. E foarte silentios si isi face treaba bine cu conditia sa-l lasi permanent in priza (nu consuma mult) si sa-i schimbi filtrele cum scrie in manual.
Desigur ca exista unele si mai sofisticate, de genul celor folosite in clinicile de specialitate din strainatate, dar nu cred ca se aduc la noi si nici nu cred ca vrei sa te complici cu filtrele alora.
Sanatate multa.
alipiticot spune:
Pegasis,exact despre acestea vb chiar la acesta m-am referit ca pret eu stiam ca e 1300 ron se pare ca e o tenta mai ieftin...avantaj ca are filtru lavabil.Acum sunt si mai ieftine si mai scumpe inca nu stiu de care sa cumpar dar m-ar interesa daca intradevar se simte aerul respirat ca e altfel...de ex la noi in camera cand e soare in razwele soarelui se vad particule mici de praf care plutesc....mai sunt cand ai acest aparat in priza?
mirclau tu de care aparat ai?
Simona am si eu de ala,e salin dar eu una inca nu am vazut nici un efect iar de purificat aerul,nu cred ca o face doar il ionizeaza cu ionii de sare.
mai are cineva purificator de aer?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Pegasis spune:
quote:Aaaaaa..., nu stiu Paula, nu m-am uitat niciodata
Originally posted by alipiticot
[b]de ex la noi in camera cand e soare in razwele soarelui se vad particule mici de praf care plutesc....mai sunt cand ai acest aparat in priza?
liliude77 spune:
Buna!Eu am un filtru de apa acasa si sunt fff.multumita.Pana m-am hotarat la un anumit tip de sistem, am studiat foarte multe oferte.Cele mai performante dupa parerea mea sunt cele care functioneaza pe principiul osmozei inverse.Osmoza este cunoscuta ca fiind cea mai fina metoda de filtrare la ora actuala.Firma de la care am achizitionat mi-a asigurat transportul,montajul gratuit.Deasemeni imi schimba si cartusele la termen, eu platesc doar pretul cartuselor care nu este f mare.
hadrianus63 spune:
Vreti purificatoare pentru copii sau pentru cei suferinzi de astm? *** Sunt produse noi pe piata romaneasca. Vor apare si in magazine ***.
De la ei am aflat si eu ca marea majoritate a purificatoarelor comercializate la noi nu sunt chiar purificatoare. Sunt generatoare de ozon, de ioni, interzise in State si in Canada ca fiind cancerigene. Sa nu mai vorbim de cele ieftine cu filtre dubioase ce se schimba la 5-6 luni sau se spala, etc.
Deci: un purificator trebuie sa filtreze cam 500 mc/h, aiba un set de 4 -5 filtre cu capacitate de filtrare din ce in ce mai mare.(primul fitru este lavabil, celelalte se schimba la 4-5 ani), trebuie sa elimine nu doar mirosurile (de tigari, parfum, etc) ci si compusi organici volatil din vopseluri, solutiile de curatat, in general toate particulele mai mari de 0.3 microni, trebuie sa aiba un nivel scazut al zgomotului, sa consume putin 60-100 W (cam cat un bec) sa aiba garantie mai mare de 4 ani atat filtrele cat si aparatul in sine.
Daca nu indeplinesc macar aceste conditii nu va statuiesc sa achizitionat un astfel de aparat.***
Sa auzim numai de bine!
_
*** - editat de catre moderator. Multumim pentru informatii. Pentru publicitate, contactati administratia.
dulcetica spune:
Noi am cumparat un aparat salin.Sper sa aiba efect.Adica filtrul ste cu particule din sare de la salina.Unii vorbesc despre ele ca ar fi eficiente....Noi il avem de doar 2 saptamini asa ca nu ma pot inca pronunta.Totusi cam la o saptamina de la utilizare,indeosebi noaptea,nu prea mai tuseste.
gurkhas spune:
Se pare ca exista un boicot al anumitor produse si o promovare tacita a altora pe forum si ma refer aici la faptul ca unele link-uri sunt sterse, iar altele pastrate, nici macar editate ci lasate in format http://. Este o rusine.
ioanaiub spune:
eu am cumparat un aparat salin, il pun noaptea in camera copiilor, nni l-a recomandat o pediatra pentru ca David a tusit mult in primavara asta ... imi place tare mult aerul care e in camera dimineata, parca ai fi la mare ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)