*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 8
andreap spune:
Jasmine,cred ca daca comanzi de valoare mai mica,vei primi iar un cec acasa,de data asta il poti folosi doar ptr.a comanda(cel putin al meu arata altfel decat cel ptr.comenzile neonorate din Iulie)
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
dupa ce i-am zis ca n-am nici un chef sa ma duc la posta sa-i trimit scrisoare recomandata,sa platesc taxe postale,poate se pierde pe drum,poate nu mai sunt produsele in stoc pana ajunge scrisoarea la ea...acum cica e de acord sa-i trimit cosul pe mail,salvat in Word.Vad ca nu mai zice nimic de cec.E neaparat necesar sa-i trimit si cecul scanat?
eu nu i-am scanat niciun cec; am trimis doar comanda. m-a rugat in schimb sa distrug cecul
---------------------------------------
common sense is not really so common
andreap spune:
Acina,acum am vazut..felicitari!Un BBlus sanatos,mancacios si norrocos iti doresc!
Andre_ea,Nushu,frumoase lucruri....
Andree_ea,la pantaloni sa ma intrebi pe mine cand mai comanzi
..daca eu intru in 34,tie sigur iti vin 36
.
Pup
Oare primesc si eu comanda din 4.10?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
ella_74 spune:
Acina, felicitari pentru bebe redoutist! sa ai sarcina usoara!
Nushu, esti bine, da? ai grija sa nu racesti cu vremea asta...vaz ca ti-ai luat la geci si gecutze subtirele
; baga si matale o shuba ![]()
Fetelor, eu am primit azi banii de la LR pe un cec pe care l-am returnat acum vreo 3 luni la ei; ce bataie de joc, din 20 eur am primit 10; i-am zis lui Sabine ca i l-am trimis fiindca nu vreau sa-l incasez din cauza de comisione si ei ce fac acum, opresc comisioanele bancare din banii mei; ma pufnste si rasul ce prostie am facut, ca m-am dus la posta sa trimit cec-ul cu confirmare de primire.
Nici nu stiu de ce m-am incapatanat pentru 2 lei!! ba stiu, din orgoliu
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by andreap
Acina,acum am vazut..felicitari!Un BBlus sanatos,mancacios si norrocos iti doresc!
Andre_ea,Nushu,frumoase lucruri....
Andree_ea,la pantaloni sa ma intrebi pe mine cand mai comanzi..daca eu intru in 34,tie sigur iti vin 36
.
Pup
Oare primesc si eu comanda din 4.10?
Poze 2007
Ei, de acum stiu ca port 34/36. Dar ma intreb daca aveam 50kg ca inainte de sarcina, ma imbracam de la copii, nu?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
ella_74 spune:
clau, s-a intamplat sa fie jumatate din suma fiindca valoarea cec-ului era mica; probabil ca si la 50 eur tot comision 10 eur ar fi fost; nici n-am cercetat sa vad care banca m-a comisionat, azi din intamplare mi-am verificat online contul de euro si am vazut "depunere LR 10 eur".
Ideea e ca daca vrei banii pe un cec, tre sa faci chargeback, cu conditia sa ai contul din care ai platit la o banca "luminata".
Noi doua suntem norocoase, insa Jasmine si multe alte fete sunt in situatia de a fi obligate sa primeasca cec-ul.
poze David
unboticutz spune:
ella, dar n-ai putea face oare reclamatie pentru ca LR te-a despagubit cu 10 euro in loc de 20? 
---------------------------------------
common sense is not really so common
ella_74 spune:
unboticutz,
mi-e ciuda deja cate resurse de timp am irosit pentru treaba asta. Du-te la posta, pune plicul cu confirmare (mi-am pierdut juma de ora la coada), dupa aia m-am conversat cu sabine pe tema asta de vreo 5-6 ori in interval de 3 luni, ba ca nu are coordonatele mele , ba ca nu are swift, ultima oara mi-a zis ca a trimis gresit datele mele la contabilitate si ca mai dureaza cel putin o luna pana am banii, parca asteptam averea lui peste.
Ca sa continui sa ma lupt pentru 10 eur deja nu mai e doar orgoliu, ci unul prostesc.
din pacate toate chestiunea e o circoteca cu iz de umilinta.
poze David
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Noi doua suntem norocoase, insa Jasmine si multe alte fete sunt in situatia de a fi obligate sa primeasca cec-ul.
eu o sa comand de 311 euro si o sa platesc cu cecul.O prietena vrea si ea niste chestii de pe LR si impreuna atingem suma asta.Sa vad maine cum fac sa scanez nenorocirea asta de cec si poimaine sa dau comanda.
Celalalt cec,tot de peste 300 euro,o sa-l pastrez pt perioada reducerilor.