*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 2
ella_74 spune:
Jasmine,
eu si ta-su copilului suntem o exceptie; eu eram pe masa, ma cuseau si mi-au adus un copil care semana cu Basescu adica un ochi inchis si unul semideschis cu care se uita cash si mi l-au dat sa-l pup si atunci eu am intrebat: toti bebelusii sunt asa urati in prima zi? si dupa, l-au dus si sotului care era in camera cealalta, astepta pe canapea cuminte sa-si vada odorul si l-am auzit punand aceeasi intrebare.
Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, adica fizic, a devenit nu frumos, dar foarte dragalash iar noi ne-am indragostit de zambetul lui irevocabil.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Jasmine,
eu si ta-su copilului suntem o exceptie; eu eram pe masa, ma cuseau si mi-au adus un copil care semana cu Basescu adica un ochi inchis si unul semideschis cu care se uita cash si mi l-au dat sa-l pup si atunci eu am intrebat: toti bebelusii sunt asa urati in prima zi? si dupa, l-au dus si sotului care era in camera cealalta, astepta pe canapea cuminte sa-si vada odorul si l-am auzit punand aceeasi intrebare.
Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, adica fizic, a devenit nu frumos, dar foarte dragalash iar noi ne-am indragostit de zambetul lui irevocabil.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ella tu esti chiar comicami-a fugit si somnul de cand rad aici
oare reactia asta o voi avea si eu??
de fapt daca stau sa ma gandesc bine cand am vazut-o prima data pe erica la fel am zis si eu...doar ca in gand ca era si ma-sa si tac-su prin zona si am zis ca poate mi-o iau
Giova spune:
Ella lasa ca si eu am zis ca a fost foarte urat marco, si inca sustin.
Dar acum cine e cel mai frumos blondin cu ochi mari si albastrii? spiridusul meu, cel mai pervers copil si smecher din cale afara. si doamne ce-mi place, ca nu am vrut un pampalau, care sa traga de fusta mamei.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
alinamoro spune:
Felicitari Nushu!
Sarcina usoara si un bb sanatos!
Cate lucruri frumoase ati cumparat fetelor!
Vad ca vin destul de repede comenzile acum.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Laura Ioana spune:
Nushu felicitari! Ce ma bucur pentru tine Sa fie intr-un ceas cu noroc!
28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
Lorenza spune:
Nuschu,felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun!Dumnezeu sa va ocroteasca,sa fiti sanatosi si bucurosi unul de altul!Sarcina si nastere usoara!
Si eu cand l-am vazut pe Radu al meu la nastere(acum are 9 ani si e frumos de-l pici cu ceara)ca e tare urat si sotul a fost si el de aceeiasi parere.Dar doar prima data mi s-a parut asa.
andre_ea spune:
Buna seara!
N-am mai apucat sa citesc demult, dar am vazut ca avem o burticuta noua si ma grabesc sa o felicit:
Nushu, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si mancacios!
Mie mi-a venit o scrisoare voluminoasa la posta. Abia astept sa ma duc sa o iau. Am dat 3 comenzi ca sa reglez de tot conturile cu ei. Va zic ce am dupa ce le iau.
O seara buna!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Alinus25 spune:
Felicitari Nusha!
Ce ma bucur pentru tine draga mea. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si sa va bucurati de el! Sa ai grija de burticutza.
Ma rog la Dumnezeu sa te ajute sa fie bine.
nushulica spune:
mamaaa ce de felicitari primesc!!!multumesc frumos!!!
scuze celorlate fete care citesc pentru off-topicul pe care l-am cauzat inca din capitolul trecut
mada poate ar tb sa editezi titlul subiectului
noapte buna
camelia_daniela spune:
Nushu, felicitari!
Sarcina usoara si bebe sanatos, voios, frumos si mancacios!!! Doamne ajuta sa decurga totul bine si tu sa ai mare grija de tine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit