***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 4
ella_74 spune:
acum, la aproape 2 noaptea reusesc si eu sa citesc din urma...maine dimineata aducem Bobytza acasa; trebuia din seara asta dar mi-am dat seama ca nu avem cumparaturi facute si daca il aducem acasa nu putem iesi cu el la magazin.
De cand am inceput serviciul ma simt tare obosita; ma culc tarziu, stau la birou pana la 7 seara, ajung la Boby sa-l vad, ajung acasa la 11 noaptea, mai citesc ceva pentru mine/birou , la 2 sunt in pat si dimineata la 9 o iau de la capat.
Kay, nu ma uita cu adresa ta.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Pepsi spune:
gata mi-am luat si eu wrap, e superbbbbbbbb!!!! uitati aici
http://www.mamankangourou.com/pbebe.php?l=fr e acela extensibil.
liviana, merci mult de info, stiam ca ai mai scris dar nu am avut timp sa dau in spate sa caut. l=am luat sa=l testez daca imi place si daca ma descurc cu el, mi se pare excelent, nu tu dureri de spate, putin la mijloc, ca poate m-am strins prea tare. tre sa slabesc! acu ca l-am vazut cum arata, ma gindeam sa-mi iau eu material sa-l fac, apoi mi-am zis, oare nu revine la acelasi pret? ca aici cam 1m de material e 10$ si eu am dat pe el 68$canadieni. imi trebuie 5m, pina=l fac....ca nu stiu daca ma pricep, nu am masina, poate am pe cineva sa ma ajute....sa vad . asa de bine sta david il el, ca se miriie cind vreau sa=l scot, si nu trebuie sa=l dau jos cind merg undeva, ca sta asa ca un sal, si pot si alapta cu el, si a adormit si tare comod statea, nici nu se compara cu acela clasic. nu degeaba e recomandat de liga de lapte. multumesc ptr info
mica,
kay, felicitari ptr grasunica.
azi am fost sa iau ptr o prietena niste cereale de bebei, si am remarcat ca TOATE care le aveau in magazin( Nestle, Heintz, Milupa) scria ca nu au zahar, nici coloranti,etc si cind ma uit de fapt la ingrediente ce vad????? oligofructoza!!! e un indulcitor! cit sint de excroci astia frate, nu e zahar, da mai bine puneau zahar ca indulcitorii astia sint cancerigeni!mai citisem eu ca baga care mai de care arome, ca un copil sa prefere o marca fata de alta.....niste ....ca nu am cuvinte!tre sa ai studii in domeniu ca sa citesti in ziua de azi o eticheta sa stii ce-i dai copilului. scuze da eu sint cam obsedata de e-uri, aditivi, organisme gentic modificate.... cerealele ce i le dadeam lui dominic aveau doar faina de orez biologic(primele cereale) si fier.
amely, brinza dupa 9-12 luni, carnea intre 6-9 luni.banana cum zicea andrada, ca nu e indicata inainte de 1 an pe caz de alergii
carnea recomandata este miel(tare hipoalergen contrar miturilor ca ar fi grea!pui, curcan, rata, iepure
mihamora,
am o prietena care-i face brinza la micuta din lapte fiert in care pune 2-3 lingurite de iaurt.
ella, pai noi numa cu copii dupa noi mergem la cumparaturi, e greu dar nici nu stiu cum e sa nu ii am! si lasa-ma sa-ti zic ca lucrezi mult prea mult! pai stai pina la 7 seara la birou????!!!si mai aduci si dosare acasa????pai cum asa? eu, la 16.30 terminam, plecam si dosarele ramineau acolo odata ce faceam nr de la sistemul de alarma, nu ma mai gindeam la NIMIC. abia asteptam sa-l iau pe dominic de la gradi!si mi se pare ca lucram mult 7 ore pe zi!vroiam sa-mi reduc timpul de lucru dupa maternitate ca sa am mai mult timp ptr familie si mai ales ptr cit timp copii sint mici!poate cind vom avea biroul nostru.....desi stiu ca la inceput va trebui sa muncim mult!....of, saraca de tine
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Vali5 spune:
'Neata!
Asa as mai fi dormit dar l-am auzit pe Andrei cum se screme si m-am ridicat din pat sa il schimb. De cele mai multe ori se trezeste pe la 6 dar sta si se joaca singurel in patut pana pe la 7-7:30.
Ce-mi place la el ca in fiecare dimineata intre 6 si 8 face caca. Si rareori mai face si a doua oara pe zi.
Alyna24, bine ai revenit! Sa ne arati si noua poze cu mobila piticului.
Wow, deja ati scapat de suzetica? Sunteti tari!
Liviana, acum am vazut mailurile. Ieri am fost plecata la ai mei si am deschis netul doar sa citesc ce ati mai scris. Multumesc! Iti raspund tot pe mail.
Pepsi, si eu stiu de lactate ca se dau mai tarziu. Eu ii fac branzica lui Andrei din lapticul lui si pastile de calciu lactic.
Sa purtati cu placere wrap-ul.
Kay, felicitari pentru cele 3890 grame acumulate de Sosonica!
Arcadia, eu fac branzica asa: pun 250 ml lapte (gata facut) pe foc si cand se apropie de momentul fierberii pun doua pastile de calciu lactic si las sa dea in 2-3 clocote pana se separa branzica si zer. Apoi scurg prin tifon si ce ramane in tifon e branzica. Ce iese imi ajunge vreo 2 zile. Sper ca am explicat cum trebuie [:\]
Gata, ma duc sa ma joc cu Andrei.
Pupici!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Pepsi spune:
fetelor a folosit cineva asa ceva?
http://www.merehelene.com/fr/pourmaman-diva.aspx
vali, multumim
liviana, si ptr cine mai e interesat, am gasit un sit unde iti arata pozitii de purtat copii in wrap, cum sa=l faci, etc
http://larbreabebes.free.fr/Pages/p_portage%20pratique.htm
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
doxinu spune:
Mamici de capsunici azi noi facem 4 luni!Avem 7200kg si 61 cm.Suntem mari mari!Acasa am ajuns cu 2270kg iar acum avem 7200kg!Io zic ca am evoluat destul de frumos in aceste 4 luni.Nu imi vine sa cred cand ne uitam la poze.Anul trecut pe 25-26 aflam ca sunt insarcinata iar acum tinem in brate minunea asta de copil.Cateodata mi se pare un vis,cel mai frumos vis care mi s-a indeplinit!
Cand eran gravida ma uitam minute in sir la calendar si ma intrebam ce zi v-a alege STEFAN sa ne intalnim.Niciodata nu mi-am inchipuit ca v-a alege chiar o zi de 13.Acum pot spune ca a fost cea mai norocoassa zi din viata mea,ziua cand ne-am vazut minunea!
http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN
cristinamaria spune:
'neata!
Noi am dormit tare prost azi noapte!
Pepsi nu am vazut o sa mai dau si eu cautare pe net!
Ella tu de unde ai cumparat aspiratorul de nas cu baterii?? Ai grija de tine .. risti sa ajungi la extenuare! Nu poti aranja in asa fel incat sa pleci macar la 4-5 de la birou??
Doxinu felicitari! Sa aveti o zi minunata!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
ralucami spune:
Salut!
Fetelor o intrebare : Maria are de ceva timp probleme cu stomacelul- cred- pt ca face caca foarte moale si de multe ori pe zi ( 5-6-7). Cand spun moale, ma refer la ceva gen spuma caci se imprastie prin pampers de multe ori. Am vb cu pediatrul nostru si el zice ca e normal! Dar de vreo 2 zile face kk cu grunji verzi!! Nu e de la alimentatia mea CLAR caci am mancat cam aceleasi chestii ca si pana acum, nimic nou. Imi aduc aminte ca spunea odata Andrada parca, ca un kk de culoare verde inseamna ca bebe nu se satura. Ieri chiar notasem de cate ori a mancat Maria si a iesit un total de 8 mese ( fara a le pune pe cele din timpul noptii, 2 la numar). Inseamna ca nu se satura? Sa incep sa-i dau completare?
Va rog, e tare urgent, caci nu vreau sa imi stiu papusa flamanda!!
ali24 spune:
buna fetelor.dar ce active ati fost ieri...eu nu am reusit sa intru ca rafael a fost tare marait toata ziua si cred ca de la faptul ca i am dat mar.probabil ca l a durut burtica ,ca seara a facut un kk mai diferit fata de obicei si apoi a fost linistit.nu stiu ce sa zic oare sa nu fie pregatit ptr diversificare?se poate sa ma opresc sau sa merg mai departe si sa incerc cu altceva?ca mar mi e frica sa ii mai dau.sau se poate sa fie si vina mea ca doar dupa 2 zile de supa i am dat mar.eu ma intrebam oare sa ii dau azi mar(ieri)si zi c nu lasa ca ii dau sapt asta supica si morcovi si saptamana viitoare ii dau mar si pun supa la fiert si mi se arde ca am uitat de ea.asa ca am considerat ca mi se arata ca trebuie sa ii dau mar.si cred ca i am dat si prea mult din prima...LA MULTI ANI ANTONIOcu intarziere
poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
carstea spune:
ANDRADAscaunul nu e diareic dar morcovul pare nedigerat.Altfel nu se vede nici o schimbare.Nu-l doare burtica,face caca cu program odata pe zi.Azi dimineata nu mai era decat putin morcovel in kk.Ieri a papat dovlecel destul de mult,dar ma gandesc sa-i dau pana zice el gata.Dupa dovlecel n-a cerut lapte 3 ore.
Ancamari,cantarul ce zice?A luat in greutate?Eu ii dau cereale in lapticul meu la 2 mese.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
lbelciug spune:
Pepsi, ma bucur ca esti incantata de wrap. O parte din linkurile date de tine le aveam si eu salvate. Sunt mai multe de acest gen pe net, toate instructive. Wrapul meu e mai simplu, adica nu e din mat elastic, dar bumbac 100% si a costat numai 20 ron. Pana la urma am decis sa nu-i mai fac vaccin antigripal lui Matei...
Ieri am facut si noi vaccinul de 4 luni si B nu a plans decat la mom cand i-a frictionat locul. In rest a tacut chitic. Nu a avut nici reactii adverse, dr-ta motivand ca daca nici la 2 luni nu a avut, atunci sigur nici Infanrixul penta nu-i va da. Am discutat si despre schema de diversificare. Mi-a zis ca in luna a-6a sa-i dau doar supa de zarzavat si pireuri de fructe, eventual cu biscuiti fara gluten si cereale in lapte seara. Ca fructe ne-a recomandat sa folosesc numai piureurile la borcan caci chipurile fructele din piata sunt crescute cu azotati. Partial are dreptate, insa eu voi cauta sa iau de la tarani, din cele crescute in Ro si nu importate. De asemeni sunt hotarata sa nu-i dau cereale gen Nestle etc. Pepsi, ma bucur ca mi-ai intarit convingerea ca hotararea mea e buna, prin mesajul tau referitor la oligofructoza. Eu ma bazez pe un rationament simplu: cu cat un aliment e supus mai mult rafinarii/prelucrarii de catre om, cu atat ii scade valoarea si calitatea. Sunt decisa sa-i dau gris lui Bogdanel si de asemeni biscuiti populari (ceva mai tarziu, dar sub 1 an). Nu imi e frica de alergii. E un risc minim as zice dar ma bazez ca si Matei a crescut f bine dupa schema mea de diversificare.
Bogdanel, ca si Matei la aceeasi varsta, are fontanelele aproape inchise, asa ca nu-i voi mai da Vigantol si nici Ca (nici nu i-am dat Ca pana acum). Branzica va fi din comert, prospata, nicidecum din pastile de Ca. Am un copil robust, ce mai!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept