***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Florentina Roman spune:
Kay, micuta si draguta minunea ta! Se simte mai bine azi?
Monytza,mi-ai dat o idee cu cearta dintre bb si tati. Poate-l fac si eu pe-al meu sa spuna mmaaammaa, ca pana acum a zis doar o data taataaa!Si mi-e ciuda, ca-l vede cateva minute pe zi, pe cand cu mine sta toata ziua, tradatorul!
Chiar, de ce-i dai caciulita, ca am vazut ca voi stati in tricou...?
Carstea, trebuie sa-ti schimbi permisul. Te duci cu permisul si actul de identitate la politie si ti-l schimba. Sotul meu si l-a schimbat anul trecut si nu i-a trebuit fisa medicala. Dureaza cam o saptamana.
Pitica, eu am inceput mai intai cu suc de piersica, treptat, pana am ajuns la 10 lingurite, dupa care am inceput sa-i pun si pulpa, tot treptat, pana a ajuns la consistenta piureului. Acum ii pun si mar si-i place de nu mai poate, rade castronelul! In schimb, i-am dat azi morcovel fiert pasat cu supica in care au fiert si cartof si pastarnac, dar nu-i place...mai incerc si maine, nu ma las...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Alyna24 spune:
Referitor la permisul de conducere....si eu trebuia sa-l
schimb de 2 ani si ceva!
Cine stie cand voi ajunge!![]()
Am pus si eu cateva poze noi in semnatura si un filmulet cu Davidutz+pozici tot acolo din timpul nasterii!
Astept sa vad ce spuneti!![]()
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Madi spune:
Kay Soniuta ta e scumpa, scumpa foc!!! Sa ii dea Dumnezeu sanatate multaaaa!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
KAY, e o scumpa rosioara... Si a crescut! Sa fie sanatoasa si voinica!!!
pt. CAPSUNICA norocoasa si
pt. o mama curajoasa!
Alina, ce-a trecut timpul... gata vad ca DAVID sta deja in fundulet.... papa bine mancarica... Ce sa mai? Un copil cuminte... si parca ai si uitat de primele 3 luni
Am cautat poze de la nastere dar nu am gasit... si stii doar ce te mai stresam cu ele ![]()
Carstea, ti-am dat PM ![]()
Pepsi, noi avem scaunel de la CHICCO, model POLLY... Il tineam intr-adevar destul de pe spate... dar oricum putin ridicat... nu statea ca in pat ![]()
Pitica, felicitari
pt. dintitsor!!! Noi de cand ii asteptam... ![]()
PS: Multumim de voturi
... se pare ca am dat peste cap SERVERUL alora ![]()
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
Alyna24 spune:
Andrada, unde e filmuletul sunt si pozele de la nastere, cauta in album in dreapta.
Pai....papam binisor, dar ink ma termina noaptea ca se trezeste cam de 2 ori sa manance!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
roxicucu spune:
Cititi aici:
http://www.hotnews.ro/articol_86998-Bone-pentru-copiii-sub-3-ani-pe-banii-statului.htm
lbelciug spune:
Da, Pepsi. Gradinitele saptamanale sunt cele la care copiii pot sta de luni pana vineri. Totusi se accepta si sa fie luati zilnic acasa de la ora 19. O gradi cu progr normal ii tine pe pici numai pana la ora 17 si la ora aia nici unul din noi, parintii, nu suntem acasa. Zi-mi si mie ce faci tu la aquafitness.
Roxicucu, interesant articolul. Mai auzisem de proiecte de acest gen (vezi tichete de cresa) insa nimic concret pana la urma.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Florentina Roman spune:
In articol se spune ca bona e aleasa de autoritatile locale...Ma intreb cine s-ar incumeta sa aduca acasa o necunoscuta trimisa de niste necunoscuti?!? Eu am tremurat efectiv 2 ore cand a iesit afara prima data bona mea cu Tudor si era recomandata de o prietena buna a mea!Tot timpul ma gandeam ca daca femeia imi ia copilasul si dispare...desi eram constienta ca nu se putea intampla asta...
Liviana, nu stiam ca mai exista astfel de gradinite. In ce zona e gradinita de care povestesti?
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
lbelciug spune:
Florentina, asta pe care o vizez eu e in Dr taberii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Paflo spune:
Salutare!
Oana, e superba Sonia!In privinta aspiratorului nu te pot ajuta, caci noi avem batista bebelusului si pompa clasica.Sa scapati cat mai repeded de muculeti!
Monytza, e tare draguta Albastrica voastra!
Pitica, nu e nimic batut in cuie in ceea ce priveste diversificarea (poate doar ce e interzis sa-i dai la varsta asta: miere, capsuni, kiwi, produse cu gluten, lapte de vaca, etc). In principiu, incepi cu supica clara de radacinoase (morcov, pastarnac, patrunjel, telina), teoretic cu cate una pe rand (la minim trei zile introduci cate una), practic...dupa cum iti spune bunul simt (eu una am inceput cu o supica care continea un pic de morcov si un pic si mai pic de cartof, iar dupa trei zile deja ii dadeam supica ingrosata cu legume, fiica-mea fiind o mancacioasa si jumatate care nu a apreciat 'apa chioara').Am inceput cu 3-4 lingurite si am ajuns destul de repede la 50-60 ml, uneori chiar 100 ml...Repede de tot am introdus si alte legume (dovlecel, cartof dulce, un pic de ardei, dovleac). Cel mai mult a apreciat cartoful dulce si dovleacul (pe care i le-am combinat cu mar, caci erau prea dulci). Morcovul crud e mai bine dupa parerea mea sa-l dai sub forma de suc si nu de piure (are consistenta foarte crecuta), in schimb poti incepe cu fructe facute piure: mere, pere, banane (fara centrul acela cu seminte), piersici (daca mai gasesti bune); la fel incepi cu cate un fruct, il dai 3-4 zile si abia apoi introduci altul.Daca te descurci cu engleza, iti recomand site-ul urmator: http://www.wholesomebabyfood.com/. E foarte fain facut si mi s-a #259;arut bine documentat. Petit_ange, parca tu intrebai de carti ptr diversificare. Eu una in cele romanesti nu prea am incredere caci sunt cam depasite, asa ca....daca ai chef uita-te pe site-ul d emai sus.
Alyna24, dar David al vostru e ditamai barbatul!!!Sa va traiasca!
Roxicucu, interesanta propunerea, dar parca n-as avea incredere intr-o bona aleasa de 'stat'.
Iar ne merge netul cu hopuri
...
Eu cred ca renunt la cerealele date in biberonul de seara, caci am patit-o iar ca nu a vrut sa le pape aseara ca-i veneau prea greu (tetina de lichide groase nu-i place ca vine prea repede
).In concluzie, azi le-am facut cu apa calda si i le-am dat cu lingurita la masa de la ora 18 - s-a lins pe botic, nu alta!Azi am mancat prima data banana (mai folosisem noi ceva cereale cu banane pana acum)!Abia am prididit sa-i dau cu lingurita, asa de tare i-a placut!Maine - banana cu mar!
Florina si Sofia (09.05.2007)