DR. STANCIU ADRIAN
Fetelor ce ziceti il stiti pe doctorul acesta de la spitalul de copii Budimex din Buc?Este doctor bun?V-ati tratat copii la el?Eu am fost de curand la el cu fetita mea si mi-a dat un tratament si un diagnostic fara sa mai facem analize caci a zis ca stie diagnosticul....Hai va rooooog poate stie cineva.....! Multi pupici!!
Raspunsuri
CristinaT spune:
Este doctorul Oanei de cand avea 6 luni.
Eu sunt super incantata de el.
Am avut si noi un hop mare de trecut imediat dupa ce a implinit 3 ani si mi-a zis ce facem asteptam analizele sau actionam, eu am zis ca fac cum spune el si a fost bine. Si asta nu e singur caz. Eu merg pe mana lui ORBESTE.
3 ani !!! pe 14 februarie
ruxi spune:
Este medicul Clarei de la 4 luni. Este un doctor super bun. Noi avem mare incredere in el, am avut si noi un hop de trecut la 8 luni si datorita lui acum suntem ok. Si eu tot orbeste i-as urma indicatiile.
Gabriella spune:
Vai m-ati linistit fetelor; mai ales ca de cand am postat mesajul nu raspundea nimeni si ma gandeam ca,chiar nu-l cunoste nimeni...Eu sunt din Pitesti si am venit la Bucuresti la el caci mi l-a recomandat cineva care a fost la el si era foarte multumita;mai multe nu stiu despre el dar ma gandeam totusi ca imi da sa fac niste analize.Oricum...merg pe mana lui caci deja am inceput tratamentul.Multumesc pentru incurajari!! Bebe Jill si mami!!
CristinaT spune:
Multa sanatate si tot ce-ti doresti.
Este un om super cu o tinere de minte extraordinara
3 ani !!! pe 14 februarie
ginan spune:
Eu am foarte mare incredere in el, deoarece lucrez in aces spital si-l cunosc de 5 ani.Este cel mai bun medic de copii din cati cunosc. Dr. Stanciu are o experienta bogata si poate da un diagnostic uneori, in urma unei consultatii fara a fi nevoie de rezultatul analizelor. Poti conta intotdeauna pe profesionalismul si experienta lui. Iti spun asta in calitate de asistenta si de mamica.