Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia, multi, multi ani fericiti, implinire, dragoste, si tot ce-ti doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

In primul rand La muuulti ani plini de impliniri si bucurii Dordiei! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia draga!

Mara- pupam gatutzul in pioneze al Flaviei! Sa va treaca buba repede!

Intrebare - voi cu ce inveliti copiii? Io sac nu i-am luat de mica si acum nu cred ca mai are rost ca sigur nu l-ar accepta la cat de zbenguita e. Ma gandeam sa-i cumpar pilota de-aia stil special antialergica si de copii, dar direct pentru patul mare si cat sta inca in patul mai mic sa o indoi la capat.
Acum o invelesc cu patuica de-aia Bebetto cam de 70/70, dar tot timpul e dezvelita, iar in casa e un friiiiiig...

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

'neata!

O saptamana buna fetelor!

diana, La Multi Ani! Multa sanatate, fericire si noroc -

gandacel pentru stefi si bogdanel.

noki cum a fost cu jucaria aia, era aceeasi la alt pret?
invelit- alexia nu sta invelita cu nimic( avem doua pilote), cu sacul de dormit s-a obisnuit ( o gasesc de multe ori fara el) dar este singura optiune pentru moment.Si la noi este un frig..br.br, cica au dat drumul la caldura si de aseara abia sau incalzit doi elementi.

mara, cu tantum verde ai incercat? micutei flavia.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

meems, multam de invitatie .Cand o sa imi fac curaj sa merg la sora-mea sigur trec si pe la tine. Rianna e mai bine, tu ai iesit din starea nasoala?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi...ati vazut ce concurs haios ne-au pus moderatorii?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Dordia!
Sa ai o sarcina usoara si un ingeras de bebe cum numai voi stiti sa faceti !

Noi... cand ziceam ca ne merge mai bine, ne-a intors . De azi-noapte/azi dimineata, am constatat ca tuseste din greu . Se poate sa fie urmarile virozei, sau s-a agravat si am dat peste ceva mai rau?
Plus ca peste noapte s-a trezit de n ori plangand tot, arata spre urechiusa, sper ca nu a facut si otita Dupa-masa iar mergem la doctora

Bun subiectul cu invelitul peste noapte, nici noua nu ne reuseste nimic. I-am luat sac de dormit de-abia recent si tot ce am reusit cu el e sa i-l dau peste spate, dupa ce a adormit, pe post de mantie, asa.... Daca simte ceva care nu-i lasa picioarele libere, se trezeste cu scandal. Plapumioare nu suporta in nici un caz, il mai pacalesc cu o paturica ultra-usoara din polar...

Alexandrina, pune mana pe computer si hai la povesti!

Anda, spuneai ca te chinuie si pe tine sinuzita: eu am descoperit un medicament-minune, e din plante, care ma scapa de probleme fara alte medicatii: Sinupret. In criza iau 6 tbl/zi vreo 4 zile, apoi cate 2-3 si intr-o saptamana s-au curatat sinusurile... In ciuda parerilor tuturor ORL-istilor cum ca sinuzita nu trece decat cu antibiotic

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI, DORDIA!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bb sanatos, voios si cuminte ca Stefanel si toate acestea impanate cu multe alte bucurii!

Offff, dureros subiectul cu invelitul! Mai frate, zici ca are senzor, daca incerc sa o invelesc imediat arunca picioarele sa se dezveleasca! Eu o imbrac mai gros - adica cu body si strampisor si cu o pijama de bumbacel. Vi se pare prea gros?

Maria, tinem pumnii sa nu fie ceva grav si sa scapati definitiv de probleme de sanatate!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, DORDIA!!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS!

Maria accepta f bine sacul de dormit, avem doua combinatii la somn: sac subtire cu pijama groasa sau sac gros cu pijama subtire. Musai trebuie sa mai achizitionez si eu unul, ca acusica nu mai incape in cel gros. cel subtire deja l-am lungit cu inca o treime Dar eu am pus-o de mica in el si l-a adoptat.

Osteffy, super simpatic strumful tau carliontat.

Incurajati-ma ca nu-mi traumatizeze copilul. face ff urat cand bag batista bebelusului in functiune, se zbate si urla ca nu stiu ce, mai ales cand simte ca ii trage din gat porcariile. E infundata de o saptamana, nu-i curge nasul deloc, azi dimineata am bagat aspiratorul dupa o pauza de o zi si m-am ingrozit ce poate sa iasa.

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sanatate multa bolnaviorilor!!!!! Sa stiti ca nu-s ignoranta la problemele celorlati, numai lenesa la scris.

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
Intru ultra rapid sa urez La Multi Ani Dordiei, sa fie sanatoasa si la punga groasa, asta pentru ratele ce la are de platiti.
Apoi vreu sa multumesc pentru complimentele facute, chiar ca m-au binedispus pentru vreo saptamana.
Fug repede sa rezolv cateva mizerii care imi zac pe birou de vineri si vin la suete.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput