Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cami asa,repeta-i sa inteleaga.Pai ce? nici macr nu stie cu ce-si imbraca copila?Daaa,Miha are fata rochita rosie pina la popou.Si-i chiar sexi.
Anda nu stiu exact ce-am urmarit cu impricinata expozitiune,dar sa te injur sigur n-am vrut.Daca ma indesc retroactiv nici macar sa te laud n-am vrut.Am vrut sa te preamareeesc.Ca mi-am adus aminte ca am asezat la coada din gmail-ul tau o cerere de astro.Si-atunci,pentru a nu o pupa cind m-or scofilci de tot batrinetile,pe cuvintul meu,jur ca am vrut sa te sublimez de-a dreptul.A?m-am scos bine?Pe de alta parte, ii doresc sanatate lui Nic,care,din pacate exceleaza in a nu trece o saptamina fara vreo boala.Pupam indintzoshabilul.
Helep ti-am mai zis io ca o sa sufere copila,dar orice inceput are un sfirsit.Pe cit posibil atrage-i atentia cu tot felul de activitati.
Miha al meu e la particulara.Dar la cresa nu vrei sa o dai?Acolo o iau.Asta cu apa e semn de razvratire ca ati lasat-o singura acolo in spate.Porumbei,porumbei,da trei.Ori sotul tau trebuia sa fie pe faza la orice prostioara de-a ta?
Soso pupam copila sa-i rasara repede caninul.Si fara alte probleme.

T nici acasa nu mai doarme bine.S-a molipsit de la gradi.Numa o ora si 10 min.El facea nani 2,30.De mincat...parca ceva mai bien.Acu pot sa ma luminez cun stau lucrurile ca-l am acasa.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ce ciudat mi se pare ca asteptati la mila dobitocilor ca sa aveti cald in casa.Eu am dat drumul la incalzire de o luna si ceva.Bine,atunci cind am nevoie.Hilde ma bucur de bucuria ta.Da inca mai sufera Stef cu ochisorul?

Voi mai sinteti legate la sistemul centralizat de incalzire?Am vazut ca iar se scumpeste gigacaloria.Ca era ieftina la braga

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Pana la urma am iesit si noi, sa ne incarcam bateriile pt sustinerea reciproca de dupa masa. am dus-o pe Maria la unchiu-meu si eu am dat iama in doua magazine pt copii, caut body-uri pt al mic, numai cu capse in fatza, ca ne-am chinuit destul la maria cu trasul pe cap a bluzelor avute in dotare la momentul respectiv. Asa ca acum colind si unde vad un body cu capse, hatz l-am luat. Neh, pretext de batut orasul. SI nu-i momentul cel mai portivit, ca se calca in picioare credinciosii si-i puhoi de masini din toata tara pe-aci, cu ocazia Sf Parascheva.

helep,sunt sigura ca mititica o sa se acomodeze cu noii bunici, orice invat are si un dezvat. Pupam fata mamei.

Hilde, m-ai imbolnavit si-am decretat ca nu esti normala, vizitandu-ti site-ul cu flori pt tort.

Anda, peenm pila la Zana maseluta sa nu-l mai chinuie atata pe Nic. Da-i sa roada morcov rece.

Leea, toti or sa-si reduca programul de somn la un moment dat.Ce zici de Ardeiul lui Corap, care nu doarme deloc ziua, aaaaa?

Maria(29.11.2005) si Ioana 36+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

[quote]Originally posted by camelia_daniela

Mai, Miha, printesa ta are si poze cu o rochita rosie fff sexoasa, adicatelea pana la fundic!
Of, tinem pumnii sa nu raceasca zulufata mica!

...mii de scuze... scleroza asta... am uitat de rochita rosie si ca sa ma ierti mai uite un pupic

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

mai LEEA, nu trebuia sa fie atent la mine ca io-s fata cuminte, nu claxonez barbati bine, nu dau in gropi gratie experintei de 12 ani in sofat si merg si cu viteza regulamentara (asta dupa vreo 3 amenzi radar) dar ca la toti barbatii le mai scapa cate ceva.
La singura cresa din oras nu o dau din cauza conditiilor infecte.

MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

stimate mame de copii cu dentitia aproape completa: ce dor mai tare, maselele sau caninii? acum a spart juma de masea (a2-a), dar canini n-avem. la masea vad cum face, la canini o sa fie mai rau sau mai bine? intreb si io...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

canini Anda ptr ca imping toata dentitia, sa-si faca loc

Eu plec la nunta cica...cred ca am sa mor de frig in rochita mea mega-eleganta, de matase, cu bretele.

Va pupez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana Suntem prin zona si noi, dar stam mai pe ascuns... Cred ca dispozitia lui Miri, Helep, Soso s-a transferat si la mine, ca sunt atat de fara chef... Si in plus, Rianna e tot cu boala dupa ea. Pe cand am zis ca s-a facut mai bine, parca iar a intors-o. Tuseste, dar ft rar ziua, insa are cate 2-3 episoade pe noapte care o trezesc si nu se poate odihni bine, si nici eu, si in consecinta suntem tot obosite. Mi s-a tot spus sa astept ca tusea poate dura si o luna de zile, ca nu are nimic altceva decat o tuse seaca... Apai tot astept...

Miha2006 si Mihaelutza, vazut pozele si placut muult! Abia astept s-o vad si pe Iris de Ripley.

Anda, Riannei i-a fost mai rau la canini decat la masele. Asta asa, o "incurajare" de la mine pe ziua de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, ma scuzati, nu stiu de ce o fi aparut mesajul meu de atatea ori ... Ba da, mi-a dat o eroare cand am incercat sa-l postez, of-of,mai-mai!

Anda, eu nu as putea face o comparatie intre durerea aferenta iesirii caninilor si cea a maselelor, insa se zice ca in cazul caninilor e mai nasol! (cred ca nu e imbucurator raspunsul meu!)
Oricum cred ca fiecare copil percepe durerea in felul sau ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

serviciul de astrograme gratuite va ofera azi anna a taniei

interesanta astro...sa vedem:

in primul rand are niste marcaje mai rare pe astrograma. de exemplu, este fecioara, cu ascendent in fecioara la 0 grade, adik in secunda in care incepe ascendentul in fecioara in ziua respectiva. deci 100% fecioara, pe oriunde ai lua-o.

Mare inteleapta, ganditoare, matematiciana, stratega si asceta.Reflectii, prudenta, melancolie, complex de inferioritate, strasnicie in urmarirea scopurilor. Ocultism.
Piedici la casatorie din cauza rudelor sotului.
Dezinteresare fata de familie, cateodata fata de sot, cateodata fata de copii.
Bani castigati prin munca grea, nu are mare noroc la castiguri. atitudine gresita fata de bani, ori e pasiva cand trebuie sa actioneze, ori va actiona impulsiv, gresit, desi ea e bine intentionata, nu cauta sa insele. pur si simplu nu prea are noroc la bani si-i va munci greu.
Mila fata de nevoiasi.
Foarte invatata si citita, revin. Multe experiente intelectuale, spirit bun, sesizare rapida, cateodata judecata gresita deoarece, desi cunoasterea de amanunt e fte buna, cea generala, raporturile generale sunt neclare. adik suficienta in opiniile profunde.
Multe deplasari zilnice, mulat corespondenta, viata pe drumuri.darul vorbirii.
pozitie sociala sau fnanciara buna a sotului (sotilor). camin, desi incercat, oarecukm fericit. relatia fte buna cu tatal. ttal-exemplu si ajutor pt nativ.
viata lunga. ajutorul familiei, sporirea averii in partea a 2-a a vietii.
fire morocanoasa in dragoste, alegere nesigura a partenerului. afectiuni legate de aparatul reproducator, probleme cu sarcinile, desi exista fertilitate.
nevroze. atitudine eronata in raporturile cu colegii.
relatii cu asociatii si cu sotul(sotii) dominate de impulsuri. instabilitate si frictiuni in acest domeniu. posibil divort. caracter labil al legaturilor maritale sau de asociatie.
tendinte de dominare in profsie si atitudine voluntara, autoritara. lupte puternice in profesie. dictatoriala cu subalternii. divort (iar apare). pierdere de pozitie.
relatii amoroase si raporturi erotice tainuite cu: ori persoane de conditie sociala inferioara ei, ori cu persoane casatorite, ori in timp ce ea est casatorita, ori pur si simplu raporturi ne-publice. scandal pasional, adulter. posibila inceperea devreme a vietii sexuale.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput