*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 18
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Serena!
Xandrutza, multam fain de cafea. Foarte buna o faci!
Sibylle, foarte frumoase pozele, iar Vladimir iti seamana perfect. Parca tati nici n-a trecut pe-acolo.
Eu trebuie sa-mi laud puiul. A fost incredibil de cuminte aseara, a luat toate medicamentele fara sa maraie, ne-a lasat sa ne uitam la meci in timp ce ea cerceta camera...iar azi noapte a dormit bine.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, pupici Mariei, ce cuminte a fost! Bravo ei!
L-am admirat si eu pe Vladimir, tare frumusel mai este!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Xandrutza,
Feteloooor, ce-i cu linistea asta? Imi tiuie urechile de atata liniste. Pe unde umblati?
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
beatrix spune:
Serena, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, mult noroc si numai de bucurii sa ai parte in viatza!
Dana, Sibylle ma bucur ca ati mai trecut pe la noi! Va asteptam mai des cu povesti despre bucuriile voastre!
Lexi, Maria, fata cuminte!
Sephora, cat doarme Matti ziua? sper ca nu ma inseala memoria dra nu pe tine te invidiam ca povesteai ca doarme pana la 10 diminetza?
ca dupa mine asta inseamna ca somnul de zi e in jur de 17 ori apoi e clar ca sta pana la 00! eventual numai asa sa-l faci sa doarma cat mai putin ziua!
eric se trezeste la 6-6.30 apoi doarme de la 11.30-12 pana la 14 maxim si apoi in jur de 19-20 il pun la somnul de noapte! mai sunt si exceptii dar asta e programul normal!
MamiLili, felicitari ca ai terminat proiectul! scuze ca mai tarziu dar am uitat! acum mi-am amintit!
o zi minunata,
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
MamiLili spune:
La multi ani
Serena
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Va multumesc inca o data pentru urarile facute ieri!
La randul meu, le felicit pe mamicile CristinaGoji, Liduta, Scumpik si Sibylle pentru ca au adus pe lume copii minunati!
Sephora, n-am stiut c-a nascut Bahmuteanca ieri, dar zilele trecute chiar ma gandeam ca e posibil ca fiul ei sa se nasca de ziua lui M.
Am reusit sa citesc din urma si sa vad toate pozele/filmuletele. M-am bucurat sa vad copilasii si mi s-au scurs ochii dupa torturi .
MamiLili spune:
Ultimele noutati: de pe 12 oct Mathias e intzarcat. Motivele sunt aceleasi ca si la Pufy. Efectiv nu mai puteam, ma epuizau trezirile nocturne permanente, din ora in ora, numai ca sa ma aiba pe post de suzeta. Mi-am amintit ca tot Pufy povestea anul trecut cum l-a intarcat pe Alesio si-am aplicat aceeasi tactica, doar ca l-am trimis pe tati de-acasa doua nopti. In prima noapte a urlat Mathi ff tare. In noaptea urmatoare n-a mai urlat ci doar a scancit si s-a trezit de vreo 3 ori. Iar in celelalte nopti se trezea si se culca la loc in liniste. DAR, de cand a implinit un an, respectiv din noaptea de 16/17 oct, a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca deloc pana dimineata. Cu alte cuvinte, raportam 2 nopti dormite complet . Sper s-o tina tot asa. Sa nu uit sa zic ca si seara se culca singur, fara sa mai bea lapte din sticluta.
anangel_lexi spune:
MamiLili felicitari pentru noptile dormite! Eu cred ca noi o sa raportam nopti dormite in intregime abia la 18 ani Cred ca aseara v-ati imbatat de 2 ori: o data in cinstea lui Mathias si o data in cinstea Nationalei! Right?
pufymic spune:
Serena
Lili felicitari pentru intarcat!Abia astept sa incep si eu operatiunea....dar dupa ce se face bine gazucu mic ca acum tare mi-e mila de el ca nu papa nimic altceva in afara de tzatza si supa si iaurt!
Ai luat ceva pastile pentru oprirea lactatiei?
Sybille ti-am admirat si eu flacaul!E un frumos!
Noi tot raciti dupa cum va ziceam...A de fapt e ok(mai are ceva muci dar nesemnificativ), N in schimb e jale.....cu tot cu antibiotic....nu poate respira, are secretii de vai si-amar!Azi-noapte a fost musai sa-l aspir de 2 ori ca se sufoca!....si tuseste...si muceste....si ma tine pe post de suzeta....Uf!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!