*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Alexuta !
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
tanima_i2002 spune:
Fetelor de aseara ma chinui sa incarc niste filmulete pe net si nu reusesc. Am incercat si pe photobuket si pe drophsot si nu stiu unde gresesc ca nu pot. Mai indrumati-ma si pe mine ca nu mai stiu ce alte sit-uri mai sunt ptr a salva filme. De la petrecere am doar cateva poze care nu sunt cu Rares, restul le am la fina mea pe aparat (tot cateva) si 2 sau 3 filmulete. Tati chiar nu va avea amnintiri de la ziua piciului, ghinionul lui ca nu a fost acasa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
anangel_lexi spune:
Pufy, imi pare rau ca iar au probleme piticii. sa se faca bine repede. Iar tu gandeste-te ca mult a fost, putin mai este Eu te admir din tot sufletul.
Tanima, filmulete mai poti incarca si pe webshots.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Ciao!
Sunt pe fuga, ca imediat tre' sa iesim in parc. Azi am fost tare ocupata - marea curatenie in dulapul cel mare , am aruncat 3 saci mari (de 120 l) si ma declar multumita, ca s-a facut in sfarsit lumina si in dulapul meu . Am fost si la o tura de shopping, m-am intzolit cu haine de si i-am luat cadoul lui Vladut. Asa ca am avut o zi super incarcata, dar rezultatul imi unge inimioara
Maine va pun poze cu Vladut si cu mine burtoasa, adica nu maine, ca maine numa le fac, poimaine . Cred ca ati observat deja ce harnica sunt la pus poze .
LA MULTI ANI MAJA MARIA!!!
Pufy - imi pare rau ca mai ai putin de tras! Las' ca vin vremurile bune imediat si la tine
Gety - gasit Sinupret? Cum mai e Maria?
Lexi - tu ti-ai revenit din raceala?
Va pup si povestim pe mai tarziu!
Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
alexutza_26 spune:
Cristina - de abia astept sa pui poze cu burtica...cat mai e pana afli/aflam ce se ascunde acolo??? Ce cadou i-ai luat lui Vladut???Ca doar e maine e ziua ce mare,nu???
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Alexutza - sper ca data viitoare cand merg la echo sa aflu/aflati ce fel de bb e in burtica, dar asta numai pe la 18 saptamani. Asa ca mai e pana atunci. Cadoul lui Vladut e un tractoras cu remorca si galeata cu lopatica si grebla, care sunt duse in remorca. Tractorul nu are pedale, e din ala ce se misca cu ajutorul picioarelor copilului. Ii fac si la tractor maine poze si v-arat.
Mami 14+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
ciccio15 spune:
BUNA SEARA,MAMICI.IN SFARSIT AM APARUT SI NOI DUPA O VACANTA TARE LUNGA.VA MULTUMIM TUTUROR PTR URARILE DE LA MULTI ANI,FELICITAM SI NOI TOTI "BEBEI" CARE AU IMPLINIT UN ANISOR.OF,NU STIU CUM SUNT ALTI,DAR VANESSA --PESTE TOT--DE LA 11 LUNI MERGE SINGURICA,ARE PERSONALITATE CA MA SPERIE CATEODATA.
xandrutza_76 spune:
La multi ani Maja Maria!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
alinamoro spune:
Vreau sa urez si eu (cu intarzaiere) la multi ani:
Vlad-Andrei
Ana-Maria
Rares
Maja Maria
si pentru maine,adica pentru azi ca suntem in 17 deja...
La multi ani:
Mathias
Luca
David Stefan
Vlad
Vladimir Alexis
Sa cresteti mari si sa fiti o bucurie pentru parinti!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
La multi ani fericiti Mathias, Luca, David Stefan, Vlad, Vladimir Alexis!
Lili, Cristina, sa fiti fericite si sa va bucurati de copilasii vostri!
Scumpik, mai treci pe la noi sa ne povestesti despre Luca.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi