Singuratatea in doi nu-i de noi
Raspunsuri - Pagina 14
espiritu spune:
quote:
Originally posted by tonsis
pai merg si la gradinita,asa e procedura,espiritu.asta e bine si pentru tine!
nu merg si la gradinita.dar m-au sfatuit sa merg sa cer o declaratie de la educatoare.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335ca8912bee4eb57007e" target="_blank">Poze cu minunea mea!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335cab78498ee3f8d3db6" target="_blank">Baloane modelate
Espiritu aka Clown Pepo la Kanal D
val77 spune:
am amanat intalinrea cu doamna de la autoritate pentru luni dimineata asa o sa o poata vedea si pe timeea
pentru ca daca mergeam ieri la gradi o gaseam pe timusca dormind si asa am amnat pentru luni
tonsis, nu am nimic impotriva faptului sa ne cunoastem
pup pe toata lumea
elyda spune:
beeei fetite si baietei ce e cu voi???slaba miscare pe aici,de la un timp v-ati cam lenevit.nimic de povestit ,nimic de intrebat,de comentat...
dana
tonsis spune:
elyda.........ne pregatim de halloween...........eu sunt prin zona dar de la ploaie cred.......mi=e o leneeeeeeeeee
ane2200 spune:
.... de ma doare
Si eu sunt pe aici, pic in depresii
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
szivarvany spune:
Nici eu nu am nimic de raportat ... servici, casa, ditrat cupilu`, nimic nou sub soare ...
Si la noi e frig si mai ploua si e uraaat ... :(
Daria & GIULIA(2004 08 16)
elyda spune:
Maaaama ce exuberanta e pe aici...sunteti vesele de ma bagati si pe mine in depresii...ce aveti fetelor...si baietilor de sunteti asa ...suparati?
dana
szivarvany spune:
Io nu`st depresiva, dar atata m-au frecat azi fetili ca viata mea e inainteee, ca totul va fi roooz, incat deja sunt satula. Mi-e groaza de sarbatori, asta e buba mea ... na, am zis-o.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
elyda spune:
ce-ai mai facut cu problema ta,ca mi-am adus aminte ca ai suspendat dosarul? e totul O.K?
dana