Spaga, plicul, politicienii, presa, noi, justitia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

da' si remes tampit... acum am vazut "clipul" la teveu... cum sa iei ma spaga in vazul lumii la terasa?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Pai n-a luat , el doar a ajutat ...
Cum simplu -Ii doare in cot sunt atat de siguri de ei si de pozitiile pe care le ocupa, de faptul ca pot sa ia nspe milioane de Euro spaga , sa faca praf toate bugetele a se plimbe in excurssii de milioane , fara nici un rezultat notabil pentru tara , sa schimbe masinile pe care le folosesc la serviciu ca pe ciorapi ( de Mercedes in sus , oricum ), sa-si faca restaurant de nustiu cate milioane etc .
De unde ?
Din banii prostilor , dobitocilor si idiotilor care voteaza o data la 4 ani liste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Poti sa iei spaga in vazul lumii pentru ca nimeni n-a patit nimic in tara asta,te doare la basca cand stii ca nu prea risti multe si oricum tu ti-ai facut plinul.Si sunt atatea averi facute de catre functionarii publici sau de catre ministrii fara justificari in banii primiti oficial.DIP-ul a fost albit de curand doar.Acum e bine mersi pe la Partidul Conservator si poate o sa-l vedem vreodata iarasi ministru.
Peste o vreme ,cand se va asterne un pic uitarea Remes va accede iarasi in functii.Si pe cine va mai interesa povestea?
El are oricum bani pentru avocati prea buni ca sa nu-l scoata curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Deci nu-i tampenie, e nesimtire crasa... "da-i in ma-sa ca n-au ce sa-mi faca".

Iar cu votatul listelor... pai eu una m-am saturat de listele astea de cand eram observator in 1996, am participat la alegeri din partea LADO, frate... ce-am putut sa vad in sectiile de votare mi-a ajuns pentru o viata si daca mi-ar fi povestit cineva as fi zis "fugi d'acilea ca nu te cred, e aberant".

Sincer si daca-ar fi candidaturi individuale tot acolo s-ar ajunge... ori pe mine nu ma duce suficient capul, ori alta solutie decat sa-i impusti pe vreo doi, trei nu este.

Andries

Mergi la inceput

Si eu stiu d-ale candidatilor -si nu folclor , vazute si traite , cu camioane de miei si cozonaci impartite innainte de alegerile locale si nu departe ...ci aici in judeatul Ilfov comuna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Un nume foarte "curat"pentru postul de ministru al Agriculturii:Rusanu.Nu-i tare?
Hotnews:Guvernul pregateste desfiintarea DNA prin ordonanta de urgenta,prin contopirea cu o alta structura DIICOT cred.

Mergi la inceput

Pai e normal sa-i desfiinteze ,sa -i bage si la puscarie nesimtiti ce sunt si fara respect .
Vreau clauza de salvgardare , ma aude cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Muresan asta, nu este ministrul care si-a luat consilier un ginecolog la Agricultura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Pai e normal sa-i desfiinteze ,sa -i bage si la puscarie nesimtiti ce sunt si fara respect .
Vreau clauza de salvgardare , ma aude cineva ?

ligeea

E fro reteta de prajitura cu clauza asta? o pui si tu la bucatarie, ca daca tot ne-o dau astia sa stim si noi ce sa facem cu ea

Mergi la inceput
Mergi la inceput