Teoria evolutionista - scoasa din programa scolara

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by inaioana

quote:
Originally posted by XIO

Sincera sa fiu nu vad ce aveti impotriva religiei.
Nimeni nu-ti spala creierul , io-te ca eu am facut liceu din primara si pana in liceu , am avut numai media 10 (lol) , dar asta nu inseamna ca am ochelari de cal.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Desi vii direct din liceu pana in primara si iar prin liceu, se pare totusi mai ai de lucrat la topica si semantica. In rest, iti sta excelent fara okelarii de cal, oricum se pare ca au iesit din trend anul asta! Tine-o tot asa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

ma scuzati , doamna Ioana , am facut si eu o greseala si hopa cu toporul si alte afirmatii tampe.
Ma bucur ca esti in ton cu "trendurile" , tine-o tot asa ca de altceva nu e nevoie . ;)

Cei care aseaza "ochelarii" iesiti din trend nu sunt profesorii de religie , sunt parintii , anturajul , mediul din care provii, samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

...si uite ca avem nevoie de un ONG care sa faca "lobi" pentru revenire la studiul evolutiei omului (stiintific) si poate ca nu as avea nimic impotriva daca s-ar studia istoria relegiilor (doar istoria).

alina71
a fi om e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by sorana

Copilul meu va intra la scoala peste 2 ani.
Noi suntem atei si avem acest drept, garantat prin Constitutia Romaniei.
Copilul e al nostru si e minor, deci avem dreptul de a-i asigura educatia conform convingerilor noastre, tot conform Constitiei Romaniei.

Asta va scrie in cererea mea. Voi include citatul din Constitie, Legea Invatamantului (art. 9, alineat 2) si Legea 489/2006 ("în România nu exist#259; religie de stat; statul este neutru fa#355;#259; de orice credin#355;#259; religioas#259; sau ideologie atee" – articolul I, alin. 1)

Exista posibilitatea de anu mi se aproba?Pe baza legilor mai sus mentionate te poti adresa Justitiei?
Mi se pare chiar culmea sa-mi iau avocat ca sa mi se garanteze un drept din Constitutie!!!

Sorana si Monica (5 ani)

Nu exista posibilitatea sa nu ti se aprobe. Poate ca vor exista presiuni, ti se va spune ca e obligtoriu sau ca nu e nimic rau in asta, de ce nu vrei....lucruri de genul asta, dar daca te tii tare si le arati ca stii legea, nu vor avea ce face si iti vor accepta optiunea, asa cum e legal.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Doamne ce tampanie sa scoata teoria evolutionista.......
De ce nu ma mira.......

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by XIO

Sincera sa fiu nu vad ce aveti impotriva religiei.
Nimeni nu-ti spala creierul , io-te ca eu am facut liceu din primara si pana in liceu , am avut numai media 10 (lol) , dar asta nu inseamna ca am ochelari de cal.

Cei care aseaza "ochelarii" iesiti din trend nu sunt profesorii de religie , sunt parintii , anturajul , mediul din care provii, samd.

Xio, a avea ochelari de cal, poate insemna si a considera ca, ceea ce pentru tine e bun si nu-ti creaza nepalceri, trebuie obligatoriu sa fie bun pentru toata lumea ;-).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Deni, nu te obosi, esti mult prea abstracta...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Denizel , a avea ochelari de cal inseamna a adopta orbeste ceva.

Ori ca sa faci asa ceva e nevoie de mai mult de o ora pe saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu zic ca guvernul are intentii cu bataie lunga: peste vreo 10-15 ani, toti absolventii vor fi profund credinciosi, vor intoarce celalalt obraz la toate, isi vor petrece timpul cu rugaciuni in biserica si nu vor mai vedea nenorocirile si furturile din politica romaneasca, pentru a putea lua atitudine.

E mai eficient decat o lobotomie.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by XIO

Exact, Xio! De acord cu tine: a avea ochelari de cal, inseamna a adopta orbeste ceva. Atunci cand adopti orbeste ceva, nici macar nu-ti mai dai seama ca, daca tie iti place, altuia poate sa nu-i placa.

quote:

Pai, sa luam cazul tau!
Dupa cum declari, ai facut religie din primara, pana la terminarea liceului. O ora pe saptamana, timp de 12 ani. Calculezi singurica, cate ore ai facut in total, plus cate ore ti-a luat sa pregatesti temele si, in felul acesta, iti faci o idee de cate ore a fost nevoie pentru a-ti insusi orbeste ceva .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by XIO

O ora pe saptamana, timp de 12 ani. Calculezi singurica, cate ore ai facut in total, plus cate ore ti-a luat sa pregatesti temele si, in felul acesta, iti faci o idee de cate ore a fost nevoie pentru a-ti insusi orbeste ceva .

Pana in 1989, am facut la scoala numai despre teoria evolutionista, fara nici o ora de religie, acest fapt nu m-a determinat sa cred in prima.

Unii sunt pro religie, altii pro teoria evolutionista, bun, fiecare are libertatea de alegere, dar pentru a alege trebuie sa le cunosti pe amandoua.

istorioare cu talc (pentru copii)

www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)

Mergi la inceput