Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (236)
Raspunsuri - Pagina 3
Biancas spune:
Irina, am vazut la Tv ca la voi e mare sarbatoare. Ai scris si ieri pe forum dar am uitat sa iti spun ca am vazut la TV. Distractie faina..mici, bere .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Biensure ca am dreptate...si imi trebuie mai mult de 100 d epuncte iti trebuie 600 pt machiaj .
monica70 spune:
Mai voi radeti radeti,dar mi-a venit ideea sa ma uit si ... am zi critica la bioritmul fizic taman azi! E clar! Noroc ca-s la maxim emotional,deci acu' e momentul sa bagati la adresa mea, ca n-am cum sa ma supar sau enervez
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Evident,da' am o scuza bioritmul intelectual imi e in pivnitza
Ma gandeam ca steaua e la 500 puncte nu la 100 ...
loren@ spune:
Ma pregatesc de sedinta..
Irina nu te-am uitat, sper sa aflu ceva maine..pe aici e nebunie azi..sora s-a dat la fund, dar vedem noi!
Daca nu mai pot, ne auzim maine!
Eu stele am, vreau titulatura... coc ceva!
Bia
Biancas spune:
La mine iar s-a apucat unu de dat gauri in ora de liniste. Nu au un pic de respect.
Jos la parter vecinul si-a terminat de pus la punct garsoniera si o da in chirie, a facut-o spatiu comercial. Va veni un magazin cu haine de copii si o bijuterie . Ce fain...
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Vad ca e fain sa lucrezi la camera deputatilor, ai net, timp berechet de discutii. Oare si deputatii stau pe net?. Da fain e sa lucrezi asha. Eu ioc net deocamdata.
Cata ia zi...esti platita bine?
monica70 spune:
Intrebare de baraj.Intra omu' negru la noi in birou si o intreaba pe colega-mea:CALDURA ASTA VINE DE LA SINE? Nuuu,eu o eman
Giova spune:
Moni, Irina...nu sunteti cu toate acasa.
cata bafta la sedinta.
Bianca or fi salariile mai mari, dar si multi cu bani sunt.
sunt 2 firme mari, care le deconteaza angajatiilor jumate din gradi, asa ca sunt multi care duc copii la privat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova...pai sa faca si Clau asha , sa isi bage jumate de cheltuieli pe firma. Nu poate?
Am plecat la medic.
Ce noroc cu analizele astea gratuite ca mi le fac pe toate.