Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
Cheburashka spune:
buna dimineata stup!!!
hai ca am venit si eu sa ma plang, asa de dimineata...
matza mea a avut chef de distractie azi noapte de la 2 la 4. nu stiu ce a avut, dar nu vroia efectiv sa doarma. tragea de jucarii, radea, maraia, iar somn - nimic.
asa ca sunt tare varza azi, mai ales ca m-am trezit si cu o frumusete de herpes pe buza. stie cineva daca pot sa folosesc vreun medicament daca alaptez sau stiti vreun remediu naturist pentru herpes? in plus ma mai doare si gatul, dar mi-am pus cartof ras si sper sa-mi treaca pana diseara.
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by RaisaFudulu
vreau si eu listutza cu vedetele noastre sa le votez...daca o are cineva...merci
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
Asta este listupa pe care a scris-o Ela de vre-o 2 zile si eu am actualizat de dimineata paginile. Daca mai este vre-un bondarel sau albinuta asteptam sa fie completata
http://www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=
3 Vlad Gabriel Ciupac
3 Noemi Antonia
7 Fudulu Raisa Maria
7 Irina-Giulia Suciu
7 NICOLAE FABIANA MIHAELA
9 Radu-Geoege
12 Coman Ana-Maria
13 Murgeanu Catalina Teodora,
16 Maya Georgia,
16 Gal Mihai-Alexandru,
19 Naghi George Catalin,
25 Tudor Ionut Nedelcu
32 Popa Mark Alexandru,
32 Theodora Ioana,
38 TIMEEA LEAS,
42 Coman Ana-Maria,
58 Alexandru,
58 Catalin,
77 daria georgiana
85 Urziceanu Eduard Darius,
92 Eliana Ioana,
135 Ana Delia.
Crina si Maya Georgia
Mihael@ spune:
Adina, eu nu am vazut emisiunea, insa cred ca exista o mare doza de adevar in ce spuneau oamenii aia...cred ca trebuie sa citim de o suta de ori etichetele si sa ne intrebam cum e posibil ca niste produse lactate sa aibe termen de garantie de saptamani.
Inainte sa citesc mesajul tau ma gandeam cum sa le scriu fetelor care dau biscuiti Petit beure la bebei, dar o sa le zic pur si simplu: daca cititi lista ingredientelor o sa vedeti ca au metabisulfit de sodiu (un pacatos de E care face numai belele, dati o cautare pe google si o sa vedeti), grasimi vegetale mai mult ca sigur hidrogenate (adik margarina)si cred ca si altele, dar nu mai retin...e chestie de optiune, bineinteles, dar daca tot exista produse speciale pentru bebei, care nu contin aceste porcarii, n-ar fi mai bine sa optam pentru ele?
Copiii se nasc cu un organism atat de curat si sanatos si noi bagam in ei cat mai multe, cat mai repede,cat mai pe gustul nostru, sa ajunga sa manance "de toate", sa nu cumva sa mai vrea lapte in afara de 2 mese pe zi.
Sigur, este aproape imposibil sa evitam toate cele, mai ales cand vine vorba de fructe, care nu au o eticheta cu cantitatea de pesticide la care au fost expuse, dar macar produsele care iti spun verde in fata ce contin, cred ca le putem evita.
Eu inca nu am dat iaurt si branza Stefaniei pentru ca nu m-am putut hotari de care sa iau...nu am o sursa de lapte de la tara si pe aici pe la noi nu se gasesc foarte multe marci, dar zilele astea trebuie sa ma hoatarasc. Ce parere aveti de ZUZU?
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
Selene spune:
Doina, Karra si mie mi-ar conveni de luni, ca azi vin socrii pe aici si duminica mergem pe la ai mei. Asa ca vorbim eventual luni dimineata, sa vedem si cum e vremea saptamana viitoare. Ar fi ok si la Mall doar ca e cam departe si nici eu nu am masina, doar sotul. In caz extrem, luam un taxi, asa ca tot e rezolvare.
Cu mancatul putin, eu incep sa ma obisnuiesc. Are zile cand mananca foarte bine si zile cand nu stiu ce ii tine de foame. Din ce am observat pana acum, nu le este intotdeauna foame atunci cand le dam noi sa manance. Zilele trecute i-am dat pe la ora 3 sa manance (nu mancase de la 10.30), dar copilul mananca 3 lingurite si gata, gura 'ferecata'. Ok, nu ne enervam, nu te fortam, nu vrei, foarte bine, urmatoarea masa mai incolo. Pe la 4.30 a inceput sa se tot mataie - i-o fi foame am zis. I-am reincalzit mancarea (lucru care cica nu e voie sa il faci, dar ...) si a mancat TOT! Deci chiar ii era foame si nu a mai facut mofturi.
De atunci incerc sa ii aman putin mesele si sa ii dau sa manance cand incepe sa dea semne de foame. Nu functioneaza chiar de fiecare data, dar tot e ceva.
Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Mihael@ spune:
quote:
Originally posted by Cheburashka
buna dimineata stup!!!
hai ca am venit si eu sa ma plang, asa de dimineata...
matza mea a avut chef de distractie azi noapte de la 2 la 4. nu stiu ce a avut, dar nu vroia efectiv sa doarma. tragea de jucarii, radea, maraia, iar somn - nimic.
asa ca sunt tare varza azi, mai ales ca m-am trezit si cu o frumusete de herpes pe buza. stie cineva daca pot sa folosesc vreun medicament daca alaptez sau stiti vreun remediu naturist pentru herpes? in plus ma mai doare si gatul, dar mi-am pus cartof ras si sper sa-mi treaca pana diseara.
Tamponari dese cu zeama de lamaie...ustura ca naiba dar e eficient...si ceva crema cu extract de sunatoare, are aefect antiviral.
Pentru gat, fa gargara la fiecare jum. de ora cu apa calduta cu sare.
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
anaanamaria spune:
La Multi Ani Paula75!!!
La Multi Ani Oana_Stefana!!!
neata e mai faceti nu am mai intrat de ceva timp am avut probleme cu netul.
despre dormit noi nu prea dormim mai deloc nici noaptea . de adormit adormim la titi.
despre progrese noistam de mult in fund foarte bine si mai avem putin si mergem acum mergem da tinuta de manute
Ana de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
ghibuadina spune:
Merci de raspuns DIANA, dar nu face de la elastice, ci chiar in fundulet, deci deduc ca de la kk este.
Ups, si eu i-am dat Petite Beure, ca mi se pareau mai moi, o sa incerc altceva, totusi.....ca ma stresseaza prea tare subiectul acum.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ghibuadina spune:
Sa va mai zic de-a mea.Nu s-a trezit deloc azinoapte, doar un pic si i-am dat apa.Deci a sarit biberonul de noapte.dar mancase 300 ml, seara, in decurs de-o ora.Deci isi consumase si portia de noapte.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Crina_mio spune:
'Neata, ca mai devreme nici macar n-am salutat..
am si eu o intrebare. Cum va curatiti voi blender-ul inainte de a-l folosi pentru mancarea bebelusilor.
Pana acum eu fierbeam legumele rondele si le pasam cu furculita pe marginea castronelului ei care e prevazut cu niste striatii si emrgea destul de bine. Astazi nu stiu ce m-a apucat si i-am dat legumele pe razatoare si le-am pus la fiert si acuma mai paseaza daca poti si mi se par destul de maricele ca sa i le dau asa. Am spalat bine blender-ul cu detergent de vase si am turnat in el si niste apa fiarta, dar daca o tin asa o sa-mi stric cutitele de la apa fiarta, sau nu?!?!?!?
Si inca una, voi ce scutece folositi pentru bebelusi?
noua pampers 4, desi sunt destul de mari ne lasa semne de la elastice si la mine in opras decat destea si Happy se gasesc. HAppy mi s-au parut prea groase, am incercat in vara. Poate acum ca vine iarna or merge?!?!?!
Crina si Maya Georgia
diana_jors spune:
Adina: chiar daca nu face de la elastice, crema tot poti sa o incerci :) Si iti mai recomand Crema de galbenele cu Propolis, numai ca lui Alex i-a uscat tare pielea primele vreo 3 aplicari ... dupa ele l-am dat cu o crema (roz, de la Johnson's - pe ea scrie ca e antiiritatie, dar nu pra ajuta la iritatii, decat ca hidrateaza foarte bine) de i-a hidratat-o la loc dupa care a fost ok sa continui. Cutaden - la fel i-a uscat tare pielea, are destul de mult zinc... la fel si Desitin (am primit unul de la cineva, am inteles ca e adus din SUA, are 10% zinc). Daca vrei fac o poza cu toate cremele pe care le am, ca deja am colectie.
A, am uitat, Bepanthen-ul nu il mai ajuta... a fost ok la inceput dar probabil i s-a obisnuit pielea cu el.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)