un pateu hame stricat, o ciocolata heidi expirata

un pateu hame stricat, o ciocolata heidi expirata | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

si mi mi s-a intamplat sa cumpar un pate hame din billa si cand l-am deschis ...groaznica priveliste, am vrut sa ma duc imediat inapoi cu el dar.. m-am gandit ca de fapt ce dovada am ca l-am luat de acolo? bonul il aruncasem deja si billa ar putea spune ca e vina furnizorului iar furnizorul ar putea spune ca e vina magazinului ca nu l-a pastrat in conditiile cerute de producator.Am renuntat deci.Altadata mi s-a intamplat sa cumpar o ciocolata heidi expirata dar pe asta mi-a inlocuit-o vanzatoarea.Dar cel mai naspa a fost cand am dus filmul foto la un punct de developare respectabil din centrul orasului Craiova si pe film aveam tot revelionul petrecut cu sora mea si mai ales ca eram graviduta iar cand am venit sa -l luam si sa ne alegem ce poze vrem si cate din fiecare si la-u pus pe ecran am vazut cu stupoare ca nu e filmul nostru.M-am enervat si d-na de acolo radea si spunea senina :cred ca l-a luat doamna batrana dinnainte...Am lasat nr.de telefon sa ne sune in caz ca batranica observa ca a luat alt film dar nu s-a intamplat .In final ne-au dat (mare despagubire ) un alt film gratis si atat.Asta e....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

stai sa vezi ce am patit eu .Am luat un pachet de biscuiti , l-am platit , m-am uitat la garantie si erau expirati.I-am spus vanzatoarei ca sunt expirati si mi-a zis ca : n-are nimic dna, puteti sa-i mancati ca si eu am mancat ieri si erau buni, n-am patit nimic.
Acum imi vine sa rad dar atunci imi venea sa-i dau vreo doua .N-am sunat la OPC ca era un magazin de cartier de la care cumparam mereu cate ceva insa mi-a dat banii inapoi si de atunci nu mai calc pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Si eu am avut peripetii din astea: o data am cumparat o paine expirata de la Kaufland si, contrar obiceiului nostru, nu ne-am uitat la termenul de garantie...am observat acasa, ne-am intors, am returnat-o, am primit banii inapoi si in plus 1 RON ( ei probabil considera ca asa ne pot cumpara tacerea sau ce?). Chiar sambata trecuta am cumparat de la magazinul din fata blocului un cascaval....acasa am constatat ca era expirat de 10 zile.....m-am intors la magazin si mi l-au inlocuit cu altul. Eu zic ca nu intotdeauna este rea intentie la mijloc, uneori este pur si simplu neglijenta dar trebuie intotdeauna sa nu lasam lucrurile asa si sa ne exercitam drepturile de consumatori. Pana la urma.....nici noua nu ne pica banii din pom, nu?

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Si eu am luat lapte expirat de la Oncos.dar am observat numnai a doua zi.De atunci ma uit la termenul de valabilitate.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput