Iaurt cu fructe (proaspete)

Iaurt cu fructe (proaspete) | Autor: mama_lui_alex

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

Vreau sa stiu daca voi ati incercat vreodata sa dati bb-ilor iaurt cu fructe (crude/naturale). Eric_Alexandru are 7 luni, am inceput sa-i dau iaurtel, dar parca nu i-as da iaurt cu fructe din comert - mi se pare ca ar fi mai bine daca i-as pune eu fructele proaspete-proaspete in iaurt.
Voi ati facut asa ceva?
Nu i-a apucat diareea??!!!
Ma gandesc la acesta varianta intruct bb-ul meu are toane in ceea ce priveste masa de fructe - ba vrea ceva...ba nu mai vrea...ii plac...nu-i mai plac...si mi se pare mie ca nu mananca suficiente fructe.

Deci...daca ati probat...au facut diaree??

Pupici mici,
Mama_lui_Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Tocmai asta vroiam sa intreb si eu! Ai fost mai rapida
Cand s-a mai vorbit despre iaurt cineva spunea ca pune fructe in el ( daca nu ma insel "agi cu gemenii" cred ca a zis), sa ne spuna si noua cum procedeaza. Ce fructe? Cate fructe la cat iaurt?
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Eu i-am dat lui Alex iaurt cu banana si iaurt cu piersica, bagate la shakerul robotului. A iesit cam subtire si l-am mai ingrosat cu biscuiti, iar pe cel de piersici parca i l-am dat la biberon. Nu a avut nimic la stomac, numai ca nu prea mai seamana a iaurt.
Si mie imi e cam frica de cele din comert, dar cred ca pana la urma o sa incerc, pentru ca i-am dat de la mine cateva lingurite de delicios si nu a avut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sumisa spune:

Sigur e bun iaurtul cu fructe natural facut in casa, cred eu mult mai bun decat danone sau altele. Eu i-am dat dariei cu succes.
Ca sa nu iasa asa moale nu-l mai baga in mixer, pune in el doar pulpa zdrobita fara zeama care o lasa.
Pofta buna bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu ii dau fetitei mele de pe la 5 luni banana in iaurt ca nu o mananca altfel. De curand i-am dat in iaurt visine pe care in prealabil le-am pus in zahar si saptamana trecuta i-am dat caisele coapte prin strecuratoare si le-am amestecat cu iaurtul la care noi adaugam branzica de casa, o lingurita de smantana si daca este subtire punem o masura de cereale. Mai ales caisa a halit-o pe nerasuflate si n-a avut niciodata de la fructele crude vreo problema la stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Iaurtul trebuie facut in casa sau poate fi si cumparat? In iaurt se pun bucatele de fructe crude si gata?

Mergi la inceput