Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

yagmur, poftim aici. asta este exact parerea mea despre platfus :)) si oricum, sorry, dar este foarte devreme pt un astfel de diagnostic... e greu sa spui si mai incolo, pe la 2 ani cand chiar merg bine-bine, daramite acum...
p.s. - talonete (ma refer la cele "medicinale") numai la indicatia unui medic ortoped pediatru. in rest, da, niste ghetute de buna calitate (care automat au si "talonet") sunt foarte ok.

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by dianocica

a deju pe dl tubulet de oscillo l-ati servit motanului tot odata? adica unul pe sapt intr o singura doza?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

aaa... da???!!?? ... dizolvat in 100 ml de ceai. de fructe. de padure
deci.. sunt idiot, sau sunt idiot???

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

mie pediatra mi=-a zis oswcilo sa-l dau in 20-30 ml de apa ( nu ceai lapte sau altceva) cu 15 minute inainte dde masa!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare

te pomenesti c-o fi reactie la ceai.... sau la padure... :)) kiddin' :)) asta e acuma, am facut-o, am facut-o... sper sa fie ok in continuare (deja nu mai are nika..).

Mergi la inceput

tot pentru yagmur, uite si aici un subiect despre platfus, la parintii intreaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dejule, merg impleticit , ma impiedic...de cand am citit declaratiunea ta ...tremur si sughitz......pfui, ce bine e sa te simti iubit

gata ca pierd autobuzul...simt ca o sa ii zambesc lag soferului in dimineatza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Si noi avem muci...da' multi..
A dormit juma de noapte in brate ca la verticala sunt mai putini.
Acum e tot in brate si doarme si mi-e greu sa scriu cu o mana numai...

Si tot scotocind sa ma luminez cum pot vedea pozele kokorinei din moment ce yahoo photos nu se mai exista..am observat ceva:

Pai avem o gashka de fulguleti care fac anisorul in octombrie si nu i-ati trecut la sarbatoritii lunii?
Nu ar trebui?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici o intrebare cu iz de tema: cam la cate ore papa acum bb vostrii? si cam la cate ore dorm bb vostrii? dani papa la 4h si cam tot asa si doarme, dar daca m-as juca cu el ar sta treaz si nemancat mult mai mult. chestia e ca la somnul de dim nu vrea el sa renunte si desi doarme numai 1/2h adoarme de pranz abia pe la 2, 2 si 1/2 si doarme 1h. mi se pare cam putin in conditiile in care noaptea doarme 9-max10h. voi ce ziceti?
a! si mai vroiam sa va intreb ceva: dani bea de fiecare daca cand adoarme cam 90 ml de latic. oare are ceva? ceva rau? in afara de gaura din buget
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iasiul bagare mare de seama, cica mai e un pas pana la epidemie de hepatita.

laviniamulta sanatate lui mihaita

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

iasiul bagare mare de seama, cica mai e un pas pana la epidemie de hepatita.

laviniamulta sanatate lui mihaita

diana si david 03.12.06

whaaaaat??????????????????? cand, unde, cum? de unde stii? stiri? si ce ar tb sa facem?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

N-am chef de lucru
Almo, bine ai revenit.. te mai asteptam pe la noi.. am vazut printesa si este o frumoasa
Laura, URA!!! Spor la alergat dupa Dani
Dandusa, un pupic de la Cluj... si asta te face fericita, nu-i asa??? Las' ca venim pe capu' vostru la iarna... ; Super faina chestia cu pusculitza.... o sa ii cumpar si eu, daca gasesc.. daca nu, comand din Londra...am si dat comanda... vine plina cu cioco, eu le pap pe toate si apoi e a lui Luchitza.... (in octombrie vine coletul de acolo cu multe, multe hainutze...plus surpriza cea mare: imbracamintea lui Luca de Halloween!!)
Clujul, STRIGARE!! Duminica, la 12.00 - Casa Studentilor- expo speologie... Marcelac ne asteapta.... (au panou de excaladare.. eu l-as pune pe Luca )
Aoleu..... iarasi fug pe teren.... CANADA!!!!!!!! hopa sus!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by Laura13

mamici o intrebare cu iz de tema: cam la cate ore papa acum bb vostrii? si cam la cate ore dorm bb vostrii? dani papa la 4h si cam tot asa si doarme, dar daca m-as juca cu el ar sta treaz si nemancat mult mai mult. chestia e ca la somnul de dim nu vrea el sa renunte si desi doarme numai 1/2h adoarme de pranz abia pe la 2, 2 si 1/2 si doarme 1h. mi se pare cam putin in conditiile in care noaptea doarme 9-max10h. voi ce ziceti?
a! si mai vroiam sa va intreb ceva: dani bea de fiecare daca cand adoarme cam 90 ml de latic. oare are ceva? ceva rau? in afara de gaura din buget
va pupic dulce

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

programul lui ivan este aproape identic
cum in ultimele zile a fost cu gastroenterita si nu i.am dat sa manance ca de obicei s.a trezit azi la 6 si pana nu i.am facut lapte cu cereale nu s.a potolit apoi la 9 dimineata cand ii dateam iaurt, cascam gura la televizor si la un moment dat ma furase peisajul, el cu gura deschisa, m.a tras de tricou sa.i dau in continuare :)

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput