Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, sa te bucuri de ocstumas.
Cristina, asa de bine te inteleg cu instinctele. Nu pot sa uit cum imi ziceau si mie toti ca sunt paranoica, inclusiv pediatrul de la vremea respectiva.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA exact asta citeam eu pe net,ca se diagnosticheaza la nastere asa ceva ... Cum de nu si-a dat seama idioata aia atunci ca e ceva,sau restul pe unde ati mai umblat pentru diverse? Nu stiam de toate diagnossticele alea,doar de ceva cu semipareza,iar la colaps au zis ca e alergie Dar medicii pe unde ati umblat,presupun ca stiau,nu? Nici nu stiu ce sa mai zic ,ca deja m-am enervat

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, sa porti sanatoasa costumul. Si sa dai tu o bere, ceva, ca te-ai innoit.
Fetele, multumesc de vorbele bune.
Eu, de obicei, ma "vait" putin (sau mai mult, dupa caz) apoi... trec la actiune si iau lucrurile asa cum sunt si caut solutii.
Bee, ai citit ca am facut programare la Catrinel Iliescu la Medlife? Merci mult de tot si spune-mi si mie cum sa ajung. Am mai fost odata la Medlife in sarcina, dar nu stiu daca tb sa merg in aceeasi cladire. Merci, inca o data.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina off. Sa stii ca si eu ma gandesc la tine, sper totūsi sa te fi inselat instinctul macar asa putin. pe de alta parte Razvanel e inca mic si sansele sa se refaca sunt foarte mari. Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare si multa multa sanatate.
Bee eu tot te pndesc poate poate....sa nu pierd galeria dar vad ca tu tot pe baricade esti.

Selin e tot mai smechera. Azi vin acasa si matusa-mea o intreaba "cum o chema pe mama-ta??" ea de colo repede "Bebebela" cred ca-i place cum suna ca apoi toata seara a repetat ca un robotel chiar si pe cantate numai bebebela.

Hai ca va pup pe toate, trec la oile mele......adica cautat de case

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bee da, sunt tare dragalasi copiii nostri si asa cu toate prostioarele pe care la fac , dupa fazele de aseara de fapt ma pufnise rasul la un moment dat , mai putin faza cu urechea la care m-am speriat .
Cat despre debandada din baie , eu eram acolo prezenta doar ca-mi curgea apa in cap de la dus si aveam perdeaua trasa sa nu ma vaza fata asa despuiata

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bombo, io n-am sa uit in veci faza cu mingea de baseball - CRIMINALA.
Sa stii ca timpanul nu doare cand se sparge, ar fi bine sa verifici la medic. Sa nu te superi ca-ti spun .
Mira, si eu inca mai sper sa ma fi inselat, macar putin.

Eu merg in pat, ca-mi ajunge pe azi.
Maine la cresa, yupyyyyyy!!!!

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery, am vazut ca ai facut programare. Medlife-ul e ala de pe Grivitei de care probabil stii. Cladirea e una, receptia aceeasi de unde te indruma spre pediatrie. Noi am mers in general pe mana medicilor de acolo de la pediatrie. Am fost multumita. Cat despre nascut la Polizu.......eu am nascut la Municipal data trecuta si am zis sa sparg "ghinionul" de data asta, nascand in Polizu. Si eu una mi-am pus multe intrebari legate de nastere, dupa nastere, etc. Si la Anutza mea hipotonia n-a fost diagnosticata in spital ci la 2-3 luni. Deh, apgar 10 la cezariana? Mai sa fie. Nu-s eu aia care sa dea cu batzul (parul?), dar nu voi stii niciodata. Si atitudinea ta e cea mai fericita! Nu te mai intreba si ia masuri, ca se rezolva lucrurile.
Mira, sigur ii place Selinei cum suna "bebela". Ana mea are o placere deosebita de a o striga pe pisica Izabella: "bela bela". Si mai nou o suspectez ca papa iaurtul Yogobella, ca-i place cum suna (tot "bela bela").

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Gata vizita...
Bombo..m-am distrat citind ce a facut Jasmine. Nu e de ras dar asha cand citesti..pare comica faza la dulceatza.
Giova,,,taci ca iti spune ca pt voi munceste .... Doar asha ti-a spus nu?. Ai rabdare ca e la inceput si e greu.Dupa ce prinde niste aripi o sa fie bine.
Bee, ai dreptate.
In rest nu mai zic nika ca e mai bine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A..a inceput si Dani sa spuna Ham, pana acum la caine facea doar Am.
Maine merg si eu cu el la neuro la o doctoritza foarte buna, la ora 12, mi-am facut programare de sapt trecuta. Vreau sa ma asigur inca odata ca nu are nimic la picior si ca e doar un "defect de mers" sau nimic cum spuneau altii. Voi vedea maine.La 1 an l-a vazut prima oara ortopedul si a spus ca nu are nimic, pediatra l-a vazut de doua ori a spus ca nu are nimic prima oara, a doua oara a zis sa ii facem masaj ca se corecteaza dar eu nu prea vad. Vad maine clar si concret daca are ceva la picior sau nu de umbla cu stangul putin inspre interior.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cristina, ma gandesc la voi si ma rog din toata inima sa fie bine! O sa va ajute DD si o sa se rezolve problemele lui Razvanel! Curaj si optimism si il pupam si imbratisam si pe taticul panicat! Doamne ajuta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput