Am citit randurile articolului si m-am gandit, oare ce poate face societatea civila pentru a ajuta acei copii? Se pare ca acele realitati din tara noastra nu vor sa fie vazute de autoritati, dar ele exista. Asa cum exista in tarile din lumea a 3-a.
www.9am.ro/print/articol/74488" target="_blank">ARTICOL
imi vine sa urlu cind citesc articole de genul asta; eu as fi dat orice sa pot infia o fetitza din Romania, dar nu, au motrosit
legea adoptiei de asa natura ca mi-e imposibil; alti copii nu mai pot avea, ar fi crescut cum creste fiul meu, i-as fi oferit tot ce-i mai bun posibil;
asa copii Romaniei zac in orfelinate, la 18 ani sunt trimisi in strada...multi fug si ii gasesti in gara de nord, aurolaci, prostituati.
au brodit povesti fantasmagorice in jurul a unul-doua istorii de pedofilie cu straini si acum tot romanu stie ca nu se mai vind copiii....uite ca tocmai parintii lor ii nenorocesc in interiorul tzarii, nu strainii de afara
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Ai perfecta dreptate Ana Stroe. Copiii aceia ar fi avut o sansa minunata din partea vietii, in alta parte, cu parinti iubitori.