Strumfi de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Neata, eu in continuare cu racitii mei. Vlad e spre bine, Dodo spre bine dar prin rau asa, nu prea mai poate respira, tuseste si nici sa manance nu prea mai poate! Dar vor trece toate si o sa fim iar sanatosi ca in rest starea generala e buna, un pic de agitatie ca nu poate dormi.
Catralu, bine ai venit si sanatate multa! Totul va fi bine, ai sa vezi!
Lia, sanatate multa si tie si ai grija cu tzoancele, nu te lasa ele la greu
.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Faptul ca o sa imi scada un pic in greutate nu ma deranjeaza prea mult, intrebarea intrebatoare ce ma fac eu cu productia de lapte ca de supt mai rarutz asa!
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:
oana am trimis pe fuga mail-ul si am uitat sa scriu si aici de el. asta e cand stai prost cu timpul. si mie mi-au placut mult.
deni faci rezerve pt mai tarziu. multi pupici sa se faca bine.
eu am 19-20 de grade in casa. peste noapte am avut caloriferul electric dar acum nu pot sa stau doar in dormitor.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
X-ray spune:
buna dimineatza!
multumim frumos pt aprecieri!creste fata mea bine,are deja 6kg300.si s-a si lungit ca i-au ramas mici hainele la greu de la o saptamana la alta.
lia imi pare rau,dar te felicit pt decizia luata sa nu renunti la alptat.
inca nu am ajuns sa vizionez pozele minunii.
jadi sanatate la baiati!
catralu suntem alaturi de tine!
nikole nu mai slabi ca te sufla vantul
!zice invidioasa din mine....
karli adelutza e adorabila!
despre albumul comun ce sa zic...mie mi se par prea multe capitole..tinand cont ca vom adauga cate unul lunar in curand nu mai stim care pe unde,mai ales ca stam pe aici 4 ani.eu va anunt ca nu pun poze in albumul cu baitza.la cati dezaxati umbla pe net ultimul lucru ar fi sa se "fericeasca" vre-unul singur cu poza fetii mele goala.dar e numai opinia mea.
ma duc pe email sa vad daca am ceva de dat jos.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
mychydutza spune:
GHINETZ merci frumos de sfaturi. o sa ma duc totusi la un orelist, cu toate ca nu mi s-a mai parut ca miroase si nici urechea n-a curs. am vazut ca si tu si FIRST CARMEN aveti cadite din alea cu suport inalt. am luat si eu pt ca sunt inalta si ma omora spatele cat stateam cocosata la baie. insa am o INTREBARE: in caditza aia cu suport incorporat cum spal eu bebelusu pe cap? ca pe spate sta superr. il spal bine pe burtik, il intorc si=l spal si pe spate. dar pe cap cum il spal fetelor? aseara l-am spalat io cumva, da ma tot loveam de suportu ala de la fund.poate e un secret si nu-l cunosc eu
dianne dun al meu a reactionat bine la vreme: de 3 zile sare peste masa de noapte, se culca la 10 si se trezeste la 6.
catralu imi pare rau pt problemele voastre. multa incredere in DD si o sa treaca totul cu bine.si al meu isi misca mainile si picioarele fara vreo suferinta aparenta.
Nikole cunosc un urolog ffff bun dar din pacate e la Ploiesti.
nu mai stiu ce zicea Anya de VIGANTOL- ca trebuie folosit max o luna de la deschidere????????sau am retinut eu gresit. multumesc
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
X-ray spune:
va rog din suflet cand mai trimiteti poze pe email denumiti-le astfel: nume bb,albumul la care apartine(somn,baitza,etc) si nick-ul mamicii.ganditi-va si la mine ca le dau pe toate jos intr-un fisier si imi apar o groaza de "la baitza",nu stiu cine e la baitza si ma intorc la email si o iau de la capat...plus ca trebuie sa denumesc fiecare poza cand o incarc pe flickr...am mai scris in urma dar....
sa nu va speriati ca nu va dispar emailurile cu poze din inbox dar pe masura ce le incarc pe flickr le mut in poze mamici sa nu ma incurc.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
mychydutza spune:
alina.a esti super tare cu "fericitul" dezaxatior!uite ca la asta nu m-as fi gandit in veci! super tare! 
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
Anya20 spune:
mai fetelor, am eu vedenii sau nikole este gravidutza din poza de pe prima pagina a DC? la articolul despre durerile de burtik in sarcina...poate nu vad eu bine sau confund. dar daca e asa...e o poza foarte frumoasa. nikole oricum e superba.
Luna1 spune:
Catralu sanatate multa, sunt convinsa ca va fi bine si dupa operatia de 6 luni veti scapa de toate grijile. Am o prietena aici si fetitei ei i s-a descoperit o malformatie la inima abia acum la 2 ani, au operat-o si acum daca o vezi cum zburda nu-ti vine sa crezi, n-are nicio interdictie. Te pup
Eu iar ma laud fie-mea si-a mutat masa de seara mai devreme adica la 8, si apoi a urlat pana la 8,30 de durere de burtica apoi la 8,30 s-a linistit si am pus-o in patut si a dormit pana la 6 dimineata. I-am zis "Fato arati bine, am glumit cand am zis ca esti grasa, acum nu te lasa de mancat de tot"![]()
Alina adica sa denumim pozica sau sa scriem la subiect ce si cum? Ca spre rusinea mea eu nu stiu cum sa denumesc pozici dar aflu eu daca trebuie.
si multumim pt munca pe care o depui. Eu pt baita am trimis o pozica cu ea acoperita (sper, am sa mai verific o data) sa stii ca nici eu nu pun poze pe net cu ea goala tot din motivul asta.
Ma duc sa vad poze cu Minunea si cu Matei.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
ghinetz spune:
quote:
nu mai stiu ce zicea Anya de VIGANTOL- ca trebuie folosit max o luna de la deschidere????????sau am retinut eu gresit. multumesc
Da, Miha, asa zicea. si eu actionez in consecinta.
Si tot din capitolul... "Ce zicea Anya, ca nu mai tin minte" (si nici nu mai stiu pe unde), intreb de ochisorul care curge. A reinceput si nu mai stiu ce si cum sa-i dau. era ceva cu N, dar... Ma duc sa ma uit si la sfaturi, poate gasesc acolo. (la medic nu mai ajung luna asta pentru controlul de rutina, ca sunt prea multi bolnavi pe acolo, fiecare cu virusii lui. Multumesc, sa si-i tina.)
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"