Strumfi de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna ziua fetele,

1. multumesc Alina de anya pentru raspunsul pe mess.
2. Lia imi pare rau ca ai trecut prin atatea cu tzoancele dar esti o viteaza si o curajoasa daca inca alaptazi .. bravo tie!
3. catralu - bine ai revenit pe Dc si im pare sincer rau de ceea ce aud. sunt convinsa ca totul va fi bine si Dumnezeu te va ajuta sa-ti vezi flacaul sanatos.
4. burtika - singurul lucru care nu e bine e ca parintii sa-si boteze copilul in rest nu exista nici o interdictie. se mai spune ca nu e bine sa se casatoreasca fratii in acelasi an.. si asta o stiu de la preot.. in rest.. crestinare cu har si o cununie de vis.

cu bine,

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

buna ziua!sunt si eu o mamica de iulie-august2007,am nascut pe 23iulie un baiat de 3100gr si 48 cm.va citesc inca de la odisee,dar pana acum n-am avut curaj sa scriu si eu.sper sa fiu acceptata in clubul vostru,m-as bucura nespus.astept acceptul vostru.va pup!

armin23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

mychydutza eu ii spal in 2 transe cind sunt cu fata si cind ii intorc ....
Destul de incomod dar atita vreme cit nu-si tin ei capatinucile mi-e mai usor cum am zis.
Astept cu infrigurare sa vina noaptea cind sa manince la 9 si sa se trezesac la 6 asa cum multi dintre bebeii vostrii o fac ... Noi ne trezim si la 3 si la 5 si la 8
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ei ... toata ziua stau si ii invelesc ... dau din picioaruse si din miinute si se descopera ... si sunt tare fericiti... si in casa este destul de frig... o sa tb sa ne cumparam un calorifer electric
Vigantolul si noi il schimbam la o luna
Catralu multa putere si sanatate
loredana_76 este o idee super cu cadoul pentru nasi o rama foto digitala... eu ma gindeam sa iau una pentru mine ... iti multumesc ca m-ai luminat ... nu ma gindeam sa le cumpar lor
si apropo de supt degete ... Petru isi baga tot pumnul in gurita ... Stefan nu este fan nici deget(e), pumn sau suzeta. oricum eu mi-am supt degetele (2 de la stinga) de se deformasera ... oricum chestia asta era insotita si de o patura aspra pe la gura ... nu ma intrebati de ce ... ma simteam f bine asa.

Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

dianne dun al meu a reactionat bine la vreme: de 3 zile sare peste masa de noapte, se culca la 10 si se trezeste la 6.

Multumesc pt raspuns, mychydutza! Vigantolul dupa o luna, o luna jumate se inactiveaza, asa ca i-l dai degeaba.

catralu, armin23, bine ati venit!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

multumesc pt.primire!

armin23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by armin23

buna ziua!sunt si eu o mamica de iulie-august2007,am nascut pe 23iulie un baiat de 3100gr si 48 cm.va citesc inca de la odisee,dar pana acum n-am avut curaj sa scriu si eu.sper sa fiu acceptata in clubul vostru,m-as bucura nespus.astept acceptul vostru.va pup!

armin23

bine ai venit si sa-ti traiasca flacaul! hai sa ne povestesti mai multe. si sa scapi cat mai repede de cele zece mesaje moderate, ca sa "te citim" in timp real.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri, ma duc sa ma cunun linistita.
First_Carmen m-am uiat pe pozele tale, este una pe care ai facut-o la spital cu cateva ore inainte sa nasti. in patul de langa cel in care stai eram eu, nu stiu daca-ti mai amintesti, asteptam si eu sa vina dr. pentru cezariana. m-am bucurat sa-ti vad baietii nascuti in aceeasi zi cu fata mea. felicitari, sunt foarte frumosi, de fapt am mai zis ca nu ma mai satur sa admir albumul comun, sunt minunati totii copilasii!

burtika mamica de Iris(28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

catralu, armin23, bine ati venit!

Noi maine avemde trecut 2 hopuri: vaccinul de la 2 luni si sa vedem daca Sophie va fi botezara fara ca noi sa fim c ununati la biserica...nu prea cred...da na..
Eu sunt evanghelica-lutherana iar sotul ortodox si ne-am hotarat sa o botezam pe fata la lutherani. Duminica am fost la biserica si am venit acasa super incantat de preot&preoteasa, comunitate, slujba....de tot.
Era duminica cand au activitati si pt copii, la jumatatea slujbei au dus copii separat dar pana atunci era o chicoteala de nu-mi venea sa cred (nimanui nu i s-a parut anormal)In timpul slujbei la Sophie i s- facut fomica si a venit preoteasa la mine sa ma intrebe daca vreau sa-mi alaptez fata si m-a dus in casa parohiala.Mi-a povestit ca ea in Germania si-a alaptat copii si in biserica da aici nu stie cum ar reactiona lumea.Dupa slujba cine a vrut a ramas la cafa,praji si/sau wurst(banii se donau pe diferite cauze)Am ramas si noi si ne-am simtit tare bine,desi comunitatea e majoritar germana mai erau si polonezi,lituanieni,slovaci,belgieni toti cu chef de vorba. N-am reusit sa vorbim de botez ca trebuia sa se ocupe ei de toata lumea dar s-a oferit da vina maine la noi acasa sa discutam...sa nu ma mai puna pe drumuri cu copila, am super-apreciat oferta ei. Nu stiu daca si ea tine slujbe da tare mi-ar place sa fie o femeie care sa oficieze slujba de botez la Sophie....asta daca accepta sa treaca peste faptul ca noi nu avem decat ceremonia civila.
Is ciudata rau nu-i asa?! Eu zic ca sunt! Da ma inteleg bine cu mine asa cum sunt...
Acum scriu folosind tastatura virtuala in timp ce alaptez ca altfel nu reusesc ...si nici nu prea vad ce scriu ca e soare la Dubliiiiiiiin

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Timiiii a ajuns soarele si la voi? Iesi repede afara ca nu il mai vezi pana la anul! Hihihi! Si aici a fost soare azi si m-am minunat, am stat cu fata afara toata ziua aproape ca cine stie cand il mai vede. Glumesc ca aici mai mult soare e iarna decat vara.

Suna tare interesant ce spui tu acolo de biserica voastra, nici noi nu suntem cununati religios dar nu ne-a intrebat nimeni insa peste trei ani vrem sa ne facem slujba la aniversarea noastra. Om vedea.

Armin bine ai venit. Te asteptam sa ne povestesti de puiul tau de om. Hai scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna asteptam sa ne fie fetele domnisoare de onoare? Tu te-ai scos ai si cavaler de onoare.
Am fugit sa mai prind o felie de soare ca toata vara i-am dus dorul.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput