sondaj expresii "frumoase" de dictionar

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by MissParker
Nu am inca un copil, dar cand o sa-l am (Doamne-ajuta) si cand va creste suficient de mare incat sa foloseasca si el cuvinte, ti-e clar ca nici eu si nici sotul nu ne apucam sa injuram sau sa vorbim porcos de fata cu el. Daca va dori s-o faca, sa-si gaseasca alta sursa de informatii, poate chiar DEXI-ul

Felicia, asa poate scrie la carte, ca te lasi de vorbit urat cand pricepe si copilu, iti spui io,poti sa uiti.... identic ai sa vorbesti si dupe....

Da matale de unde stii?

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Arat frecvent degetul din mijloc prieteneste si doar cunoscutilor
Cuvantul "la8a" este folosit si el in glume.
Porcos vorbesc doar cand reproduc unul din bancurile sau una din expresiile irezistibile ale...unui doctor. In rest nu .

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In general nu.
Dar la volan, daca mai sunt si singura in masina, am o "digitatie" indreptata spre cerul senin...de numa'-numa'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mi-am adus aminte ca eu am inceput sa injur si sa vorbesc porcos si ca un semn de revolta impotriva pudicitatii si delicatetii pline de fariseism a maica-mii. Inca din liceu injuram de "p..a calului" sau "f.tu-ti pancreasul ma-tii" si oricum una din expresiile mele favorite era "sunt o doamna, ce p...a mea"

Imi plac mai ales oamenii cultivati si cizelati care stiu sa injure cu patima.

Nu-mi plac oamenii care sunt vulgari prin felul lor de-a fi si care vorbesc urat doar ca sa jigneasca si sa raneasca pe altii. Asta ma deranjeaza cu adevarat.

In rest, injuraturile in sine sunt inofensive.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Eu si sotul meu vorbim amandoi foarte porcos si injuram savuros si in public (mai ales ca nemtii nu inteleg nimic), deci am pierdut deja numarul... Chestia asta ma racoreste. Si nu face nici un rau nimanui. Si nici nu ma simt mai putin civilizata din cauza asta. Sunt doar cuvinte. Am auzit de atatea cazuri de oameni "puri" in cuvinte, care merg la biserica si vorbesc "finut", dar sunt niste lepre in privinta caracterului, asa ca nu ma mai iau dupa criterii din astea.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Eram acum cateva luni la Karlsruhe. Asteptam la o trecere de pietoni, plouase mult. Langa noi, un domn de vreo 60 de ani, bine imbracat, servieta, fata rasata. Trece un pusti cu o motocicleta "ambalata", ridica o jerba de apa care se pravaleste pe hainele noastre. Scap una din dictionar, si-l aud pe domn completand cu gura plina: "......-tii" (tot DEX!)
Era roman plecat de 35 de ani din tara, a marturisit ca nu mai vorbise de ani buni romaneste. Dar aia i-a venit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu pot sa ma abtin sa constat ca doamnele vorbesc urat p-acilea!

da un'de-o fi capcaunul?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

da un'de-o fi capcaunul?

Pai, vezi? Crezi ca din dictionar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by Lona

quote:
Originally posted by ardeiash

da un'de-o fi capcaunul?

Pai, vezi? Crezi ca din dictionar?

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Aceste expresii neaose "demne" de a fi ilustrate intr-un dictionar nu sint pt. generatiile de azi, nici pt. cele de miine (folclorul functioneaza inca, firesc, ca si pina acum, fara a fi nevoie de Tratate care sa-l consemneze), ci pt. cei care vor fi probabil destul de avansati ca sa remarce "evolutia" noastra actuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Niciodata n-am sa inteleg aceasta aplecare a omului catre vulgaritate, cum de aceasta poate provoca reactii de descatusare, de placere sau orice alt fel de senzatii... Daca e sa alegem intre un subiect vulgar si altul despre arta, experienta de pe acest forum imi spune ca rating-ul primului subiect ar fi coplesitoare, s-ar putea chiar constata o deosebita ingeniozitate de a dezvolta teme isignifiante dar tematice, al caror continut pe mine personal ma imbolnaveste iar pe altii ii distreaza la culme.
Una dintre dilemele vietii mele este, ce-or simti domn'e oare femeile care se pretind niste doamne cu sensul metaforic de finete, rafinament dar care vorbesc birjareste? Mie mi se pare acest lucru un paradox, un nonsens si ma doare capul de cite persoane a fost adoptat ostentativ si cu mindrie chiar.

No, acestea fiind spuse, imi cer scuze pt. sinceritate, n-am vrut sa lezez pe nimeni personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Depinde ce se intelegi tu prin rafinament, finete, eleganta etc. Pentru mine lucrurile astea au legatura cu gradul de cultura a fiecaruia, cu eleganta fata de ceilalti oameni, cu indulgenta, acceptarea, toleranta, ajutorul, delicatetea. Inseamna forta spiritului si a inteligentei. Nu un limbaj elevat neaparat... nu moneda intre fese. Mi se pare destul de limitat sa evaluezi rafinamentul unei persoane dupa culoarea injuraturilor. Scuze pentru sinceritate.

Ca sa raspund la sondaj da, injur. Semnul cu degetul nu-l fac.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput