Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare..lipsesc 3 zile si terminati capitolul..din pacate nu am timp sa citesc asa mult..1 pagina-2,mai merge..dar asa
Sper ca sunteti bine cu totii...noutati nu am.Mariuca e bine,noi la fel....am vrut doar sa va salut
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
anne-marry da listuta a fost "revizuita" la capitoul urmator o sa deschida cineva mai cu experienta si va trece pe listuta... ca eu si-asa mi-am prins urechile pe-acolo doar cu un copy si-un paste nu ma mai bag si la modificari ca cine stie...poate distrug tot
try, abia astept sa vad pozici noi...inca nu m-am uitat fiindca-mi incarca greu...sa ne spui ce ati facut la dr...Doamne ajuta!
si noi suntem bine, va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by roserb

Mikiduta, sunt mortali baietii tai, sa stii ca Yannis iti seamana tie , iar poza cu micul Rocky Balboa e tare de tot, sa i-o arati cand va fi mare (cum ziceai ca a facut minunea de la ochi, ca am uitat?)

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mi-ai facut ziua !!!! sa traiesti !

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna seara mamici dragi si copilasi frumosi si ochiosi,
Am lipsit muuult de pe forum, dar am avut un inceput de an tumultuos (si pt mine si pt Dragos). Dragos a iceput gradinita si a fost super incantat in prima zi. Din a doua zi lucrurile au inceput sa se schimbe si dimineata debuta cu: Dragos nu merge la gradinita!Acum s-a mai obisnuit cu gandul, se autoconsoleaza iar plecarile sunt mai putin tragice. Dar cand ne despartim la gradi ma pupa dragul de el si ma dragaleste incat mi se rupe inima. Partea trista e ca a inceput gradi de o luna dar a mers doar 2 saptamani pt ca ba a avut laringita, ba (asta e cea mai noua si mai urata) varicela.E epidemie in gradinita asa ca ne-au depistat si pe noi si ne-au trimis frumusel acasa .
Partea mai amuzanta e ca eu nu am facut cand a trebuit asa ca am mari sanse sa ma molipsesc si eu si am auzit ca la adulti e mai complicata boala. Speram sa trecem cu bine si peste asta.
Apropo de varicela, stiti cumva daca pot sa il scot la aer in timpul bolii (ma refer in curte izolat de restul lumii). Stiu ca pana ii cad crustele trebuie sa stea izolat pt ca e contagios, iar dr mea a spus ca in curte pot sa il scot atata timp cat nu intra in contact cu alte persoane pt a le transmite boala.
Cat mai stau pe acasa cu el neaparat incerc sa imi fac timp sa reinnoiesc albumul cu pozici din vacanta si mai ales sa vad pe indelete pozici cu copilasii vostri dragi.. .
Pupici multi de la noi

Mergi la inceput

cassandra, sanatate multa puiutului si tie bafta sa nu iei daca zici ca nu ai avut...
eu i-am scos afara pe amandou dupa cateva zile de stat in casa...bineinteles izolat de alti prichindei si chiar si adulti(tot asa imi spusese si mie dr-l ca ii pot scoate daca nu fac faza aia cu febra si mai stiu eu ce)...

monica

Mergi la inceput

try, ce-ati facut la dr? nu ai mai intrat sa ne dai vesti...sper ca sunteti ok...am vazut pozele cu cei doi ochiosi frumosi si cu spiderman era angajat sau s-a imbracat un tatic? cred ca s-au distrat fain la petrecere...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Uite ca intru acum. Am venit tarziu de la dr. a fost f aglomerat si am venit acasa si m-am dus la munca jos in basement sa-mi mai golesc mintea de ganduri negre.
Cum am intuit lui adrian i-a scazut si mai mult hgb, e la 91 acum. Dr lui nu parea prea ingrijorat, ca nu e o valaore mica, ca nu-i afecteaza nivelul energetic de peste zi, ca asa e uneori, cu oscilatii etc. Insa pt mine nu e la fel de neingrijorator. Ma macina faptul ca a inceput sa scada inainte de operatie. Daca nu scade inainte, as fi dat vina numai pe socul opertiei si as fi considerat asta ca pe ceva oarecum firesc. Dar asa...
In fine, ramane sa vedem cum evolueaza.
M-a uimit un pic dr cu atitudinea lui de "no problem", initial a vrut sa ma cheme la verificare peste alte 3 luni si mi-a stat pe limba sa-i spun ca e cam mult de asteptat avand in vedere ca el a scazut. Dar apoi a revenit singur si a zis ca sa venim peste 6 sapt. ocazie cu care ne testam si noi ceilalti.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna dimineata, pt ca tot suntem in carantina am mai recuperat din ceea ce am pierdut in timpul cat am lipsit de pe forum. In plus avem si noi pozite din vacanta.
http://s133.photobucket.com/albums/q77/alexandra_sirghi/vacanta%202007/
Au crescut copilasii nostri si se fac din ce in ce mai nazdravani. Nici nu stiu pe care sa il laud sau sa il admir mai mult pt ca toti sunt frumosi, cuminti si taaaaaaaaaaare isteti.
Try sper din toata inima ca problemele lui Adrian sa isi gaseasca rezolvarea pana la urma si felicitari pt un prichindel atat de bataios si de curajos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare la toata lumea!
Try,sanatate multa....nu pot decat sa sper ca o sa fiti bine.Noi va tinem pumnii.
Cassandra,bine ai revenit.Sanatate multa la puiut si tie bafta sa nu te imbolnavesti si tu.
Eu de mult voiam sa va intreb ceva:copilasii vostri au prieteni imaginari?Mariuca mea are,cam 3,Mimi,Ghighi si inca cineva.Can o intreb cu cine vb la telefon,cu Mimi...'cine e Mimi,mami?'.'un priten de-al meu'.Si daca-i spun ca sutnem singure in casa,imi spune mereu ca Mimi sta pe fotoliu.oare e un semn rau?Eu una m-am speriat prima data.acum incerc sa-i spun ca Mimi nu exista sau o ignor.Ce naiba sa fac?
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Andreea,nu e de ingrijorat.E o perioada normala,din ceea ce am citit in cartea lui Anne Bachus. La noi Robert nu vorbeste cu prietenii imaginari,ci cu aia reali ,cu Thomas si celelalte locomotive.

Try,sanatate multa la puiutul mic.

Miki,a trecut umflatura de la ochisor? Si Robert a patit la fel cand l-a piscat "un tantal sau un pulic" dar eu n-am avut curajul sa-l pozez.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput