Comori de nov-dec 04(157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

uff dana ce rau imi pare ca irisinei nu-i nplace la gradi. cunosc problema cu plansul, la noi vinovatul e tudor. si el e destul de sociabil cu copiii si nu numai, pe strada la ai mei sunt copiilasi, mai mari ce-i drept dar lor le place cu copii mai mari. in vreo 2 zile a trebuit sa-l aduca acasa atat de rau plangea. acum, dupa cam o luna nu mai plange, chiar ii place si povesteste mult. daria fetita didutzei plangea si ea la gradi si apropo de iris care a vomat din cauza plansului, ea a adormit cu capul pe masuta de atata plans . cred ca doar cu multa rabdare se rezolva si plansul asta...mie cred ca mi se rupea inima sa-l las plangand acolo, asa faptul ca il duceau ai mei eu cred ca a contribuit mai mult la revenirea lui la sentimente mai bune. acum si el e bucuros ca nu mai plange la gradi.
in alta ordine...eu nu stiu, mi se par ca devin mai directi si mai...nici nu stiu cum sa zic: doar ei eu dreptate, ridica tonul daca cineva ii cearta sau le spune ca nu e bine cum se poarta, sau daca fac prostiute...alteori isi cer iertare si spun ca nu mai fac rele si sunt cei mai intelegatori copii...parca ar fi cameleoni, pe bune!

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OCHI VERZI - Sanatate si liniste iti doresc ca sunt convinsa ca a fost greu atunci pentru tine!!

Eu am repetat analizele pentru toxoplasmoza in fiecare luna timp de 9 luni cat am fost gravida. Apoi, cand am nascut, la o luna si dupa 3 luni tot timpul ii luam fetei ca sa vad ce anticorpi are.

A fost bine pana la urma.

Stiu ca, anticorpii respectivi oscileaza in functie de imunitatea corpului. Si cum in gravidie imunitatea scade este normal ca valorile sa creasca. Uneori, chiar este nevoie de un minim de tratament ca sa fie OK totul.
Dar asta nu inseamna ca se mai poate transmite fatului.

Toxoplasmoza se transmite doar in faza acuta. Iar daca, din pacate, femeia este gravida atunci se face avort sau chiar cezariana de urgenta.

Cunosc pe cineva care a patit necazul asta la 4 luni si cu toate astea a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa dupa 2 ani.

Dar daca esti impacata cu decizia ta si ti-ai gasit un echilibru, fireste, ca este greu sa o mai iei de la capat inca o data.

Oricum, ai un copil reusit acuma si poti fi mandra de ea!

Acuma, lasand la o parte chestia cu toxoplasmoza, imi amintesc de-o prietena care imi zicea acum cativa ani, ca ea mai vrea un copil " ca din 2 poate unul s-o gasi sa-i aduca un pahar cu apa cand n-o mai putea" si-o faceam zapacita. Acuma, vad ca m-a apucat si pe mine. Nu chiar asa, ca eu nu sper de la nici unul, ca sa fiu cinstita, dar ca idee.... ca vreau si eu 2.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Andreea, felicitari!!!!!!!!!! bebic sanatos si cuminte si sarcina usoara!!!!!!!! Si noi mai vrem un bebic scump si drag iar Dragos ar fi in al 9 lea cer sa aiba un fratior sau o surioara, dar deocamdata in plan profesional au aparut schimbari si mai asteptam. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu de ceea ce am realizat pt ca speram ca anul asta sa ne mai bucuram de inca un ingeras.
Referitor la Iris, imi pare tare rau ca nu se acomodeaza la gradi, dar cred ca , asa cum spune Roserb, o scurtare a momentului de despartire cred ca i-ar face bine. la noi, si Dragos plangea intr-una cand auzea de gradi, trebuia sa il pacalim ca iesim la plimbare ca sa iasa dimineata din casa. Apoi cand ajungeam la gradi plangea sa nu plecam, pana cand si-a dat seama ca totusi nu il lasam acolo for ever si ca dupa amiaza tot in cuibusorul lui se intoarce. In plus a progresat enorm cat timp a mers la gradi: la toaleta isi da jos singur pantalonasii si chiloteii, isi tine putzulica (ceea ce acasa nu puteam sa il invat nicicum), e mortal cum si-o scutura (evident cineva de acolo l-a invatat )si incearca sa se imbrace singur. In plus a inceput sa pape singur si cel mai important, sa isi pretuiasca jucariile. In prima zi de gradi cand a ajuns acasa a fost atat de incantat sa isi regaseasca jucariile, mai ales ca nu trebuiasca sa le imparta cu nimeni.
Dragos e bine acum, bubitele de la varsat de vant deja sunt aproape trecute, sunt mai pregnante cele pe care le-a scarpinat pe burtica, prin somn, dar acolo deja e cojita ca de la o rana. Am citit pe sfatulmedicului.com si chiar si pe forumul nostru ca perioada contagioasa dureaza pana apar crustele, adica 8-10 zile de la aparitia eruptiei. Noi am depasit deja momentul asa ca maine mergem din nou la gradi. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Miria, cred ca ai impresia ca sunt suparata, chiar nu sunt, departe gandul, am zis si ma repet nu-s suparacioasa...
Asa cum i-am spus odata si Ioanei, nu am zis niciodata un NU hotarat daca ar fi sa se intample sa raman insarcinata si as avea siguranta ca va fii bine, voi pastra acea sarcina...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Ochi verzi, sunt sigura ca ti-a fost teribil de greu. nu pot sa imi imaginez tragedie mai mare ca asta. dar sunt convinsa ca Dumnezeu are grija de tine si ca va veghea asupra voastra. Sanatate multa si numai ganduri frumoase! iar pentru Diana cea dragalasa si scumpa numai pupicei de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am vb cu doctorul azi,voi mai astepta 1-2 saptamani pana sa merg la control,e prea devreme acum,zic eu.Mi-a spus sa iau no-spa( ma mai inteapa burtica) si acid folic.Sper sa fie totul bine..am niste emotii,parca ar fi prima data.
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello,hello si de la noi!am citit fugitiv din urma caci am vazut mare veste:

Andreea felicitari !sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebel(a) sanatoas(a)!bravoooooo!

o sa ziceti ca-s nebuna dar cred ca o sa-l facem si noi pe bebe 3.imi sunt atat de dragi ca ma topesc cand ii vad cum se joaca impreuna,vb sau rad.Dumnezeu imi este martor ca as face si 100 daca as avea cu ce sa-i cresc.oricum peste vreo 2-3 ani e in plan,pana atunci sanatate sa ne dea D-zeu!

eu sunt nespus de fericita ca al meu copilut Ken a intrat la gradinita.au fost 3 pe un loc si s-a facut tragere la sorti.nu va spun ce emotii am avut.atat de mult mi-am dorit sa intre la gradinita asa si uite ca am reusit!

Mergi la inceput

Miha pentru tine!totusi vreau sa te intreb ceva:nu ti-e frica ca i s-ar putea intampla ceva rau Dianei?sa nu zici ca-s deplasata dar uite am 2 acum si tot ma mai gandesc ca nu as putea trai daca i s-ar intampla ceva lui Ken!

Mergi la inceput

Onitza esti sau nu insarcinata?nu am ajuns sa citesc decat pana la pag 12 iar ultima oara cand v-am citit Ioana noastra cu parul de foc ne anunta ca s-ar putea sa fie gravi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Waw, Andreap, ce repede a venit totusi, vezi?
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara (ca a mea), fara stres, si cu un bebe sanatos si scumpic ca Mariuca. Mult curaj, totul o sa fie bine...stii tu, eu sunt din tabara ta (VHB), dar nu ma gandesc decat ca totul va fi bine.

35+ & David (18.11.04)

Mergi la inceput