Comori de nov-dec 04(157)
Raspunsuri - Pagina 13

paxela spune:
Andreea felicitari, sa ai o sarcina usoara, un bebita sanatos cu fundita dorita de voi
sa fie roz? sau bleo?
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

roserb spune:
Andreea, mama , sa stii ca am avut un feeling. Felicitari din toata inima, sa fie totul bine , un bebe sanatos si voios!
(Iata ca pana la urma ai luat decizia buna cu serviciul)
Dama , arati grozav,iar David e un simpatic si un frumos!
Adriana, noi nu mai avem biberon de vreo 5 luni cred.
De suzi vad ca n-a mai intrebat, s-a consolat.
Roxana&Co
POZE CU PITICII

ionela roxana spune:
andreeapfelicitari ptr. puiu mic din burtic; eram sigura ca asa va fi, ptr. ca intarzierea mi se parea prea maricica, si faptul ca ti-a aparut a doua liniuta mai greut, este faptul ca este prea micut puiu; asa am patit si eu la Emily, am facut vre-o doua teste, si la ultimul abia a aparut a doua liniuta cu chiu cu vai; ai mare grija ca este prea mica, sa nu faci ceva gresit sa-i dauneze puiului, stai cumintica; mai stai un picut pana te duci la medic, macar o saptamana!; vezi ca cineva acolo sus ti-a ascultat ruga!?, si acum mariuca va avea o surioara sau fratior!!!
ptr. noi doi ca parinti Arisa chiar ca este o minune, si facem tot posibilul sa lupte incontinoare sa continue ceea ce a inceput si de care ii este tare drag; chiar daca nu are sa sa castige nu stiu ce trofeu este minunea noastra si noi o iubim, cum dealtfel toti parintii isi iubesc copii
ochi verzi scuze, dar eu nu prea stiu povestea cea trista a ta, DAR, exista mereu un dar, ptr Diana, care sigur va cere o surioara sau fratior, chiar daca nu ii va fi partener de joaca, nu acum cat va fi mica, ci peste cativa ani, cand va fi adult, va avea nevoie de o sora sau frate, chiar daca va avea n verisori/verisoare, fratele tot frate este; stiu eu, poate ar trebui sa ma treaca ceva ani, ptr. ca cicatricea sa se vindece cat de cat, si de dragul puiului vostru poate va apare si baby strunf; sa nu ma bati, dar eu nu as suporta idea de a avea un singur pui; stiu sunt mai incapatanata, dar eu mi-am dorit din tot sufletul al doilea pui, cu toate ca sotul a fost contra total, si si-a "aruncat" samanta la noroc pe ultima suta de metrii, dar acel "bob" s-a prins cu dintii si acum ii strunfa cucuiata, fara de care soata n-ar putea respira; si-acum cand se uita la amandoua cum se joaca, si ce fericita ii Arisa ca o are pe Emily, cu se cauta una pe alta dimineata, cum mananca amandoua, cand venem de undeva doar noi trei si sotul ramane acasa, si Emily intra pe usa si primul lucru al ei sa-l caute pe tati al el, bursucul el, die die al ei, soata mai ca se topeste mai ceva decat un bulgare de zapada la soare;
oricum sper sa nu te superi pe mine
"La Multi Ani!!!" fericiti alaturi de familia ta, la cat mai multe impliniri impreuna, la cat mai multi ani impreuna, sisa fim prezente aici si la aniversarea de 101ani!!!
aime sunte-ti bine?

andreap spune:
Miria,Ionela,Roserb,Paxela,multumesc din suflet!Sunt fericita..dar si mi-e oarecum teama.Adica..sa fie totul bine,sa trec de perioada 'critica',sa iasa analizele bune,sa fiu sanatoasa,sa ajung cat mai aproape de cele 40 saptamani..stiti voi.cat despre fundita..ce-o vrea D-zeu.Am ce mi-am dorit(fata),acum ce o fi.Stiti ca-n suflet oricum doresti ceva mai mult..dar eu acum sunt la faza cu 'sanatos' sa fie.
Miria,e una pe 13 septembrie,imediat langa biserica si Inspectorat,cu program normal.
Ionela,uneori ma ambitionez sa duc si eu fata,ba la dans,ba la inot..numai ca fiind la servici e mai greu.Si banii astia ne cam dau peste cap de cand cu casa noua..da' ma bucur atunci cand vad puiuti asa de talentati.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

miria_cristina spune:
ANDREEA - Si de ce n-o dai acolo? Din cauza programului?
Nu prea mi-e clar ce inseamna program normal si cum e celalalt.
Iar daca mai stai si acasa, cred ca e prea mult un program prelungit pentru copil la gradi.
Ce ma bucur pentru tine!!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

ochi_verzi spune:
Andreea ma bucur grozav pt tine si-ti doresc o sarcina usoara si sa treaca repede timpul.
Otilia, departe gandul de a ma supara, chiar nu-s o suparacioasa
Ioana, mi-a citit cu timp in urma poveste...mey eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie, apoi nasterea la 7 luni, am descoperit ca am toxoplasmoza, am facut tratament, am ramas insarcinata cu Diana, o sarcina fara pb, apoi la 37 de sapt mi s-a spus ca arterele principale sunt inversate in inimioara, va dati seama senastea si murea chiar nu se opereaza o astfel de malformatie, totusi a fost bine pana la urma si nu avea nimic la inimioara.De stres si griji am cerut cezariana, nu mai puteam pana la termen dar medicul m-a tinut 2 saptamani in spital sa ajung totusi la termen. Intr-o zi de luni eram programata pt cezariana la 8:30 dar la 6:30 contracti si la 7:10 am nascut normal. Atunci am zis "cineva acolo sus are grija de noi"
....problema este urmatoarea, de toxoplasmoza nu scapi niciodata, microbul ramane iar la o raceala sau ceva IgG-ul creste asa-i la mine si nu vreau sa risc.Nervii mei au slabit, atunci eram pe punctul s-o iau razna dar, datorita sotului si a familiei mele am reusit sa trec, sa-mi revin(la vremea aceea eram pe punctul sa divortez pt ca nu mai doream pe nimeni langa mine, insa noroc ca Mihai m-a inteles doar si el suferea).Nu stiu daca ma mai tin nervi sa trec prin 9 luni de griji si analize repetate, apoi primul an(Diana plangea mult eram ca un zombi, ma trezeam si de 6 ori pe noapte timp de multe luni)...dupa pb cu Ralu m-am ales cu o tahicardie neurovegetativa, dr mi-a explicat ca nervi slabi s-au slabit si sincer n-as vrea sa ma gandesc ca ar putea aparea pb in sarcina.
E drept ca si Ioanei i-am spus ca 1% ma gandesc la o posibila sarcina dar, e greu....
Stiu ca noi nu vom mai fi peste niste ani, iar Diana va fii singura insa sunt genul de om care pune totul in balanta si sunt constienta ca nu as mai face fata la un nou stres.
Poate ca par reasi credeti ca ma gandesc doar la mine dar, daca as putea sa va spun povestea ati spune ca nu-i asa...
Diana 22.11.2004

miria_cristina spune:
OCHI VERZI - Sunt sigura ca alegi punand in balanta toate variantele.
Dar nu esti singura care a trecut prin stres sau oboseli.
Cu timpul toate se indeparteaza si ceea ce ramane este copilul, amintirile frumoase si siguranta ca-l lasi in "grija" cuiva.
Chiar si o cearta este altfel cu fratele tau decat cu strainii.
Este numai parerea mea, sa nu ma judeci pentru asta.
Si eu am fost o plangacioasa la inceput si inca mai sunt.
Dar ce ar trebui sa spuna si cum ar trebui sa se simta fetele care chiar au avut probleme cu copiii?
Si eu am toxoplasmoza. Si am facut analiza in fiecare luna de sarcina sa vad daca va fi bine.
Si sunt si alte femei care au aceasta boala, dar odata cronicizata, exista riscuri, insa procentul este cu mult mai mic decat pare in teorie. Si eu am avut un medic special care s-a ocupat din punctul asta de vedere de mine.
Imi era atat de frica, de sotul meu a luat proba de sange din ombilicul fetei, in momentul sarcinii si i l-a dus doctoritei sa-i faca analiza elisa chiar la ora 18 seara, vinerea.
Apoi, din 3 in 3 luni ii recoltam sange sa vad daca are ceva.
Ceea e este o dovada de ingrijorare, nu?
Uite, Andreea nu este nici ea fara probleme si totusi dragostea fata de un nou copil este mai mare.
Si eu am un sistem nervos fragil. Plang din orice si sunt sensibila pana si la lucruri banale. Nu stii niciodata ce ma face sa sufar.
Sufar cu tiroida, desi nu iau tratament pentru ca nu vrea doctorul sa ma bage pe hormoni daca testele au iesit doar la limita inferioara. Dar bine nu ma simt.
Nu ma ajuta nimeni cu fata, iar sotul este un tip mult prea temperamental pentru cum sunt eu acuma.
Pentru unele femei sa ramana gravide este usor pentru altele greu. Oricum, o sarcina nu este un lucru simplu si daca ai avut probleme nu inseamna ca nu era firesc sa le ai.
Multora le este greu sau poate mai greu decat ni se pare noua ca ne este. Si ni se face frica sa nu clacam.
Uite, ma plang ca nu mai pot, dar Ionela este mai singura decat mine, spre exemplu. Eu asa o vad.
Eu daca as ramane inca o data gravida as face-o numai pentru Damiana. Pentru mine ar fi o obligatie, un surmenaj si-o grija in plus, dar pentru ea ar fi "darul" pe care nici eu si nici sotul meu nu-l avem si tare ne-am fi dorit.
Eu zic sa nu fi categorica in privinta asta mai ales ca problema ta nu este nici unica si nici atat de grava si in plus totul este amplificat de tine, deci iti trebuie in primul rand putin autocontrol.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

ad_rianna spune:
andreaaaaa!!!!!! felicitari draga-draga. sa fie intr-un ceas bun! doamne ajuta
otilia am citit mesajul tau si m-a impresionat foarte mult. chiar nu inteleg uneori pana unde poate merge durerea si suferinta unui om
eu sunt tare necajita...habar nu am de unde sa iau niste jucarii frummoase si ce anume sa le iau de ziua lor...acum imi poare rau ca nu am comandat o papusica cu accesorii de la quelle...mie anul trecut cam in 3 saptamani mi-au venit, am avut vreo 3 comenzi: si jucarii si haine
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

roserb spune:
Mai, nu va suparati pe mine dar eu nu inteleg de ce insistati atat. Fiecare dintre noi sunt sigur ca a gandit/gandeste foarte bine in functie de situatia sa particulara, de probleme de sanatate,de felul in care mai e in stare sa faca fata primilor ani ai unui nou copil. Sunt persoane care nici nu concep sa aiba mai mult de un copil, atat isi doresc si la atat se limiteaza,am o gramada de prieteni in situatia asta si care-i baiul? E decizia fiecaruia si nimeni nu trebuie facut sa se simt aiurea cu ce a hotarat.Zic si eu, ca prea ati sarit in capul Mihaelei, care sunt sigura ca s-a gandit foarte bine inainte.Si in jurul meu am observat ca exista o presiune asupra celor care au doar un copil, si cunosc persoane care s-au apucat sa-l faca pe al doilea fara a fi prea convinse, ci doar "pentru ca e mai bine sa fie 2"- ei, cu asta nu pot fi de acord.
Mie de exemplu, sa stiti ca nu mi-a fost rau deloc ca si copil unic, am si sansa de a avea o prietena care imi este aproape de o viata mai mult decat o sora si nu am avut decat foarte rar regrete pe tema asta. Deci, concluzia e : e bine si daca e unul, si daca sunt doi , si daca sunt 3 , deja mai incolo devine complicat, dar fiecare stie ce-i mai bine pentru el.
Na, acum puteti sa ma bateti, am dat si am fugit
Roxana&Co
POZE CU PITICII

FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Buna dimineata!
Si acum..ptr.ca v-am lasat destul in suspans.....AM DOUA LINII ROZ!L-am repetat de dimineata...intai a aparut decat o linie..nervoasa tare m-am spalat pe dinti,fata..la sfarsit..minune!inca o linie roz.Sunt extrem de fericita,sper ca totul sa fie bine cu aceasta sarcina....deocamdata numai voua si sotului i-am dat vestea..astept sa merg si la doctor sa am confirmarea clara.Si apoi anunt toata familia!
Mai vb azi
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Felis si

mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero