creme pentru indepartarea cuticulelor

creme pentru indepartarea cuticulelor | Autor: manumanu

Link direct la acest mesaj

fetelooor!!! Am si eu o problema!!! Am oroare de saloane de manichiura, dupa cateva experiente neplacute (din fericire, auzite,nu traite!). Asa ca tot incerc de cativa ani sa ma "operez" singura sau sa aplic creme-minune! Din pacate, nici una, nici alta nu functioneaza asa cum as vrea... Bashka, acum am auzit ca "normele UE" impun renuntarea si in saloane la taierea cuticulelor. Si atunci,c e se foloseste? Stie cineva o crema/lotiune buna si intr-adevar eficienta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

am aceeasi problema cu saloanele de manichiura si cu inf. care se pot lua:hepatita,hiv,micoze,etc.
am luat o sol. care dizolva cuticula dle la ...acum nu vreau sa fac reclama.deocamdata sunt multumita dar este ciudat ca nu stiu ce are ca simt un gust ciudat in gura dupa ce o folosesc:acum nu radeti de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

b.nica, draga mea, scrie-mi un PM cu firma de la care ai crema... oricum, am vazut o multime de topicuri pe forum unde se dadeau numele produselor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am o solutie pt indepartarea cuticulelor no name, poate si de aceea o folosesc mai mult pt a le inmuia si apoi tai cuticulele cu forfecuta. Oricum eu am cuticule "stufoase" nu cred ca voi gasi un produs pe care sa-l pot folosi ca atare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

manumanu activeaza-ti PM-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

b.nica, ia trimite numele si incoace sa o incerc si eu, cred ca totusi puteai scrie numele si aici, o fi foc?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

A...n,gomage si exfoliant pt unghii eu asta folosesc,nu le am prea pronuntate ca sa necesite forfecuta,chiureta(daca le "operezi" prea des in timp cresc,eu decit dau forma unghiei)si tratament cu lotiune cu vitamina B5 de la firma noastra romineasca

aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Fetele, eu am descoperit ieri un salon unde nu EXISTA forfecute, iar cuticula e indepartata cu un un fel de freza care are la capat ceva care seamna cu o guma de sters (nu's sa explic :D )... e super-super (salonul e la Ploiesti, dar e imposibil sa nu fi ajuns procedeul cam peste tot).

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

explicati-mi si mie va rog ce face o astfel de crema.Cum adica indeparteaza cuticulele?Prin ce metoda?Le inmoaie si cad singure?Le dizolva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Super chestia cu "guma de sters"! O sa caut si eu la noi in Sibiu asa ceva! daca stie cineva. dati de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by oana_s

Fetele, eu am descoperit ieri un salon unde nu EXISTA forfecute, iar cuticula e indepartata cu un un fel de freza care are la capat ceva care seamna cu o guma de sters (nu's sa explic :D )... e super-super (salonul e la Ploiesti, dar e imposibil sa nu fi ajuns procedeul cam peste tot).

Oana si Mara 11.08.2004

Ploiestiul e mare...pe unde-i salonul respectiv si cat costa o astfel de manicura?

Mergi la inceput