Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
dianocica spune:
laura mucii trec f greu oricum. baitza...evident! cu mult abur..ies mucii mai usor...noi am facut in fiecare seara si pot spune ca e mai bine dupa baitya. aspiram de 2 ori la vreo 10 min diferenta, si il tine cel mai mult...
am luat si dat chamomilla , acum pregatesc colargolul. tineti pumnii
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
dolores spune:
eu am folosit..am luat de la o farmacie...nu stiu cum se numeste ca s-a deschis acum, e langa mine...in dr.taberei..cum sa facem?
quote:
Originally posted by dianocica
asiza nu
fetele din buc: de unde ati luat colargol? chiar nu a folosit nimeni?
diana si david 03.12.06
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Mirona spune:
si noi suntem mucioase - dar nici gand sa nu-i fac baita zilnica. Ba mai mult ii pun in apa si Erkaeltungbaby cate un dop intreg - SA FIE!
si de scos afara ... zilnic - doua, trei ori. Va mai aduceti aminte de asta iarna? Ii scoteam si la -5 grade. La -10 ridicam stacheta si tot ii scoteam ... daramite acum la 12-16 grade la umbra ... ca la soare nu-i mai calculezi - dezbraci copilu de geaca, dai jos caciulita ... si eventual te mai certi cu o baba in parc ... care te cearta ca lasi copilu dezvelit sau ca-l lasi sa stea in nisip pe sezut.
Miro
miki04 spune:
Hop si noi, dupa petreceri, baute si altele...am dat de probleme...ca na, doar n-or fi toate roze...
I-au iesit lui cristi pe burtica doua bubite mici rosii, ca niste cosulete mici la inceput....dupa vreo 2 zile au inceput sa se inroseasca si supurau, asta vineri dupa-amiaza...sun eu pediatra si imi zice dai cu betadina pana luni si vii sa-l vad. Azi la ora 14 ne prezentam la ea. Numai spun ca pana atunci simt c-o iau razna, dar s-au marit si acum parca ii iese pe fata un cosulet mic.
Ce mama naibii o fi si cum au ajuns pe acolo nu stiu!!!!!!!!!
Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
Lavinia_P spune:
Salut ,minunatelor!
Laura,
Chiar suntem invidiosi pe genele voastre.:) Foarte frumos Dani.Io zic ca seamana cu amandoi.
Shoshika,
Frumos si Tudor..imi aduce aminte de fratele meu (cu 13 ani mai mic)..blond si cu oki albastri..dulce!Dar tu?Cu tine nu ai poze?
Dianocica,
Primit colet..Multumim si de bonus.. Finger toys-urile sunt bune de bagat in gura.Poate mai tarziu o a inteleaga ce vreau eu cu ele.. pt d si maselutele nesuferite..
Dandusa,
Noi am papat pamant de la o floare.Eram langa el si nu stiu cand l-a bagat.A si inghitit..asta e.. Si eu ma asteptam sa scrii ca a facult baloane cand a ragait.. (am vazut prea multe desene )
(sa nu mai vada nimeni...cum ajung la pozele kokorinei? -PM)
Mirona,
Lasa ca o sa-si revina si kara cu papatul..Are o culoare tare faina la par..parca e papusa..
A-deju,
Da Prisonu' seria 3 l-ai okit?Am vazut ep.1.
Milumil3- da cineva?
Am trimis pe sot si pt ca a spus ca are 10 luni jumate i-au dat 3.Mie imi seamana a lapte cu cereale si e cam dulce pt seara.. acu' ce sa fac?ca am o cutie intreaga..
Dropshot- am instalat programelul si ma uit la cioara-n nuca.Cum uploadez?
A invatat sa manevreze jucaria quelle premergator.Face curbe,o trage inapoi,se intoarce..
Chiar ma complexam ca nu face ca nici un (sau niciun) animal,nu arata gura sau okii si alte din astea.
Cand are chef mai face pa sau da pup..si mai zice un ooo in loc de alo.
In schimb -eu ma laud ca are alte skilluri)- baga jucarii prin seratre sau prin locuri din astea mai pitite si inkide sertarul sau le acopera si dupa aia se uita daca mai sunt acolo..incearca sa se incalte cand gaseste un papuc sau soseta..si vorbeste in legea lui cu intonatie,expresii diferite ale fetei ,da nu inteleg ce vrea..
minunea mea
marani spune:
Miro, sanatate multa Karei! bubamara deschide gurita cand ii dau picaturi vigantol, fier, sirop, antibiotic, vit c, orice...Asa ca fierul il dadeam din sticluta direct.
Ajutati-o pe Sonia
kikineata spune:
Dupa ff multe cautari, citit pe net...am gasit la Sensiblu din cadrul Medicover pe Victoriei. Dc stai aproape de mine dau eu unul.
quote:
asiza nu
fetele din buc: de unde ati luat colargol? chiar nu a folosit nimeni?
diana si david 03.12.06
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
kikineata spune:
si eu astept cu interes raspunsurile.
plange rau la batista bb-lusului
quote:
Fetele care aveti batista bb in varianta fara aspirator. de care aveti? e silentios?
diana si david 03.12.06
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Dropshot- am instalat programelul si ma uit la cioara-n nuca.Cum uploadez?
daca ai descarcat DropShots se va deschide o mica fereastra in dreapta ecranului cu ceva Menu, Login. DropBox si jos ready si cancel. Din explorer tragi poze, filmuletz etc. in aceasta mica fereastra. Apoi vei vedea cum incepe sa calculeze si sa uploadeze. Ai rabdarica. Cand e gata se va deschide o alta fereastra - de net. Inchizi tot si dai un refresh contul tau din dropshots.
Micul programel ramane in calcul tau la lista de programe - data viitoare cand vrei sa uploadezi din nou ... il deschizi din start -> programs -> DropBox.
inteles ceva? si mamica si Mihaita pentru ceea ce stie el sa faca cu jucarioara. Nu-l filmezi sa vada si Kara cum tre luate curbele?
Miro
Mirona spune:
Lavinia - noi dam milumil 3. Intr-adevar e cu cereale si fructe. Asta e 3-ul. Cred ca si celelelte variante de lapte care au nr. 3 sunt tot cu cereale.
Am facut o comparatie cu milumil 3 din germania. E la fel - doar ca cel gasit la noi are un procent mai ridicat de zahar.
Uitati www.dropshots.com/Mirona1#date/2007-10-08/13:27:35" target="_blank">aici un filmulet pe net cu Kara care-si trage singurica mucii din nasuc cu batista bebelusului. Nu e un filmulet reusit - dar poate daca le aratati fulguletilor cum tre facut ... mai stii? Mai este si pe net un filmuletz cu un baietel care si-i trage singurel ... de acolo am luat si eu ideea - daca se joaca - nu-i mai este frica.
Si noi urlam cateodata la ea ... dar in majoritatea timpului- e cooperanta si si-i trage singura.
Miro