Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a..pai sunt buna. am recunoscut 19 fulguleti. dar!
1. pe dani am fost sigura ca nu l am mai vazut niciodata
2. la denis ma uitam si ziceam: stai ca stiu. stai asa. a...stai ...pana la urma am pus mouse ul pe imagine...
adica...rusine mie! si felicitari fulguletilor, copii mari de acum.

am avut de ales intre a manca si a dormi... pe forum ma cheama...

incerc capitol nou daca nu s a apucat nimeni

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

doamneee.... cat au putut sa creascaaaa..... nici eu n-am mai bagat de multisor ochiul pe-acolo.....

revin cu povestea de la pediatra dupa/daca reuseste dianocica cu capitolu' :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.
91

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Interesanta tema propusa de Dianocica...cu palmuitul sau batutul copiilor...si eu cunosc atatea cazuri...si ma gandeam cand vedeam asa ceva ca nu voi putea niciodata sa imi bat copilul!
Ai mei nu au dat niciodata in mine...si asta nu inseamna ca nu am primit educatie...sau ca nu au stiut cum sa ne educe....eu zic ca prin bataie nu iti educi copilul ci il traumatizezi!
La fel ca si A_deju..(hai ca acum te-am bagat in aceasi oala cu mine...)....recunosc ca i-am zis ca-i dau na-na...si doar i-am atins manuta....pentru ca la fel ma tragea de par...dadea cu jucarii in mine si daca ii spuneam :"Nu e voie"...clar ca nu poate el intelege la 11 luni...!Dar nu se pune problema sa dau in el...cu ce ar fi de vina el...daca eu am nervi sau daca mi-am iesit din pepeni!
Bun...cam atat deocamdata...ca suntem super maraiti si nervosi si musacm tot ce apucam si gingiile stau sa explodeze...e chinuit saracul si cred ca va fi explozie de dintisori!
Va pup si revin mai pe seara!
A..era sa uit...cele care ati comandat la quelle in cat timp v-a sosit coletul?

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput