Incredibil. Politia de proximitate?!?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by dianocica

a aparut mosul. l-au tinut inchis intr-o magazie, musulmanii ( saracul...cica erau femei cu fuste din alea largi....musulmance, deh..).

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

dianocica, sa-nteleg ca mosul vostru, care banuiesc ca a trait o viata in Romania, a auzit de musulmani dar de etnia rroma nu? ...unde dai si unde crapa...

anca
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

E teribil cazul, e frumos din partea ta c-ai scris si urmarea solicit sa scri mai departe de inca apare ceva nou, dar sa sti ca am eu asa "un feeling" ca jafuri de tipul asta nu se petrec numai acum si aici in .ro, ci probabil si pe alte meleaguri, in alte popoare se petrec talharii similare-sinonime-echivalente chiar acum, iar in trecut... ceeeee sa mai vorbim ca probabil nu-i petic de pamant locuit de oameni undeva, sa nu fi fost petrecute samavolnicii oribile pe el candva; e in natura umana probabil sa existe pradatori si victime, de vreme ce mereu a fost asa, presupun ca la fel va fi mereu, doar sa ne ferim avem a face... cumva a avut ceva noroc ca nu l-au omorat si ingropat cine stie pe unde, ca pentru banii 'atotputernici' caaaaaate nu se fac fara pic de mila fata de viata omului-victima
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by ManyHope

E teribil cazul, e frumos din partea ta c-ai scris si urmarea solicit sa scri mai departe de inca apare ceva nou, dar sa sti ca am eu asa "un feeling" ca jafuri de tipul asta nu se petrec numai acum si aici in .ro, ci probabil si pe alte meleaguri, in alte popoare se petrec talharii similare-sinonime-echivalente chiar acum, iar in trecut... ceeeee sa mai vorbim ca probabil nu-i petic de pamant locuit de oameni undeva, sa nu fi fost petrecute samavolnicii oribile pe el candva; e in natura umana probabil sa existe pradatori si victime, de vreme ce mereu a fost asa, presupun ca la fel va fi mereu, doar sa ne ferim avem a face... cumva a avut ceva noroc ca nu l-au omorat si ingropat cine stie pe unde, ca pentru banii 'atotputernici' caaaaaate nu se fac fara pic de mila fata de viata omului-victima
!

--------------------------
"Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am obisnuit cu ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!
Las-o ba ca merge-asa,
Ne-am indragostit de ea!
Las-ooooo! Las-ooooo!"

Asta e o consolare, ca se intampla orori si prin alte tari ? Asta face fapta scuzabila ? Adica nu e asa de important ce s-a intamplat, bine ca nu l-au omorat ?
Spui sa ne ferim , dar acest om e batran, singur si neputincios, cum sa se apere cand au intrat peste el in casa ?

Auzi "perla" ca erau musulmani cand de fapt erau tigani.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Si concluzia care e? Mosul s-a consolat cu ideea ca o sa stea in uscatorie sau a facut plangere penala la politie?
Si un vecin de-al meu a patit la fel, cu un chirias, care i=a furat buletinul, omul nu si-a dat seama, a plecat in concediu la parinti si cand s-a intaors ce sa vezi?
Noii proprietari aruncasera toata mobila si renovau.
A facut reclamatie la politie, s-a deschis dosar, chiriasul era mana in mana cu niste rromi care cu asta se ocupau, "lucrand" cu un notar care se facea ca nu vede ca vanzatorul nu prea seamana cu poza din buletin.
SI-a castigat omul casa inapoi destul de repede, banii pe mobila i-i dau excrocii cand or iesi din inchisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pai omul face plangere dar are cam putine sanse din moment ce totul a plecat de la politistul care i a cerut buletinul...si care buletin a stat la politie in toata perioada in care au fost facute actele...deci treaba e putreda rau...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput