despre Peritol
Raspunsuri - Pagina 10
cl spune:
quote:
Originally posted by denizel
...Ah, ma doari ochii! Aduceti peritooooluuuuuuuu'!!!
Alessia, esti nervoasa, puiu?
ia zi-mi, cum ii cu dozajul ala? Te lamurisi? Am vazut ca dr. ti-a recomandat de fapt, 2,5 - 5 ml, la 10 kile. Mai aplicam o data regula de trii simpla?Ma anunti, da? :-))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

mey, discutam sau combatem persoane????
alessia80 spune:
[b]Nu draguta nu sunt nervoasa. DELOC. Sunt doar uluita de logica ta de fier!!!
Am scris cu litere mari pt ca mesajele scrise normal sunt ilizibile, sau mai bine zis neinteligibile pt tine!
Din pacate cred ca tot nu intelegi si nu ma mai lupt cu asemenea oameni. Deci sanatate maxima si copil fara dureri atroce-nu de altceva dar mi se rupe sufletul cand ma gandesc cat va suferi![/b]
denizel spune:
quote:
Originally posted by clquote:
...Spre deosebire de mine, care sunt activa, chiar daca iau analgezice, un copil sedat cu Peritol (ca sa nu mai simta nimic), doarme bustean si habar nu are ce este cu el.
Acuma sa nu ziceti ca si cu peritol si fara, e la fel, ca nu va cred. Daca nu ar fi nicio diferenta, nu ati mai da peritol pentru lipsa somnului ;-).Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
no acuma ne faci si micinoase!!!! LOL!
denizelule (chiar nu m-am suparat si m-am si amuzat la subiect), vorbeste cu un medic, sa-ti spuna el cum e cu medicamentele astea, ca un medicamet are un efect la un pacient si altul la altul. sunt tratamente care functineaza la unul, iar la altul, la exact aceeasi boala, acelasi tratament, nu are absolut nici un efect.
in rest, crezi ce vrei.
edit: inca ceva, peritolul nu se da pentru lipsa somnului!!!! ca are efect secundar (la unii) asta, e altceva!
LOL!
edit2: daca al tau copil ar avea migrene groaznice, nu ar dormi, ar avea la activ cateva nopti albe si nu ara vea efect nimic homeopatic, iar medicul i-ar prescrie peritol, i-ai da? nu, ca nu vrei sa devina o "leguma", nu?
Cl, de departe, esti cea care se distreaza cel mai tare pe subektu' asta :-)) Da-i ceva sfaturi si alessiei, ca uite ca ne abuzeaza acilea cu scrisu' ala indecent de mare :-)))
Normal ca daca al meu copil ar avea migrene, i-as da Peritol, la sfatul medicului. Ca doar peritolul e si un antimigrenos.
Si, da, ar dormi bustean de la el, dar s-ar vindeca de migrena (poate).
In schimb, un copil care ia peritol pentru dureri de dinti, nu se vindeca de dureri de dinti. Asta-i marea diferenta
Si apoi, ce a vrut sa insemne intrebarea asta?

Sustine cumva ideea care deja a inceput sa ma plictiseasca (norocul vostru

Scuze, Cl, dar nu m-ai inteles absolut deloc!

putzuruca spune:
Eu cred ca mamica a inteles ce trebuia inteles. Denizela e sigur angajata sa faca antireclama Peritolului si va sustine nenorocirile determinate de el indiferent cine ce mai spune.
Denizel, bafta in cariera ta in antimedicamente. Vezi ca exista ceva paie, ierburi care fac bine la calmarea nervilor si frustrarilor. Pooop.
Roxana
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
denizel spune:
quote:
Originally posted by putzurucaquote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by putzuruca
Ghici...
Roxanade Andreea-Iuliana(19.09.2006)
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"
Medic care sa nu considere Peritolul o a enspea minune a lumii, nu esti sigur!
Si nici psiholog competent nu esti, daca nu esti de acord cu mine ca o trauma psihica nu se rezolva prin sedarea copilului.
Deci...ce ne mai ramane?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Cred ca nu prea stii ce inseamna o trauma psihica. Daca la tine durerea de dinti, alergia si tusea sunt traume psihice...
Si ce conteaza ce sunt eu atata timp cat tu ai o obsesie pentru Peritolul asta.
Io n-am zis asa ceva, trauma psihica era in alt caz, da' nu-i nimica. Nu te framanta tu pentru atata lucru!
denizel spune:
Cl, printesele vad doar scrisul foarte mic, nu? ;-) Ala mare si negru si plin de pu-pu, il ignora pesemne ;-)
denizel spune:
quote:
Originally posted by putzuruca
Eu cred ca mamica a inteles ce trebuia inteles. Denizela e sigur angajata sa faca antireclama Peritolului si va sustine nenorocirile determinate de el indiferent cine ce mai spune.
Denizel, bafta in cariera ta in antimedicamente. Vezi ca exista ceva paie, ierburi care fac bine la calmarea nervilor si frustrarilor. Pooop.
Putzuruchi, luasi ceva ierburi pentru revenirea la scris normal?
Vaz ca au avut efect! Bravo!

Ia recomanda aicea, la fete! Poate inlocuim Peritolu', domle!
gracie spune:
Am citit si eu si m-am crucit ca s-a ajuns pana aici. Concluzia mea? Denizel, iti recomand o doza dubla de Peritol
Lasa-ne ca ne dor creierii
Pe mine m-ai plictisit rau!
O zi buna!
denizel spune:
quote:
Originally posted by gracie
Am citit si eu si m-am crucit ca s-a ajuns pana aici. Concluzia mea? Denizel, iti recomand o doza dubla de PeritolLasa-ne ca ne dor creierii
Pe mine m-ai plictisit rau!
O zi buna!
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
Iaca aparu si donsoara gracie! gracie, o polemica civilizata, o maslina, ceva?
cl spune:
intai si intai afirmatia ta:
quote:
...Mai, da' poate i se face rau copilului noaptea. Este saracu' atat de drogat de la Peritol, ca nici macar nu ar putea sa se trezeasca si sa planga sau sa spuna ce are. Nu as da copilului ceva cu efect sedativ, pentru nimic in lume. Doamne fereste ce s-ar putea intampla!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
de unde stii tu ca asa se poate intampla, i-ai dai copilului si asta ai patit? daca nu i-ai dat, nu mai afirma ce ai auzit...unde?
stii, efectele alea secundare se pot intampla, nu e obligatoriu sa se si intample. nurofen dai copilului? daca da, ai vazut ce probleme poate avea cu stomacul? de vaccinat il vaccinezi? ai vazut ce se poate intampla? orice medicament are efecte secundare!!!
quote:
...
Da' nu-i bai! Argumentul ca se dau doze mari copiilor sau ca ii sedam aiurea, nu e argument.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
no bun, deci ne sedam copii! rusine noua!
postarea care pe mine m-a deranjat:
quote:
Cl, da' nu e nimeni nebun sa spuna ca nu trebuie luat peritol in caz de alergii, urticarie sau anorexie nasoala.
Astea-s bolile, asta-i medicamentul potrivit. Si mi se pare ok!
OK nu mai este atunci cand Peritolul se da pentru dureri de dinti, febra si tipat noaptea, din cauza ca un copil de 2 ani e lasat hodoronc-tronc la gradinita.
Peritolul nu tine loc (asa cum cred unii), nici de analgezic, nici de anti-termic, nici de consiliere psihologica si calmare a copilului.
quote:
poate se indura unul din ei si ne lamureste pur obiectiv care ar fi efectele adverse si cele benefice(daca exista) ale peritolului.
Efecte benefice: te scapa de alergii, urticarie si mancarimi, iti da pofta de mancare, in cazul in care esti anorexic (nu in cazul in care faci nazuri la mancare sau in cazul in care nu termini tot castroonelul cu piure de spanac)
Efecte naspa: te transforma intr-o leguma care doarme :-(((Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ce e valabil la tine, nu e si la altii, ti-am mai spus!
iar ce m-a deranjat cel mai tare, ca tot spuneai ca nu ai afirmat asa ceva, uite aici (citatul netrunchiat, am scos din el citatul meu, atat!):
quote:
Cum sa fie prescris Peritol impreuna cu Nurofen?Scrie clar in prospect ca nu se asociaza peritol cu analgezice si antiinflamatoare.
Pai , si daca Peritolul nu are efecte sedative, de ce il mai dau parintii, copiilor cu probleme de somn?
Si nu inteleg de ce de preferat Peritolul, unui somnifer clasic. Au exact!!! acelasi efect!
Dar deh! parintii nu dau somnifer la copii, ca doar nu vor sa-i transforme in legume. Le dau banalul si dragutul Peritol.
[/quote]
no, ce sa inteleg din afirmatia de mai sus??????
inca o data, peritolul nu se da doar ca sedativ!!!
scuze, denizel, eu am inteles ce ai spus, dar cred ca tu nu vrei sa intelegi ca exista si alte puncte de vedere. si am sa-ti spun si eu,, la randul meu, ca nu ai inteles absolut nimic din ce am vrut sa-ti spun. no, asta e, viata merge mai departe!

.
Scrie clar in prospect ca nu se asociaza peritol cu analgezice si antiinflamatoare.