Am fost agresata fizic pe strada
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
gabryela.ro spune:
Sunt atat de revoltata!!!..de ce naiba suntem UMILITE,BATUTE...doar ca suntem FEMEI??!!..Am ajuns sa ne fie teama sa iesim singure pe strada!..pentru ca ei,barbatii, au forta fizica,mitocania,tupeul...
Imi pare tare rau,Claudia!
Nu mai departe de ieri,o vecina imi spunea ca nu-si lasa fetita de de 10 ani singura pe strada,nici sa mearga singura la paine(este in capatul strazii) de teama sa nu i se intample ceva copilului.Am crezut ca exagereaza!..Dar nu!..are dreptate femeia!nu putem sa ne aparam de brutalitatea barbatilor!!!
si,mai grav!traim intr-o tara in care nu suntem aparate nici macar de cei pe care ii platim sa o faca!sa le fie rusine!
Curaj,Claudia!cred ca ar trebui sa invatam(habar n-am cum!)sa ne aparam singure!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
olguta12 spune:
Cate un zambet de caciula, va rog
http://www.youtube.com/watch?v=h_vvI26NnwE
Si ontopic din nou...
Gabryelaro- am si eu o intrebare, daca se poate: de ce nu se pot apara femeile? citez: "nu putem sa ne aparam de brutalitatea barbatilor!!!".
Ah da...pt. ca (si inca o data citez): "pentru ca ei,barbatii, au forta fizica,mitocania,tupeul...".
Acum imi explic eu cum sint atitea femei atacate pe strada. Cu tupeu si cu mitocanie.
Iar noi avem slabiciunea si frica. Noi sintem victimele.
Adevarul adevarat.
Daca imi permiteti, ma retrag din discutie.
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours." www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
josefine spune:
eu sunt de acord cu ce zice olguta; cand eram mica eram bataioasa cartierului. cu toti baietii ma luam la bataie, nu conta ca o incasam. o data am incasat-o asa de tare (nu eu am cerut-o, ci ii faceam dreptate lui frate-miu) incat am sfarsit la tribunal. parintii mei i-au dat in judecata pe cei doi amarati mult mai mari decat mine si s-au ales cu amenda. acum, stau si ma gandesc, nu stiu daca as fi capabila sa mai reactionez asa. sigur, ma infurii, dar nu stiu daca as mai putea izbucni asa. poate din cauza asta ar fi bun un curs de autoaparare
ralualexandrei spune:
Tot aud ca e aproape obligatoriu sa fim victime si vom fi daca ne lasam.
Claudia in ciuda socului suferit incearca sa-l invete minte pe acel nemernic si bine face.
Cele care credeti ca sunteti atacate pt ca sunteti femei ,va inselati,nu sunteti atacate doar pt asta ci si pt ca bestiile miros frica.Ia incercati sa aveti o atitudine mai bataioasa,privirea ceva mai taioasa si sa vedeti cum tentativele de agresiune verbala scad iar cele de agresiune fizica nu vin aproape niciodata.
Eu sunt aspra ,foarte dupa spusele cunoscutilor si daca vreun mitocan incearca sa ma agreseze nu scapa usor,nu sar la bataie din prima insa nici cu mainile in san nu stau asta-i sigur si vorba Olgutzei vai si amar de Cojones ale lui.
O sa ziceti probabil wowwwww ce femeie puternica,sunt puternica numai prin prisma faptului ca o
perioada din viata mea am fost victima si am jurat ca niciodata nu ma va mai atinge nimeni fara sa o pateasca.
Umblati un pic la atitudine fetelor ,
si noi putem fi periculoase .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
![](images/user_man.png)
Adilushu1 spune:
Absolut inacceptabil - eu sunt pentru a-ti face dreptate singur in astfel de cazuri.
Corecte remarcile cu traficul - nu stii cu cine te pui. Mereu ii spun sotiei - incuie masina si nu rapsunde la provocari! Nervi in trafic sunt, toti cred ca ne enervam, dar de aici pana la agresiune...
Take care si incearca sa te gandesti ce ai face a doua oara - fii pregatita!
GGina spune:
Nici tu nu ai procedat bine .La replica ta( "care e problema ta?")ce raspuns ai fi vrut sa-ti dea?"Scuza-ma, am gresit ,sti bine sa parchezi,fa proasto?"(na,ma gindesc si eu ce ar fi in capul unui astfel de om ),scuze pentru ultima parte).
Trebuia sa te gindesti ca nici ala nu o sa se lase asa usor.Eu inchideam geamul si plecam mai departe fara sa-l bag in seama.Asta cred ca doare cel mai tare decit sa-l provoc.
Elise spune:
quote:
Trebuia sa te gindesti ca nici ala nu o sa se lase asa usor.Eu inchideam geamul si plecam mai departe fara sa-l bag in seama.Asta cred ca doare cel mai tare decit sa-l provoc.
depinde.
Sint cazuri in care e bine sa pleci, si cazuri in care prin asta nu faci decit sa demonstrezi ca ti-e frica.
Dupa parerea mea, nu pleci decit atunci cind AI LOC sa apesi pe acceleratie si sa o tai de acolo. Nu ii intorci spatele ca sa te gaseasca dupa doi metri la trecerea de pietoni.
In cazul in care esti blocata in trafic, ripostezi.
Cel putin, eu asa fac: da' la mine e nativ, si cred ca tot nativ ar fi sa-i trag vreun cap in gura daca se apropie de geam, desi asta nu mi s-a intimplat.
Pentru orice eventualitate am, oricum, diverse unelte prin mashina. Chiar si cricul. La indemina. O cheie franceza... niste surubelnitze... ceva... ceva tot apuc.
![](icon_smile_big.gif)
Dar cea mai tare "arma" e, de fapt, atitudinea. Pt. ca nimeni nu se asteapta sa sari la el.
Acum citiva ani plecam de la un client... iarna, noapte, la iesirea din Bucuresti. Acordam prioritate, deci eram pe loc, cind aud "trosc" - si vad un grup de colorati in spatele mashinii.
Probabil erau muncitori la santierul din apropiere.
Acum, ce o fi fost in mintea mea nu stiu, a' era mashina noua si mi s-a parut absolut revoltator faptul ca i-a tras unul un shut - asa ca am sarit jos si direct in gitul lor: "care a dat?!"
Ei bine, au dat toti un pas inapoi - patru, cinci, nu stiu citi erau.
A fost o reactie reflex. Teoretic, n-as fi avut oricum ce sa le fac eu, la cele 50 de kg ale mele nu se punea problema unei batai parte in parte.
Da' or fi zis ca stiu eu pe ce ma bazez de am asa un tupeu. Asa ca am avut grija sa nu o lalai prea mult, sa se dezmeticeasca, sa-si dea seama ca nu ma bazez pe nimic.
Am zbierat, i-am injurat si am plecat in trei secunde.
Tot drumul spre casa mi-am promis sa nu mai fac kestii d'astea data viitoare. Ca o mashina mai iau, da' alta mama nu mai face.
Elise & BBLisa
kiki1970 spune:
Exact ce va spuneam si eu avem elementul surpriza. Eu nu cred ca un barbat care a facut un sport se apuca sa agreseze femei pe strada. Tot idiotii cu putin tupeu o fac. Sportul inseamna disciplina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Claudia,imi pare rau de ce ti s-a intamplat,sper sa rezolvi cumva,macar pentru moralul tau!
Eu,inca nu mi-au luat-o de la nimeni si sper nici sa nu se intample,pentru ca nu stiu cum as reactiona!Deocamdata sunt cu gura mare la orice mi se pare mie ca nu e normal,de la mirosul de nespalat,pana la idiotii care trec pe langa mine si debiteaza tot felul de prostii!Le dau replica,in gura mare chiar,ca sa ma auda si altii.
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
roxanal spune:
Clau, imi pare rau ca ai trecut prin aceasta experienta neplacuta si traumatizanta
Olguta, esti bestiala...ai mare dreptate..insa nu toata lumea poate avea aceasta atitudine...eu am o gura cat o sura, si credca n-as ezita sa sar la beregata cuiva daca mi-am ameninta copii(ca circul de obicei cu ei)...dar sunt multi nebuni in trafic, credeti-ma..ca am avut multe experiente in trafic..una mai recenta..eram pe strada care face legatura dintre Casin si 1 MAI, pe partea dreapta sunt parcate masini, si-ti iau din banda de dreapta(pe care circul eu de obicei)...si de-odata, imi iese de dupa o masina un barbat, fara sa se uite ca iese in strada...in cateva secunde m-am hotarat sa intru in masina din spate dreapta decat sa-l iau pe ala in plin...si am actionat in consecinta, incercand sa-l lovesc cat mai putin pe cel din spate..el reuseste sa franeze la timp si nu ma loveste, dar la 10 metri in fata imi taie calea, deschide geamul si ma intreaba daca e frumos ce-am facut..io..i-am spus, nu-i frumos, dar e sanatos, ce era sa fac? i-am spus ca am preferat sa lovesc niste fiare decat sa-l omor pe imprudent...la care el foarte serios imi spune ca nu, era sa-i lovesc lui masina...ca trebuia sa-l omor pe ala, ce cauta pe sosea, si fara sa se asigure???..am rams masca, pur si simplu...asa de socata am fost ca ala a si plecat...acum, am avut si eu muuuuulteeeeeee
..insa la bataie nu am ajuns..si sotul mereu ma tempereaza si-mi spune sa stau in banca mea, ca cine stie cum dau peste un nebun si scoate un pistol sau alta nebunie?
insa clar, nu cred ca as ezita sa dau..asa zic acum.ins auna este la rece, in fata calculatorului, si alta este face-to-face cu nebunul...n-ai timp sa faci analize..
asa..eu de felul meu nu ma pierd deloc in momentul incidentului, ci de obicei dupa..insa nici n-am avut evenimente majore...
va pupic si va doresc mult curaj in abordarea acestor pb...cat despre copii, pe Maria intentionez s-o dau la primavara la un profesor super bun, sipe Teo imediat ce mai creste putin