Am fost agresata fizic pe strada

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

imi pare rau ca ai trecut prin asta!
incearca sa mergi cu geamurile inchise si usile blocate. eu asa fac de cand prietena mea a fost talharita( prin geamul deschis) in propria ei masina .era la semafor!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Si eu fac exact la fel. Ma baricadez bine, apoi plec la drum. Cate mi-au auzit urechile...nu ripostez nici in fata vreunei babe, iar cand parchez, de fiecdare data am grija sa ma uit cine e in jur.
Alte solutii nu prea vad sa fie.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

hehe! eu am invatat lectia: nu merg cu geamurile lasate si nu ies din masina nicicum. La Dristor acum un an am luat bataie in plina intersectie de la doi soti la 60 de ani care au inceput sa loveasca cu picioarele in masina mea. Imprudenta mi-am luat geanta, am inchis masina (si am lasat-o in intersectie!!!) si i-am cerut socoteala cu intentia de a fi sesizata situatia de politistul de pe partea cealalta a strazii. Noroc cu vatmanul care a coborat din tramvai si m-a luat din mijlocul strazii (unde ma impinsesera cretinii aia) si mi-a zis sa nu mai fac imprudente...a vazut oameni murind din incidente de acest fel. M-a sfatuit sa stau baricadata in masina indiferent de situatie.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Oameni nebuni exista peste tot, chiar si in Constanta.
In primavara o colega de-a mea a incasat cateva suturi in burta chiar la intrare in blocul ei de la un vecin schizofrenic. Asta cica nu agresase nicio femeie pana atunci, dar ea a fost ghinionista. Politia nu i-a facut nimic, ba chiar au sfatuit-o pe fata sa-si retraga plangerea ca sa nu o prinda alta data singura. A plecat la parinti o perioada, ca nebunul o cauta prin cartier. Barba-su vroia sa-l altoiasca, dar in cazul acesta politia sigur ar fi luat masuri, ca de! omul sanatos raspunde in fata legii.
Un paralizant ar fi f bun sau un aparat cu elecrosocuri, poate ii trece asa din nebunie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Din ce citesc aici, vad ca nu sunt nici pe departe singura. Conduc doar de 1 luna, poate de aceea nici nu am stiut pana ieri ca poate exista asa ceva...am sa stau cu geamurile inchise si usile blocate. Am sa imi cumpar un spray paralizant. Am sa fac ceea ce m-ati sfatuit... Nu-mi vine sa cred! Parca traiesc un vis urat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce sa iti zic...tine si tu un levier in mashina!
Sint tot felul de nebuni....

Si mie mi s-a intimplat sa intru in conflict, dar realitatea e ca eu am si gura mare, si boscorodesc cu patos.
Acum doua zile am facut "liniutze" cu un individ furibund, care conducea... un Tico.
Era foarte sigur ca poate sa intre de pe contrasens fix intre mine si mashina din fatza.
Daca ma intreba, il lasam.
Daca a mers pe premisa ca are reactie mai rapida, s-a inselat.... Ghinionul lui.

I-a facut altcineva loc sa intre in coloana.
Da' el s-a ambitionat sa intre fix in fatza mea.
Ca asa vroia muschiul lui.
Cum muschiul lui nu l-a ajutat, iar eu nu mai aveam chef sa fiu o dna dupa ce m-a injurat, a ajuns sa blocheze contrasensul, vreo juma de ora.
Si sa se taraie in dreptul coloanei cite un metru la 10 minute, poate reuseste....
In final, furibund si cu spume la gura, a bagat marsarier si s-a dus...cu Dumnezeu inapoi.

Concluzia: prea mult testosteron pe soselele patriei.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Claujro, dupa ce am vb. cu tine si te-am sfatuit si eu sa mergi cu geamurile inchise si cu usile blocate, mi-am dat seama ca nu e tocmai ok sa ai usile blocate...Doamne fereste, in caz de accident (daca, sa zicem soferul este imobilizat sau inconstient), va fi mult mai greu de dat primul ajutor. Pentru ca cei de afara nu vor avea cum sa deschisa usile...ma rog, se pot sparge geamurile, dar e mai riscant...Un levier in masina, hmmm...ai putea sa-l lovesti in cap si sa-l omori...dar e bun de intimidare. Eu zic sa sprayul paralizant e o solutie ok. Si nu doar cand esti la volan.

Mi se pare inadmisibil ca politia sa ridice asa din umeri. Nu se poate sa nu inregistreze o plangere...Ca nu il prind niciodata, asta e partea a doua, dar sa nici nu incerce...e aberant!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Cum mai fetelor,sa se intimple asa ceva? Am vazut ca nu numai Claujro a fost victima....ci mai multe fete.
Asa ma cuprinde o furie cind citesc asemenea incidente si ce ma dispera si mai tare este nepasarea organelor de politie.
Poi cum nu avem ce face?Cica sa te duci tu batuta si in stare de soc jumatate de Bucuresti,pina nu stiu unde sa le aduci lor dovezi ca ai fost pleznita peste fata?De ce nu ti-au facut ei o poza sa o puna la dosar si sa deschida ei o ancheta pe baza portretului robot care l-ai descris tu?
Doamne....ce nebunie...
Fetelor va doresc noroc si nu va lasati abuzate de niste bestii.
Faceti ce va sta in putere,sa-i puneti unde le este locul:or dupa gratii,or la spital de boli mentale.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Clau, ce chestie, draga mea! Toti cretinii umbla slobozi. Imi inchipui prin ce-ai trecut ca si eu am avut parte de asa tratament, doar ca nu a apucat sa ma loveasca. Ieseam dintr-un mic magazin de cartier a carui usa se deschide spre exterior. De dupa colt apare un individ de vreo 60 de ani care impinge usa inapoi (eu avand mainile ocupate cu sacose) si-mi da una de-mi stramba ochelarii (nu-mi pusesem lentile de contact pana la magazin si inapoi). Bineinteles ca am ripostat verbal, facandu-l nesimtit. Ei si de aici a inceput circul: c...va dracului, chioaro,etc. Bineinteles ca m-am retras inspre bloc, insa individul venea dupa mine. Norocul meu a fost ca straduta pe care e magazinul da intr-o strada mai mare si era coada de masini care asteptau sa intre in intersectie si sa vezi tu un nene taximetrist cu bata de baseball, a lasat portiera deschisa si a inceput sa urle la mosneag. Bey, ce mi-a placut cand a "taiat-o" mosu' pe un spatiu verde de frica taximetristului.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am fost acum la un magazin de langa bloc si am vb cu vanzatoarea. Descrierea mea corespunde cu un ins care sta la o scara vecina, violent, care a batut pe nu stiu cine...Ma gandesc sa ma duc la Politie si sa cer sa vina un polistist cu noi la usa aluia sa-l recunosc. Sa vad daca e el sau nu. Desi tare mi-e ca ala e... De regula persoanele agresive nu sunt agresive doar o data ci sunt cunoscute, au o reputatie.

Edit: nu cred ca accepta Politia asa ceva, ei nu au vrut sa-mi primeasca plangerea...Oricum ar fi, eu nu las lucrurile asa. Sa va mai spun ca mi-e frica? Ca am 2 copiii de 4 si 2 ani? Ca poate sa se razbune pe ei sau pe mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oooo claudia...acum am vazut ce ti s-a intamplat cum doamne iarta-ma exista asemenea oameni sa dea intr-o femeie la volan asa...degeaba??!!! ala sigur era bolnav psihic cum au zis si fetele sau era nervos ...eu stiu ...are probleme sigur

sa nu va lasati daca zici ca sta prin zona sigur il vei mai vedea si trebuie dat neaparat pe mana politiei!!!

eu tot timpul blochez portierele la masina dupa ce urc in masina ca nu se stie niciodata...si pentru linistea ta ia-ti in masina un spary sau macar o ranga ceva o bata(am o prietena merge cu o bata de baseball tot timpul in masina)

Mergi la inceput