Cura de slabire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu se mananca fructe in cantitati industriale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Un regim echilibrat pin care slabesti sanatos NU mai mult de 3-4 kg pe luna e unul in care exista si glucide , si lipide , si proteine, samd....

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by lucia1

cum sa prepar spanacul? si carne de miel nu stiu daca pot sa mananc ca o urasc.cu ce pot inlocui mielul?

Spanacul il fierbi in apa cu sare iar mielul il poti inlocui si cu vita
Pentru rezultate optime ar fi bine sa tii dieta punct cu punct si mai ales nu uita de cantitati -
Eu am tinut la un moment dat daneza cu mici modificari pe aici pe acolo dar la mine nu a dat rezultate spectaculoase - nu am mancat miel,din spanac am mancat doar cateva frunze,din carne am mancat mult mai putin

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La nasterea fetitei am slabit intr-o luna 25 kg...........la baiat mi-a laut cateva luni sa 10 kg. Acum, saptamana trecuta am slabit 7 kg. A fost sa fie, nu am programat, am avut un program incarcat, putin stres, mese neregulate si putine................si m-am trezti cu 7 kg jos. Am facut si fac si putina miscare. Acum incerc sa nu mai slabesc si sa ma mentin.
Eu am spus ce am patit, ce am facut...............
Nu am spus nici ca este sau nu bine. Am si mese numai de fructe........depinde ce intelegeti prin masa de fructe. Eu devorez fructele.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput