Laptele Brenac -UHT
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
no, acu daca tot ai ajuns la fundu cutiei trebuia sa fi gustat macar aflai ce ai baut! asa mi se pare corect, ca daca gustsai aflam si noi acu ce putea fi chestia alba de la fundu cutiei, poate nu era aracet ci lapte praf sau....
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Si eu sper sa fi fost lapte praf...
Ca aspect "chestia" e super cremoasa, alba si fina... mi nu mi s-a parut ca seamana cu lapte praf
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Originally posted by dicirstea
Eu am un feeling cum ca e amidon.
pare plauzibil...
Irina, mami de
![](aerobic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
numeioana spune:
Dar cine stie de ce laptele Fulga din campania "Laptele si cornul", pe care il primesc copiii la scoala, cand il torni in pahar e de culoare rosie sau maro??
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Dar cine stie de ce laptele Fulga din campania "Laptele si cornul", pe care il primesc copiii la scoala, cand il torni in pahar e de culoare rosie sau maro??
de la culoarea pedesereului
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by mamarutaquote:
Originally posted by numeioana
de la culoarea pedesereului
Brrrrrrrrrrrrrrr!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
exact! fulga uht, am luat eu din supermarket si e maroniu. arata oribil. si nu era cu cacao.
am facut fetitzei branzica din el si arata infiorator. evident ca am aruncat si branza si laptele.
iar brenacul mi s-a stricat in frigider, nedesfacut, desi era in termen. nu era uht, dar era in frigider si sigilat si in termen....
noi folosim numai milli, si in caz ca nu gasesc, la dorna.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
psj spune:
Eu am baut un lapte acum vreo 3 ani, nu-mi aduc aminte acum numele dar nici nu l-am mai vazut pe piata, ma apucau mancarimile de maini(fara pete) si intepaturi+mancarimi la nas. Si nu o singura data. Pana m-am prins ca laptele e cauza. Si culmea ca imi placea gustul. Ce naiba or fi pus in el?
Fulga n-am luat niciodata dar care e explicatia ca e colorat? Nu mi se pare normal.
claudia_a spune:
Mereu am avut impresia ca Brenac-ul e facut cu lapte praf (dupa gust), asa cum simt si la Milli in ultimul timp!
Culmea e ca pana acum un an cumparam special Brenac pentru mine ca imi placea aroma de lapte prafff ...ufff... nu mai stiu astia ce sa mai bage in lapte!!
M-am lecuit insa de ele si acum cumpar Oke cu 3,5% grasime!!! Ne place asta...
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Ortansa spune:
cam offtopic,dar ma roade de mult o intrebare:de ce e laptele praf atat de blamat?
I've gt you under my skin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
cam off si eu, nu am nika cu laptele praf mie chiar imi place dar eram curioasa ce putea fi pe fundul cutiei de lapte brenac!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Ortansa spune:
eu chiar vroiam sa stiu daca e nociv cumva,pt ca am citit mai multe mesaje in care lumea nu era multumita de laptele praf.sigur ca nu e totuna cu laptele proaspat de vacuta,dar daca nu ai alternative,ce se poate intampla in urma consumului pe termen lung a laptelui praf.intreb pt. ca noi consumam cu in general lapte praf.
I've gt you under my skin